Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Duyum var mı ?
Duyum var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelsea deki ramires gibi
Bu Wellington bizim aradığımız oyuncu mudur ? Çok adı geçmeye başladı.
Flavio Conceicao gibi mi ? Bizdeki zamanından çok Real'deki dönemi gibi ?
Yerli oyuncu transferi yapmayacak mıyız ? Onu ne için bekliyoruz ?
Masal anlatmasınlar artık, Sabri ile olacak iş değil sağda. alternatif şart, Şener şart.
Eboue yi kime kakaladın ki...:cool:![]()
Eboue'ye alternatif diyorum.
AB olayı o kadar kolay değil, tamamen Fener'e karşı çıkıp, Galatasaray'ın önünü açacak bir karar almazlar, aldırtmazlar.
En fazla 6+2+2'yi kabul ederler. Hala aslında bunun da işimize gelmediğini göremeyenler var. Muslera, Eboue, Chedjou, Melo veya yabancı (İnler yok rüya görmeyelim yerli oyuncuya 8 vermez bizimkiler), Sneijder, Drogba.
6+2+2'de sol bek Hakan oluyor, hala yok sağa Farfan, sola Nani, sağa Bruma...
Bu yüzden yerli oyuncu şart. 6+2+2'de de şart.

Kim bilir ne kadar sürecek bu ? Ağırdan almamak gerek işte sırf bu yüzden.
Verdikleri hava yine "ince eleyip sık dokuyoruz" şeklinde olduğu için taraftar da tedirgin oluyor.
chelsea deki ramires gibi
Bizim oyun yapımıza, oyun karakterimize, lige, rakiplere... sanki uygun değil bu tarz oyuncular.
Ramires geliyor desen ona bile soğuk bakarım dürüst olmak gerekirse.
Ben biraz daha gerçekçi bakıyorum daha duygusal bakıyorum belki.
Hiç bir zaman sadece kaliteli oyuncuları koy, sistem oturur, sadece pas yaparak, sisteme uyarak başarılı olacaklardır mantığına inanmıyorum.
Hırs, gerektiğinde rakibe sertlik, baskı, karşılık verme... gibi unsurlar da önemli sanki özellikle Selçuk ve Sneijder gibi 2 teknik ve çok sert olmayan oyuncunun bulunduğu bir orta sahaya.
zaten o istedigin ozelikte bir oyuncu wellington, yani anlamadim nedemek istedigini
neyse zaten o mevki icin tecrubeli biri (Melo) daha uygun olur bence, ama wellington alinirsa kalite anlaminda geriye gitmeyiz
alex song geliyor , meloyu unutun, bayram yapın AMK ...
Wellington’un transferinde herhangi bir sorun çıkması halinde, sarı-kırmızılılar, hem ön libero hem de stoperde görev yapabilen B planı olarak Kamerunlu yıldızı gündemine alacak.
Oyun tarzı Ramires'e, oyun karakteri Melo'ya benziyor diyorsun.
Ya bizim orta saha yapmamız gereken takviye sayısı minimum 2 olarak düşünüyorum. Bizde Selçuk'un ve gelecek olan defansif orta saha oyuncusunun alternatifi yok. Bir oyuncu aldığımız takdirde oyuncu alırsak lig, şampiyonlar ligi, kupa bu sene zorlanabiliriz.