Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chelsea deki ramires gibi

Bizim oyun yapımıza, oyun karakterimize, lige, rakiplere... sanki uygun değil bu tarz oyuncular.

Ramires geliyor desen ona bile soğuk bakarım dürüst olmak gerekirse.

Ben biraz daha gerçekçi bakıyorum daha duygusal bakıyorum belki.

Hiç bir zaman sadece kaliteli oyuncuları koy, sistem oturur, sadece pas yaparak, sisteme uyarak başarılı olacaklardır mantığına inanmıyorum.

Hırs, gerektiğinde rakibe sertlik, baskı, karşılık verme... gibi unsurlar da önemli sanki özellikle Selçuk ve Sneijder gibi 2 teknik ve çok sert olmayan oyuncunun bulunduğu bir orta sahaya.

Fizik olarak güçlü de görünse oyuncu, sahiplenecek arkadaşlarını, elini taşın altına koyacak, sütlüye etliye karışmadan Alex Song gibi Mikel gibi Ramires gibi oynayan oyuncuların bize uyacağını düşünmüyorum ben.

FM'de FIFA'da PES'te olur belki ama gerçekte bilmiyorum, gerçi onlarda da team chemistry tarzı şeyler falan var artık.

Bu Wellington bizim aradığımız oyuncu mudur ? Çok adı geçmeye başladı.

Flavio Conceicao gibi mi ? Bizdeki zamanından çok Real'deki dönemi gibi ?

Bence pek değil.Oyunculuğuna bir şey demiyorum ama Selçuk ile oynayacak oyuncunun fizik olarak da savunma yapabilmesi lazım,Melo'ya kıyaslarsak kısa ve çok yapılı değil.

Bu arada Wellington Shaktar %30 olayları falan karışmış.O başka Wellington,10 numara pozisyonunda oynuyor bizim tabirimizle.

Su Wellington´u istiyoruz da, adamin 3 sahibi varmis. %30´u Shakthar´daymis hatta bonservisinin.

Bizimkiler tek sahip ile aylarca anlasamiyor zaten, 3 sahip ile nasil görüsüp anlasacaklar?

Carlinhos gibi sadece videolardan fikir sahibi olabiliyoruz zaten. Yetenekli, güclü ve asiri süratli bir oyuncu. Hosuma gitmedi degil.

Ama kiralama bedeli 3 Milyon Euro komik geliyor bana. Opsiyon 8 Milyon Euro. Bu da gelecek sezon aylarca pazarlik demek :) Yandik yani.

Bizimkiler opsiyonu koyar, ama sezon sonu 5 Milyon´a indirmek icin 3 ay pazarlik yapar.

Yerli oyuncu transferi yapmayacak mıyız ? Onu ne için bekliyoruz ?

Masal anlatmasınlar artık, Sabri ile olacak iş değil sağda. alternatif şart, Şener şart.

Eboue yi kime kakaladın ki...:cool::D:D

Eboue'ye alternatif diyorum.

AB olayı o kadar kolay değil, tamamen Fener'e karşı çıkıp, Galatasaray'ın önünü açacak bir karar almazlar, aldırtmazlar.

En fazla 6+2+2'yi kabul ederler. Hala aslında bunun da işimize gelmediğini göremeyenler var. Muslera, Eboue, Chedjou, Melo veya yabancı (İnler yok rüya görmeyelim yerli oyuncuya 8 vermez bizimkiler), Sneijder, Drogba.

6+2+2'de sol bek Hakan oluyor, hala yok sağa Farfan, sola Nani, sağa Bruma...

Bu yüzden yerli oyuncu şart. 6+2+2'de de şart.

2000 yılından sonra sağ bek mevkisi :

Sabri + Capone

Sabri + Sebastien Perez

Sabri + Cesar Prates

Sabri + Cihan Haspolatlı

Sabri + Uğur Uçar

Ve şimdi Sabri + E.Eboue

Kaynak : Galatasaray & Sağ Bek.. - Ofansif.com

1341039654-sabri-sarioglu5.jpg

AJDA PEKKAN-KIMLER GELDI KIMLER GECTI - YouTube

Kim bilir ne kadar sürecek bu ? Ağırdan almamak gerek işte sırf bu yüzden.

Verdikleri hava yine "ince eleyip sık dokuyoruz" şeklinde olduğu için taraftar da tedirgin oluyor.

bu sığ düşünceliler başta olduğu sürece bu süreç uzayacak ama netleşene kadar elimiz kolumuz bağlı malesef.

yabancı sınırı kaldırılırsa türkiye yabancı futbolcu çöplüğüne döner mantığında olanları anlamak mümkün değil, türkiyedeki yetenek vadeden futbolcular çok daha kolay avrupaya gidecek bu durumda ama bunu anlayacak kapasite yok. avrupaya gönderdiğimiz oyuncu sayısı artsın bakalım milli takım kazanıyo mu kazanmıyo mu.

alex song geliyor , meloyu unutun, bayram yapın AMK ...

Bizim oyun yapımıza, oyun karakterimize, lige, rakiplere... sanki uygun değil bu tarz oyuncular.

Ramires geliyor desen ona bile soğuk bakarım dürüst olmak gerekirse.

Ben biraz daha gerçekçi bakıyorum daha duygusal bakıyorum belki.

Hiç bir zaman sadece kaliteli oyuncuları koy, sistem oturur, sadece pas yaparak, sisteme uyarak başarılı olacaklardır mantığına inanmıyorum.

Hırs, gerektiğinde rakibe sertlik, baskı, karşılık verme... gibi unsurlar da önemli sanki özellikle Selçuk ve Sneijder gibi 2 teknik ve çok sert olmayan oyuncunun bulunduğu bir orta sahaya.

zaten o istedigin ozelikte bir oyuncu wellington, yani anlamadim nedemek istedigini

neyse zaten o mevki icin tecrubeli biri (Melo) daha uygun olur bence, ama wellington alinirsa kalite anlaminda geriye gitmeyiz

zaten o istedigin ozelikte bir oyuncu wellington, yani anlamadim nedemek istedigini

neyse zaten o mevki icin tecrubeli biri (Melo) daha uygun olur bence, ama wellington alinirsa kalite anlaminda geriye gitmeyiz

Oyun tarzı Ramires'e, oyun karakteri Melo'ya benziyor diyorsun.

Bizim başkanda tam partalcı çıkdı.

Adam geçen sene transferler kampa yetişecek dedi son gün e kaldı bi kaç oyuncu dogru dürüst kamp yapmadı.

Bu sene çıkdı geçen seneki hataları yapmayacağız . Transferler kampa yetişecek özellikle meloda aynı hataya düşmeyeceğiz dedi.

Transferin esamesi okunmuyor.

Yaklasık 20 gün önce yazmısdım kim ne derse desin transferler 300 500 bin dolar az ödemek çingene pazarlığı yapmak için son güne kadar kalır diye.

Aynen dediğim çıkıyor.

Oysaki bu sene umutluydum ama görünen o ki bu sene pek bir değişiklik olmicak.

Melo yada başka biri gelicek

defansa chedjou geldi danny nin yerine oynicak

Birde kerim gelirse gelir

Ee sonuc ? Takviye mi edilmiş oldu şimdi takım ?

Eksik yerlere oyuncular alınarak güçlendik mi ?

Ben bir kaç iyi yerli oyuncu alırız , kanatları güçlendiririz derken yerimizde saydık.

bak size ingilizlerin wellington hakkindaki raporunu yazim:

A powerful runner when thrusting forward, Wellington is just one of a long line of Brazilian box-to-box midfielders to have emerged in recent years. His versatility, stamina and strength are valuable assets to any side and could see him challenge for a national team place in the future.

But, what really separates Wellington from many of his competitors is his timing of the tackle.

Blessed with superb acceleration, the São Paulo man is frequently able to recover quickly to steal away possession from opponents. So good is his timing of the tackle that he rarely needs to demonstrate his considerable strength to dispossess his rival.

alex song geliyor , meloyu unutun, bayram yapın AMK ...

çok inandırıcı bi haber olmuş, b planıymış :SS:

Wellington’un transferinde herhangi bir sorun çıkması halinde, sarı-kırmızılılar, hem ön libero hem de stoperde görev yapabilen B planı olarak Kamerunlu yıldızı gündemine alacak.

20130208132001-4096-big.jpg

Yardım Edelim , Sahip Çıkalım !

Sahip Çıkalım Aziz'e , Metriste Kalıyo Yazık..

Aziz'e Sahip Çıkalım , Başganımız Oluyo Bizim :asd:

Ahahahahaha beyler bakın ne buldum :D

weligton'a fm'den baktım hızı aşırı iyi bi önlibero için fazla ama tekniksel açıdan bir melo değil.

Ya bizim orta saha yapmamız gereken takviye sayısı minimum 2 olarak düşünüyorum. Bizde Selçuk'un ve gelecek olan defansif orta saha oyuncusunun alternatifi yok. Bir oyuncu aldığımız takdirde oyuncu alırsak lig, şampiyonlar ligi, kupa bu sene zorlanabiliriz.

Başkan zaten Melo gelsede gelmesede orta saha alınacak demişti. AB çıkarsa Wellington+Melo alırız heralde

Ya bizim orta saha yapmamız gereken takviye sayısı minimum 2 olarak düşünüyorum. Bizde Selçuk'un ve gelecek olan defansif orta saha oyuncusunun alternatifi yok. Bir oyuncu aldığımız takdirde oyuncu alırsak lig, şampiyonlar ligi, kupa bu sene zorlanabiliriz.

kalırsa ceyhun alternatif olur, yerliler içinde fena bi alternatif değil. ayrıca engin de var zaten orda oynayabilen gerektiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt