Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadrosunu Erman Kılıç ve Chedjou ile güçlendiren Galatasaray, Sao Paulo’nun ön liberosu Wellington'la anlaştı.

Gökhan İnler, Melo ve Obi Mikel için girişimde bulunan ancak yüksek maliyetlerinden dolayı bu isimlerden vazgeçen Galatasaray, Sao Paulo’nun ön liberosu Wellington'la anlaşmaya vardı. Uzun süren pazarlıklar sonucunda sarı-kırmızılı yönetimin teklifini kabul eden 22 yaşındaki genç ön libero önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Ele onsuzda tebieti de ayriliq uzerine qurubdu yaradan, yarpaq duser ayrilar budaqdan, damla ayrilar buluddan, sevirem deyerkende ayrilir sozler dodaqdann

pv4bz.jpg

Bojan KrKic isteyen?

Wellington kimdir,iyi midir,aradığımız adam mıdır? Bilen var mı?

Gercekten hoca Melo'nun yerini Wellington ile dolduracagina inanan varmi? Haberleri ciddiye bile almiyorum.

Beyler bir transfer haberi müjdesi olasılığı verin la..

Sıkıldım anasını satıyım işe gidiyoz geliyoz hep aynı yerde sayıyoruz transferde..

Wellington gelirse ceyhun un kalması gerektiğini düşünüyorum Wellington kısa bir oyuncu bazı avrupa maçlarında uzun toplarda tehlike yaşayabiliriz

Re: Transfer Nöbeti

Selam aleyküm mübarekler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Wellington gelirse ceyhun un kalması gerektiğini düşünüyorum Wellington kısa bir oyuncu bazı avrupa maçlarında uzun toplarda tehlike yaşayabiliriz

Kim gelirse gelsin yedek libero şart.

Jem konuşuluyordu bir ara ama artık haberler çıkmıyor onun hakkında.

En kötü ihtimalle Ceyhun kalsın zaten.

Ynt: Transfer Nöbeti

Melo icin fener devredeymis :/

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, gündemlerindeki isimlerle ilgili flaş açıklamalar yaptı. Aysal ön libero mevkisine yapacakları transfer için "Wellington ile Obi Mikel çok pahalı. Ön libero için şu anki en yakın seçeneğimiz Melo" dedi.

Farfan için de Schalke'yle görüşmelerin tıkandığını belirten Aysal, "Farfan için Schalke fiyat arttırıp 7'den 12 milyon euro'ya çıktı. Bu şartlarda ne Bastos'u alırım ne de Farfan'ı" dedi.

Son günlerde Chelsea'ye gitmemesi halinde Galatasaray'a geleceği iddia edilen Arda için de bizzat devreye girebileceğini söyleyen Aysal, "Arda Chelsea'ye gitmezse kendisi için devreye girerim. Atletico Madrid'le Burak-Arda takası için masaya otururum" ifadelerini kullandı.

Son olarak Carlinhos transferinden vazgeçtiklerini söyleyen Aysal, "Carlinhos transferinden vazgeçtik.. Riera ile Hakan Balta sol kanatta bizi idare eder" dedi.

https://www2.webaslan.com/futbol/ne-farfan-ne-de-wellingtonSXHBQ60029SXQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt