Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ramires 1.80m 64 kilo

Wellington 1.73 m 70 kilo

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu ama genelikle kanatlara kaciyor. ama ciddiden nasil ayakda dura biliyor bu :D hulk ile ikili mücadeleye girse bir omuzda stadin disina ucar belki :lol:

Cevap: Transfer Nöbeti

Yinemi hüseyin'in melo düşmanlığı. bıktım bu konudan :asd:

bizim melo kaleden çıkan her topu ceza yayına doğru ayağının tersiyle havadan atarken her defesında bu gol olur demekten sıkıldım :( ki bu her dafasında gol oluyor bkz. braga deplasmanı ve schalke deplasmanı golleri daha ne diyim...

melonun kalitesi tartisilmaz,kendinizi komik durumlara dusurmeyin adama gulerler

Leo nun bahçesi varmış. Yakınsanız görüşüp anlaşın.

İlgilenenlere ...Küp peyniri hazırlama

[GG]Kestirilmiş sütü en az 1 gün presle veya üzerinde ağırlıkla asıp süzdürülerek sertleştirilmiş taze peyniri çörek otu (1 kilo peynire yaklaşık bir yemek kaşığı ) ile karıştırıp oda ısısında 1 saat kadar fazla nemini atması için havalandırdıktan sonra, sıkıca küpe basarak ağzını da alçı ile hava almayacak şekilde kapatın.

Kendinize küçük iki küp yaparak, toprağın 80-100 cm altına gömün. ilk baharda çıkartıp kullanın işte ne var sanki ... [/GG]

Yapanlara Afiyet olsun. Bence zahmetine ve sonucu beklemeye fazlasıyla değer.:yenieek:

almanya fransinin bir ili olmuyor be kardes :) ama fransa yakin diye belki demisde ola bilirsin... :) saol yinede

iyide ronaldinho bir marka,melo tribune seyirci cekecek biri degilki

Ekonomileri iyi adamların verebilirler dedim ben zaten. Belki de vermezler, kolpadır. Ama o paraları verebilen kulüp varken Brezilya kulüplere veremez gibi algılayınca onun için dedim.

Melo için verir vermezler orasını bilemem.

MELOyu istemeyen kaç kişı çıkar bu forumda ? :asd:

bizim için en doğru karar melo dur 2 yıldır adeta bizden biri gibi oldu oyunculuğu zaten süper hatırlayın bu sene o form tuttuktan sonra son 9 mçın sekizini kazandık bence macera aramaya hiç gerek yok melo alınsın dertler bitsin

Ekonomileri iyi adamların verebilirler dedim ben zaten. Belki de vermezler, kolpadır. Ama o paraları verebilen kulüp varken Brezilya kulüplere veremez gibi algılayınca onun için dedim.

Melo için verir vermezler orasını bilemem.
brezilya kulupleri genelde pato robinho ronaldinho gibi adamlari brazilyaya getirirken paraya kiyyolar,birde o kulupler icin efsane olan birini yillar sonra geri getirip etinden sutunden yaralaniyolar.bu durumlarda paraya kiyiyolar

Transfer Nöbeti

Avruupalı youtube'tan izllemiyor hacı. Alacağı adamın neler yaptığını senin teknik direktöründen daha iyi biliyorlar.

Avrupalı diyince hemen aklına İspanya İtalya Almanya gelmesin.

Bunun Rusya sı Fransa sı Hollandası var. Yani en nihayetinde 2 yıldır şampiyon olan bu sezon CL de çerek final görmüş bir takımın en önemli parçalarından birine alıcı çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt