Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Leo nun bahçesi varmış. Yakınsanız görüşüp anlaşın.

İlgilenenlere ...Küp peyniri hazırlama

[GG]Kestirilmiş sütü en az 1 gün presle veya üzerinde ağırlıkla asıp süzdürülerek sertleştirilmiş taze peyniri çörek otu (1 kilo peynire yaklaşık bir yemek kaşığı ) ile karıştırıp oda ısısında 1 saat kadar fazla nemini atması için havalandırdıktan sonra, sıkıca küpe basarak ağzını da alçı ile hava almayacak şekilde kapatın.

Kendinize küçük iki küp yaparak, toprağın 80-100 cm altına gömün. ilk baharda çıkartıp kullanın işte ne var sanki ... [/GG]

Yapanlara Afiyet olsun. Bence zahmetine ve sonucu beklemeye fazlasıyla değer.:yenieek:

O zaman Melo hayırlı olsun diyebilirmiyiz ?

İyi ya bizde ona kızıyoruz zaten. Maç seçen işgüzar futbolcudan hiç haz etmiyorum.
serdar melo mac secmiyor,ilk yilinda her mac nerdeyse mukemmel oynadi,gecen yilin melonun bir kabahati yoktu.adami 3 ay beklettik,3 ay top oynamayan adam anca ligin ikinci devresinde kendine gelebildi ver her mac mukemmele yakin oynadi ikinci devrede

Hmmm iyi madem daha farklı bir analiziniz yok mu tırnak, deri falan vs dışında ?

O zaman sana şöyle anlatayım.Tarz olarak sınırlı bir oyuncu.Sadece kesici özelliği ön planda,hava toplarında etkisiz,oyun kurma konusunda yeterli değil,basit kısa pasları aldatmasın,Melo gibi oyunu açabilecek,sorumluluk alabilecek bir adam değil.Skora katkısı yok denecek kadar az.İyi özellikleri genç,çok koşan,çevik bir oyuncu ve top kazanmak için çok efor sarfeden bir adam,tekniği iyi hücum yönü kısıtlı olduğundan tekniğini tam anlamıyla kullanabilecek durumda değil.

iyi bir Melo candir ya. selcuk veya takim icinde uyumu da cok önemli Melonun. kampa katilsinda baska bir sey istemiyorum ben Melo konusunda. gec gelirse sorun yasariz yine :(

sa ıııı geceler arkadaslar

su durumda ınlerın ısmıde gundemden dusmusken sanırım alınacak en ıyı adam bızden bırı melo gıbı duruyor en dogrusuda melo .benım tahmınım melo kerım freı ve bır sol bek ıle transferı kapatırız oyle gozukuyor..

hocamız umarım kazım ve engınden faydalanacaktır ayrıca kampa gıdeccek olan berk yıldızdan bır surprız beklıyorum

Re: Transfer Nöbeti

Yarın Çiftliğe gidip süt alacam 120 litre duyum alırsam söylerim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

[video=youtube;XDN6NDDeb8I]https://www.youtube.com/watch?v=XDN6NDDeb8I[/video]

[video=youtube;hrtnsXb2xto]https://www.youtube.com/watch?v=hrtnsXb2xto[/video]

şu iki golü izleyin Allah aşkına dediğimi anlayacaksınız.

sedat dogani dinledim..iyi hukukcumus..

AB kurali onanirsa Sedat Doganini emegi cok büyüktür..

ulan g.tü b.klu g.inlere 15m istenilen bir yerde melo icin 4-5 hesabi yapilirmi

Transfer Nöbeti

serdar melo mac secmiyor,ilk yilinda her mac nerdeyse mukemmel oynadi,gecen yilin melonun bir kabahati yoktu.adami 3 ay beklettik,3 ay top oynamayan adam anca ligin ikinci devresinde kendine gelebildi ver her mac mukemmele yakin oynadi ikinci devrede

Evet geç katılması bencede etkili oldu ama kendisinde de çok ciddi bir lakayıtlık olduğu da bi gerçek o dönemde. Aslında tribünde olunca bunu daha net görüyorsun.

Pabuç pahalı gelince son 10 hafta dünyanın en iyi ön liberosu gibi oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt