Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olum Soner senin çok sevdiğin Amrabat var ya

kiralık verceklerini varsayarak söylüyorum yahu :D kiralık gitmeyeceke tabi kanata gerek yok amrabatım var benim diyecem sora herkes auvvvvvvvvvvvvvvv diye üzerime saldıracak hiç tartışmaya gücüm yok şimdi hazır değilim :asd:

Attan inip eşeğe binmek gibi birşey olur Wellington gelirse.Her transfer döneminde abuk subuk bir adam ortaya çıkıyor yahu nedir bu.2 sene önce Laura diye bir kaleci ortaya çıktı,kendi takımında yedekti,ucuz yırttık,geçen sene Amrabat'a 8.5 sıvandı.Bu senenin sürprizi de bu çocuk galiba.

Transfer Nöbeti

Attan inip eşeğe binmek gibi birşey olur Wellington gelirse.Her transfer döneminde abuk subuk bir adam ortaya çıkıyor yahu nedir bu.2 sene önce Laura diye bir kaleci ortaya çıktı,kendi takımında yedekti,ucuz yırttık,geçen sene Amrabat'a 8.5 sıvandı.Bu senenin sürprizi de bu çocuk galiba.

Melo'dan olsa olsa sütçü beygiri olur.

Çarşıdan aldım Holmen.

Eve geldim 2 artı 1 yıl men.

Yeni yazdım nasııl ?

yalnız bildiğim çok iyi birşey var tüm servetinizi yatırabilirsiniz bu bahse: Galatasarayda transfer kesinlikle ama kesinlikle Temmuz ayını görür hafızlar.... bunun aksini iddia edenin aklından şüphe ederim :asd:

farfan reyizden de vazgeçtiysek kimi alacaz olum kanat ? la olm şu takıma bi kanat alın yahu

kanat.jpg

ALDIM ABİ AFİYET OLSUN :D

forum hareketlenmis gibi

Kap map gelse buralar yikilir galiba

İzledin mi hiç Wellington'u ?

Re: Transfer Nöbeti

diagonal passlarida var hava toplarinda iyi wellington izledigim videoda gayet iyidi bu iki konuda da. savunma hamlerine ama bayildi. piri gibi cok hizli. keten gibi adamin pesini birakmiyor. ama ikili mücadelerde sorun yasar bence avrupada. kilosu yetersiz geldi bana. en az 5 kilo eksigi var.

Ramires 1.80m 64 kilo

Wellington 1.73 m 70 kilo

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yaw oraya buraya inanmayin,meloya bizden baska hangi takim o parayi verir.hangi brezilya kulubu 2.9m verecek meloya gecin bu isleri.bugun L.ariboganin aciklamalarina bakilirsa bence melo bizde kaliyor %95

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt