Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AW: Transfer Nöbeti

beni ciftlikci zanetin yada peynir uzmani galiba :) ya nerden ala biliriz diye sordum bana oktay usta gibi yemek tarifi yaziyorsun :) neyse yinede saol.

almanyada yasiyorum ben hem. burda toprak uygun degil pek. heryerde köpekler ile dolasiyor almanlar :D gerisini sen düsün artik yani:lol:

Leo nun bahçesi varmış. Yakınsanız görüşüp anlaşın.

İlgilenenlere ...Küp peyniri hazırlama

[GG]Kestirilmiş sütü en az 1 gün presle veya üzerinde ağırlıkla asıp süzdürülerek sertleştirilmiş taze peyniri çörek otu ve tuz (1 kilo peynire yaklaşık bir yemek kaşığı çörek otu bir silkeleme tatlı kaşığı tuz ) ile karıştırıp oda ısısında 1 saat kadar fazla nemini atması için havalandırdıktan sonra, sıkıca küpe basarak ağzını da alçı ile hava almayacak şekilde kapatın.

Kendinize küçük iki küp yaparak, toprağın 80-100 cm altına gömün. ilk baharda çıkartıp kullanın işte ne var sanki ... [/GG]

Yapanlara Afiyet olsun. Bence zahmetine ve sonucu beklemeye fazlasıyla değer.:yenieek:

Cevap: Transfer Nöbeti

Lan bu Hakan Can ne mal bi adammis bilmiyordum ben! AB satüsüt türk futbolun önünü kapatirmis.

Dortmund neden alt yapidan cikarabiliyor diyor. Orda da sinirsiz diyor ama alt yapiya yöneliyorlar diyor.

Lan biz ne diyoruz burda?

Yabanci sinirlamasinin alt yapiyla HIC BIR ALAKASI YOK ! (iste kendi verdigin örnek Dortmund bunu ispatliyor mal oglu mal Hakan Can)

Bu yüzden serbest birakilmali iste yoksa bu ekstra handicap oluyor kulüpler icin.

Dortmund neden cikariyor? Adamlarin felsefesi bu yönde. Sedat Dogan da dedi zaten (direk olarak demese de). Bizim kulüpler bunu yapmaz diye alt yapiya yatirim SART olmali. Ama bunun yani sira yabanci sinirlamasi olmamali.

Bide akılları sıra bugünkü Fransa U20 maçını örnek veriyorlar, bakın bizim alt yapılarımız ne halde diye..Ama örnek olarak verdikleri Fransa da AB kuralı var..Resmen kendileriyle çelişiyor, rezil herifler.

Melo ile Wellington arasında tercih yapılacaksa eğer; Keita'dan sonra gelen Pino gibi olur. Net çapsızlık olur. (tanımadığım için diyorum, yanılabilirim tabi) .Ama isim çapında aynen böyledir şu an benim için.

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Spor Dünyası@sporistacom

[/TD]

[TD="class: timestamp"]24 saniye

[/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Fenerbahçe, UEFA kararları ile ilgili Tahkim Kurulu sonucunu beklemeden CAS'a başvurdu. Başvuru, CAS'ın resmi sitesinde de yer aldı.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Boşuna CAS'maya gerek yok.

[TABLE="class: tweet"]

[TD="class: user-info"][TABLE="class: tweet"]

[TD="class: user-info"]HASAN @hasanyldrm79 [/TD]

[TD="class: timestamp"]2 dakika [/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Melo gibi topu kullanabilen, hücumda da etkili olabilen bir oyuncuyu izledikten sonra, GS taraftarı Wellington'ı da cok sever.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

tahir dede
@tahirdede
[/TD]

[TD="class: timestamp"]1 saniye [/TD]

[/TR]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]@hasanyldrm79 @Futbol_5 hava topu ve diagonal pasları yok maalesef ama meloya göre daha yumuşak bilekleri var

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Ben kendin Türkiye de isen alırken dikkatli olman için detaylı yazdım.

Almanya da isen ancak gelip gidenlerden gümrükten geçirebilenler olursa belki. Sana kalmış...

ne peyniri taner tuna msjlarima neden like atmiyorsun onun hesabini ver

Re: Transfer Nöbeti

Chelsea'nin ramires i gibi birsey diyorlar bu wellington icin

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

eyvallah melih seni sormali,napiyosun denk gelemiyoruz hic:)

Canım sıkılıyor abi. Çok durgun geçiyor transfer sezonu. Şu TFF kararı bir an önce açıklansa da hareket gelse foruma. Gerçi TFF kararı bu yıl uygulamayacak bana göre. Bu yıl 6+0+4 ya da 6+2+2 olacak. Demişti dersin :asd:

Aubameyang yarin Dortmund a olabilir

cesitli alman ve fransiz medyasindan gelen haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt