Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tanju senle alakalı değilde,o herifin daha ben bir duyumunun gerçekleştiğini görmedim.Adam zaten Trabzonspor'lu,yanılmıyorsam Trabzon da oturuyor.Nerden bilsin bizim transferleri?

Bir kaç haftadır bu programı izliyorum, yatmadan önce bir bakayım diyorum:), bu adam da sürekli bağlanıyor her takım hakkında bilgi veriyor ve genelde de yuvarlıyor hep, net bir bilgi vermiyordu. Dün akşam bizim için hareketli bir gün olacak filan demişti ve oldu. Şimdi de çok net konuştu, akşam aldığım bilgilere göre Farfan la kesin anlaşıldı diye...

Belki de dediğin gibi sadece sallıyordur, çok takip ettiğim biri değildi.

Adriano yine intihara meyilliymiş bu aralar, arkadaşlar teyakkuzda olalım pls. Herkes çevresine haber versin.

umut her oyundan cikisinda sanki 3 gol 2 asist yapmis hakki yenilmiste oyundan cikiyor triplerinde

Re: Transfer Nöbeti

Bu wellington u çok övüyorlar inter 7 milyon avro teklif etmis. Shakhtar ve Athletico Madrid de çok istiyormuş.

Boş oyuncu değil gibi duruyor

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu Hakan can nasil spor yorumcusu omus ?! yada parayi acaba azizden mi aliyor?! bukadar bilgisiz konusan bir spor yorumcu varsa türkiyede bizde bu ise baslayalim yani .

Bir kaç haftadır bu programı izliyorum, yatmadan önce bir bakayım diyorum:), bu adam da sürekli bağlanıyor her takım hakkında bilgi veriyor ve genelde de yuvarlıyor hep, net bir bilgi vermiyordu. Dün akşam bizim için hareketli bir gün olacak filan demişti ve oldu. Şimdi de çok net konuştu, akşam aldığım bilgilere göre Farfan la kesin anlaşıldı diye...

Belki de dediğin gibi sadece sallıyordur, çok takip ettiğim biri değildi.

Bende izledim dün akşamda,o transferle alakalı demişti.Bizimkiler sözleşme uzattı sadece.Bende Artı Futbolu izlerim.Bana kalırsa pek itibar etme.

AW: Transfer Nöbeti

Wellington iyi olur.

Melo ve Selcukun yedege yok.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

aydın gidici. çok fazla yedek kanat var kazım da kalacak gibi.

Wellington-Paulo-Foto-Divulgacao_LANIMA20120224_0054_39.jpg
bi ara ciddi sakatlanıp,formadan uzak kalmış sanırım..

Re: Transfer Nöbeti

A haber dışında spor programı varmı yada güzel film bir kanalda ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aydın paşamız yıllık 700bin tl mi € mu neyse işte beğenmemiş, ve antremana çıkmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt