Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav birseyi karistiriyorsunuz, AB stattusu tff nin lütfuna kalmis birsey degil,biz insanca uyardik bizi mahkemeye gitmek zorunda birakma bu uluslararasi bir anlasma uymak zorundasin dedik olay bu.eninde sonunda o hakki zaten kazanacaz

Transfer Nöbeti

Şu ibo'ya da bir gece önce kolpa diyorlardı, şimdi melo'yu duyunca has duyumcu gibi 98 kere paylaşılıyor. :asd:

Re: Transfer Nöbeti

Bugün Kemal Sunalın ölümünün 13. yılı Huzur içinde yat büyük USTA.

1002832_10151471977555069_454202190_n.jpg

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

melonun evde çalıştırıcısı var diye biliyorum :)

NTVSpor'da bir programa denk geldim, adam diyor ki, "Yabancı sınırlaması 6+0+4 olmasaydı, Alper'in fiyatı bu kadar olmazdı. O yüzden en azından gelecek sezona kadar bu kural devam etmeli." Yaşlı başlı adam bunu söyleyen.

Düşünün böyle bir embesil, NTVSpor'a çıkıp konuşma yapabiliyor arkadaşlar. Tek futbolcu için 17 takımın istediği olmasın diyor utanmadan!!! İşte Türk basınının düştüğü hal bu. Gerizekalı, paralı askerlerle doldurmuşlar ekranları. Ondan sonra da iki lafı bir araya getirmeyi becerebilen 3-5 kişi üstad muamelesi görüyor.

burak arda takası diyor seten helvası ancak öyle olurmuş... biraz sallama geldi,

artı burakı arda ya değişmem şu aşamada .

arda bizi en kritik dönemde bıraktı

Ceneler harbi Rierayi andirmis

ama Elmander o :D

Burak = Arda + 10m€ :ka21:

Transfer Nöbeti

NTVSpor'da bir programa denk geldim, adam diyor ki, "Yabancı sınırlaması 6+0+4 olmasaydı, Alper'in fiyatı bu kadar olmazdı. O yüzden en azından gelecek sezona kadar bu kural devam etmeli." Yaşlı başlı adam bunu söyleyen.

Düşünün böyle bir embesil, NTVSpor'a çıkıp konuşma yapabiliyor arkadaşlar. Tek futbolcu için 17 takımın istediği olmasın diyor utanmadan!!! İşte Türk basınının düştüğü hal bu. Gerizekalı, paralı askerlerle doldurmuşlar ekranları. Ondan sonra da iki lafı bir araya getirmeyi becerebilen 3-5 kişi üstad muamelesi görüyor.

Bende bu muhabbeti anlamıyorum. Kim demiş bu şerefsizlere git Alpere bu parayı ver diye. Önce ilgilenmiyoruz diyen bunlar sonra sırf biz almayalım diye parayı arttırıp alan yine bunlar. Almasalarmış arkadaş ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt