Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melomu fiyatini yükseltiyor, yoksa menajeri mi?

Bence bizim yönetim yalan söylüyor. Seten gibi dangözler de yalan konusunda yalama olduğu için onu alet ediyor.

Tulun da Terim'i itibarsızlaştırma, tutarsa ben daha iyisini ucuza getirdim, tutmazsa Sneijder, Drogba ile şampiyon olamadı suç onun ben yaptım demek adına plan yapıyor.

Çok çakal ya kendisi.

Sezgin aptaldı ama Tulun onun yanında zeki de biri ama bir o kadar da kendi çıkarını düşünen bir adam.

bence baytarında sonu necati gibi olacak transfer sezonu sonuna dogru ülke içi bir klübe satarız...

iddaalı haber - SPOR TOTO SÜPER LİG - Galatasaray Yıldız Önliberoyla Anlaştı!

Detaylara yer verilmiş ama bilmiyorum.

Bu arada Wellington ile alakalı ;

Alper Öcal ‏@alperocal 41 dk

Shakhtar sakatken dahi bu çocuğa yatırım yaptı, 16-20 yaş dönemi çok heyecan vericiydi. 1. sınıf kumaşı vardı. Ah o çapraz bağlar.

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

Alper Öcal ‏@alperocal 45 dk

% 100 olursa GS'de tekrar eski standardına, oyununa evrilebilir ama zaman lazım. Melo'dan sonra bu açıdan riskli ama makul bir risk.

Alper Öcal ‏@alperocal 47 dk

Eskisi gibi iki ceza sahası arasında oynamıyor, metrajını daralttı Wellington. Daha defansif, 2 bağ sakatlığı geçirdi, yeni toparlanıyor.

Alper Öcal ‏@alperocal 49 dk

Wellington defansif olarak iyi, süper atlet, sağ bek de oynadı ama skora Melo gibi katkısı yüksek değil. Sakatlıktan sonra hücumu törpüledi

Kısaca ; Shaktar sakatken yatırım yapmış bu çocuğa , 16-20 yaş dönemi çok heyecan vericiymiş , 1.sınıf kumaşı varmış , eğer o çapraz bağ sakatlığını geçirmeseymiş , çoktan Avrupa'nın büyük bir kulübünde olurmuş. :yenieek:

Çok çok iyi gibi duruyor ancak bizim kulüp olarak öyle bir şansımız var ki böyle bir adam gelir , toparlanabilecekken , bizde toparlanamaz hem takımın iskeleti mahvolur , hem oyuncuya yazık olur , hem verdiğimiz paraya yazık olur , hem de elimizde patlar. :SS:

o degilde bu Ridvan ortalarda yok acaba basina biseymi geldi:asd:

Bence alinacak adam Melo. Iki taraf da birbirine artistlik yapiyor bence. Melo iyi bir maas istiyor, yönetim de Wellington´u kullaniyor.

Ben Melo delisi degilim. Bu hareketleri hosuma gitmiyor. Transferi bilerek uzatiyor gibime geliyor, isine geliyor uzun tatil.

Ayrica cok da güvenemiyorum Melo´ya. Yaparsin 3 yillik imza, sonra atsan atamazsin, satsan satamazsin. Sayko adam, ne yapacagi belli olmaz.

iddaalı haber - SPOR TOTO SÜPER LİG - Galatasaray Yıldız Önliberoyla Anlaştı!

Detaylara yer verilmiş ama bilmiyorum.

Bu arada Wellington ile alakalı ;

Alper Öcal ‏@alperocal 41 dk

Shakhtar sakatken dahi bu çocuğa yatırım yaptı, 16-20 yaş dönemi çok heyecan vericiydi. 1. sınıf kumaşı vardı. Ah o çapraz bağlar.

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

Alper Öcal ‏@alperocal 45 dk

% 100 olursa GS'de tekrar eski standardına, oyununa evrilebilir ama zaman lazım. Melo'dan sonra bu açıdan riskli ama makul bir risk.

Alper Öcal ‏@alperocal 47 dk

Eskisi gibi iki ceza sahası arasında oynamıyor, metrajını daralttı Wellington. Daha defansif, 2 bağ sakatlığı geçirdi, yeni toparlanıyor.

Alper Öcal ‏@alperocal 49 dk

Wellington defansif olarak iyi, süper atlet, sağ bek de oynadı ama skora Melo gibi katkısı yüksek değil. Sakatlıktan sonra hücumu törpüledi

Kısaca ; Shaktar sakatken yatırım yapmış bu çocuğa , 16-20 yaş dönemi çok heyecan vericiymiş , 1.sınıf kumaşı varmış , eğer o çapraz bağ sakatlığını geçirmeseymiş , çoktan Avrupa'nın büyük bir kulübünde olurmuş. :yenieek:

Çok çok iyi gibi duruyor ancak bizim kulüp olarak öyle bir şansımız var ki böyle bir adam gelir , toparlanabilecekken , bizde toparlanamaz hem takımın iskeleti mahvolur , hem oyuncuya yazık olur , hem verdiğimiz paraya yazık olur , hem de elimizde patlar. :SS:

Nedense Linderoth geldi aklıma..

Maratonun kaynagi umarim Vatan degildir

Wellington'u alma şansımız varsa alalım ama direk Melo'nun yerine monte etmek çok çok riskli.

Melo'da gelsin
Wellington'da.

Wellington iyi kumaşı olabilir ancak en kritik bölgeye hala risk alınmaması taraftayım..Melo ile beraber alınır eyvallah rotasyonda oynar ama en güçlü bölgemizde bu risk alınmamalı..

Şu Melo dan gına geldi artık her sene her sene bu nedir arkadaş. Başka biri gelsin istiyorum artık

Melo'ya gecen sene 3,75 ödedik mac basilar dahil. Garanti ücretini 2.9'dan 2.5'e indirsin..

6 ay bağ sakatlığı yaşamış oyuncu sonraki sezonda %50 ihtimalle aynı sakatlığı geçirir ki 2. kez bağ sakatlığı geçiren oyuncu genç de olsa toparlayamaz.

Wellington'a risk diyordum ama direk intiharmış doğruysa, ki doğru.

Wellington gecen sene dizinden dolayi 6 ay sakat kalmis. Diz bagi sakatligi oldugu icin tekrar ayni yerden sakatlanma ihtimali yüksek.

Wellington - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Wellington'u alma şansımız varsa alalım ama direk Melo'nun yerine monte etmek çok çok riskli.

Melo'da gelsin
Wellington'da.

Tek sıkıntı bu yoksa o sakatlıkları geçirdiği halde Shaktar gibi scout açısında Dünya'nın sayılı takımlarından olan bir takım o adama yatırım yapmaz , ancak Linderoth Vol 2. olursa işte o zaman bir anda dengeler değişebilir , her şey iyi giderken takımın dengesi ve iskeleti bozulur , verdiğimiz paraya ve oyuncuya yazık olur , elimizde patlarsa çok büyük sıkıntılar meydana gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt