Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Messi ve arkadaslari vs Neymar ve arkadaslari..

1:35 e dikkat.

[video=youtube_share;rPsJAcMwDGw]https://youtu.be/rPsJAcMwDGw[/video]

şu u 20 turnuvasındaki adamları görünce içim acıyor...Meksikadan Corona vE Espericueta'ya bayıldım .... Fransa Milli takımına bir bakıyorum hepsi süper fizikte süper potansiyelde..Muhtemelen Fransa u 20 Fransa Milli takımından daha iridir..:)

Bizim scoutlar hala mal mal foto çekinsin ulan 3-5 bakmadan verelim Corona'ya veya Espericueta'ya parayı 3-4 yıla 20-30'a satarız...

hala AB kararı diyenler var:) geçen bir arkadaş araştırmış bulmuş AB kararı çıkarsa Türkiyede 180 yabancıdan 30a düşüyormuş. biz, fb ve bjkde 1 tane yabancı kalıyormuş:) böyle bişey yaparlarmı hiç. AB kararı demek yabancı sınırsız demektir zaten, mümkün değil bu TFF ile. başka bir TFF gelirse belki.

ingilteredeki sistemi uygulamak çok mu zor ,

ab sınırsız , 25 kişilik maç kodronda en az 8 tane ülkede yetişmiş futbolcu olmak zorunda.

bunu bize şöyle uyarlasalar, ab sınırsız , ab dışı 3 yabancı hakkı , 25 kişilik maç kadorosunda en az 10 tane ülkede yetişmiş futbolcu kuralı koyarsın ve bunun içine en az 3tanesi alt yapıdan çıkan olmak zorunda dediğin vakit olay çözülür , hatta bu alt yapıdan yetişenlerin 2si 18de olmak zorunda dersin mis gibi olur.

ama bu federasyonla olmaz tabi böyle bir şey.

şu u 20 turnuvasındaki adamları görünce içim acıyor...Meksikadan Corona vE Espericueta'ya bayıldım .... Fransa Milli takımına bir bakıyorum hepsi süper fizikte süper potansiyelde..Muhtemelen Fransa u 20 Fransa Milli takımından daha iridir..:)

Bizim scoutlar hala mal mal foto çekinsin ulan 3-5 bakmadan verelim Corona'ya veya Espericueta'ya parayı 3-4 yıla 20-30'a satarız...

Fransa milli takimini bilmem amam adamlarin fizikleri bizim as takimdaki oyuncular ile ayni hatta daha iyileri bile var..

Muthis topcular var

Scoutlarda ne suç var? Emre Utkucan çoktan bildirmiştir isimleri ama mevcut şartlarda ne yönetim ne de Fatih Hoca onun lafını dinleyip transfer yapmaz.Zaten 6 tanesini oynatabiliyorsun.Muslera,Eboue,Chedjou,Sneijder,Drogba,Melo(X) bitti zaten hakkın.Bide üstüne 5 Milyon vereceğin genç alıp tribüne mi göndereceksin?

Burada en az suçu olan isim Scout ekibi ve şefi Emre Utkucan'dır.Adama Twitter'da çok yükleniyorlar verdiği cevap hep aynı ''yetki bende değil''.Yani diyor ki bana kalsa çoktan bazı isimleri transfer etmiştim ama transfer yetkisi bende değil,sadece rapor hazırlayıp,öneriyorum diyor.Zaten maksimum 1 yıl veriyorum.Sezon sonuna kadar o da bu işten sıkılıp istifa eder.

Scoutlarda ne suç var? Emre Utkucan çoktan bildirmiştir isimleri ama mevcut şartlarda ne yönetim ne de Fatih Hoca onun lafını dinleyip transfer yapmaz.Zaten 6 tanesini oynatabiliyorsun.Muslera,Eboue,Chedjou,Sneijder,Drogba,Melo(X) bitti zaten hakkın.Bide üstüne 5 Milyon vereceğin genç alıp tribüne mi göndereceksin?

Burada en az suçu olan isim Scout ekibi ve şefi Emre Utkucan'dır.Adama Twitter'da çok yükleniyorlar verdiği cevap hep aynı ''yetki bende değil''.Yani diyor ki bana kalsa çoktan bazı isimleri transfer etmiştim ama transfer yetkisi bende değil,sadece rapor hazırlayıp,öneriyorum diyor.Zaten maksimum 1 yıl veriyorum.Sezon sonuna kadar o da bu işten sıkılıp istifa eder.

O zaman niye kuruldu böyle bir sistem...Alt yapının başına Tigana gelecek diye haberler çıktı önem vermesek gençlere bu kadar haber çıkmaz...ben inanmıyorum Emre Utkucana falan adam ben malım oyuncu bulamıyorum diyecek değil ya ? Kardeşim öyle bir adam bulacaksın ki izleyince gündemdeki transferlerin önüne geçecek...Fatih hoca aptal değildir heralde çok iyi bir oyuncu önerilince reddetmez... Ayrıca yabancı kuralı 6-2-2 olacak inşallah eğer o 6-0-4'ü düşüneceksek Farfanı falan beklemeyelim hiç...

bakkaldan cips alıon sanqi ya emre utkucan gitcek cüzdanından çıkarcak parayı ve adam alca. sanqi türkiyede bir siz seyrediyorsunuz maçları. 2 maç izleyince insanların egosu nasıl işiyor ya.

Acaba AB statüsündeki oyuncuların Türk statüsüne geçmesi oyuncuların vergi oranlarınıda etkiliyormu. Yabancı oyuncuların vergileri %15'den %35'e çıktı yanılmıyorsam. Belki böyle bir durum varsa klüplerin bazılarıda bu mesele için AB olayını destekleyebilir.

bakkaldan cips alıon sanqi ya emre utkucan gitcek cüzdanından çıkarcak parayı ve adam alca. sanqi türkiyede bir siz seyrediyorsunuz maçları. 2 maç izleyince insanların egosu nasıl işiyor ya.

Zaten kafası senin gibi çalışanlar yüzünden biz böyle transferler yapamıyoruz... Adamların bize garezi mi var arkadaş millet 5'e alıyorsa biz de 5'e alırız....Meksikanın bilmem ne takımında oynayan adam nden CL'DE boy gösteren bir takıma gelmesin... Beşiktaş iyisiyle kötüsüyle dediğim tarzda bir transfer yaptı hem de çok uçuk rakamlar ödemeden...

Evet Türkiyede maç izleyen insan sayısı bir hayli az...Tv'deki yorumculara bakıyorum yabancı takımlardan 3 oyuncu say desen sayamazlar , ligi doğru dürüst izlemezler , bazıları da izler izlediğini doğru yorumlayamaz...Benim egom Allaha şükür şişik değil Emre Utkucan da kankan heralde bu kadar battığına göre...

Bjk yeni yapılanmaya gidiyor. Öyle transfer yapması normal. Ama biz nokta atışı yapmak zorundayız. Bu sistemde de scout dan gelecek oyuncuya güvenilmez.

Bence Aydın'a verilecek parayla Ahmet İlhan alınsın çok daha faydalı olur.

Arıboğan'dan başka TFF'nin bugün karar vereceğine inanan var mı acaba ?

Etrafta "İstinye'de toplanıldı! FLAŞ SON DAKİKA TOPLANTI BAŞLADI! TFF BUGÜN KARAR VERECEK VE AÇIKLAMA GELECEK" falan tarzı birşeyler çıkardı haksız mıyım?

2 3 tane Arıboğan'ın sözünden TFF karar verecek şeklinde haber var, onları söylemiyorum.

Bizim yöneticiler cidden inanmış, bekliyorlar, taraftarı da kandırıyorlar dolaylı yoldan da olsa. İşte mutlu haberler gelecekmiş de, bekleyelim daha biz bekleyelim.

Wellingtonu İnter 8 milyon euroya almış ya :( eğer dogruysa haber çok büyük bi yıldız adayını kaçırdık.

Melonun yerine Wellingtonun gelmesini çok istiyodum :(

Ahmet İlhan , Serdar Gürler , Kerim Frei , Emrah Başsan bunlardan kim gelirse gelsin Aydın'ın yerine oyuna sonradan girerlerse çok çok daha etkili olurlar burası kesin.:yenieek:

Serdar Gürler hariç katılırım şu an için o elemanın daha bir şeyler ispatladığını düşünmüyorum ama yinede Aydın'a tercih ederim tabii :D

Ahmet İlhan , Serdar Gürler , Kerim Frei , Emrah Başsan bunlardan kim gelirse gelsin Aydın'ın yerine oyuna sonradan girerlerse çok çok daha etkili olurlar burası kesin.:yenieek:

Çok yazık aslında ,

sen senelerdir Galatasarayda oyna ama bir adım bile ilerleme , taraftarına bunları yazdır ,

Aydın'ın aynaya dönüp uzun uzun kendine bakması lazım .

Bugün sınırla ilgili veya transferlerle ilgili bir şeyler olsun artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt