- 16 Haziran 2010
- 204.022
- 156.083
- 6.838
Cevap: Re: Transfer Nöbeti
3 temmuz bayrami :uyy:
3 temmuz bayrami :uyy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee yemek olarakta bursa daha iyidir..yeme içme vs..konuda ülke çapında çok marka sayabilirim ..Sadece yemekten bahsediyoruz yemek. Ticari veya ekonomi değil
Saat kacta gelmisdi beyler bu Azizin tutuklandigi ve diger sikecilerin tutuklandigi an
o saatte gool yazsin herkez ayni anda![]()
Bende degismem ama ben çeşit olarak ve ün olarak söyledim fransız iyi peynirlerini ben bile yiyemiyorum kilosu 80 -100 euro o toprak ta bekletilenler.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
leo bi ara isvicreye ugra peniyrin hasini ye:b5:
Ayrıntıya dikkat :lol:
Şu toprakta bekletme olayını Doğu da çok yaparlar.Bu arada peynir konusun da hiç birinize katılmam.Türkiye'de yapılan gerçek peynir eşsizdir.Mesela ben Erzincan tam yağlı beyaz peyniri hiçbirşeyle değişmem.
Arif sen hiç küflü küp peyniri yedin mi...
Evet / hayır..:confused:
aboo çok korktum hemen duaya başlıyom
Adıyaman'a özgüdür demedim Reis.Demişsem bile yanlış söylemişim.Etli çiğ köfte yemedim açıkcası.
bence hiç değil sen türkiyede peynir yememişsin yada yanlış yerden yemişsin
şöyle birşey ben evde arada yaparım etli olduğu için çok yoğurmak gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 5121
Benim anne tarafım anteplidir. Eti özel alınır. Genellikle gece yapılır. Uzunca süre yoğrulur. En kralını yıllarca yediğim için hangusi iyidir hangisi kötüdür iyi bilirim.
Bi kere yoğurulduktan sonra bulgur şişmesin tadı bozulmasın diye hemen tüketmek gerekir Halitim.
Senin yediklerin fabrikasyon. Bir çoğunun imalathanesine inmişliğim var![]()
baseli isvicreden pek saymiyolar zaten, resmi dili nerdeyse %80 fransizca o bolgenin.bide pkk li kayniyo orasi nefret ederim baseldenOrasıda fransa sayılır daha geçen hafta basel e gittim.
Ben bile derken Fransa da yaşamama rağmen demek istedim çünkü tüm dünyaya ihraç ediliyor istanbul da çoğu peyniri gördüm.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
ee yemek olarakta bursa daha iyidir..yeme içme vs..konuda ülke çapında çok marka sayabilirim ..
makarnayi salcalimi yiyim yogurtlumu? karar veremiyorum