Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera-eboue-chedjou-semih-melo-selcuk-sneijder-burak-drogba garanti oyuncularimiz. mecburen bu senede kontenjan yüzünden hamit oynayacak, bir de riera'nin yerine sol bek al sana ilk 11 tamamlaniyor.. neyin kavgasi bu acaba? nani'yi falan gectim melo ve sol beki alsak..

nani icin 10'dan fazlasini isteyemez united bu vakit. 8 verip +2 yapip rahatca alinabilir

meloyu 3.5-4'e verirler

sol beke tremoulinas 4 milyona biter

umut 3 milyon

chedjou 6

toplam 27 harcama. bunlardan umut ve meloyu kadroda tutmak zaten 7 milyon. yani 20 milyon yeni transferlere harcamis oluyoruz..

melo ve umutu da mi kadroda tutmayalim?? iki sene boyunca sampiyonlar liginden 30 milyon euro garanti geliyor.

Bende olmasın demiyorum zaten ama bizim bu tarz para harcadığımız transfer dönemi var mı zannetmiyorum..

Bide AB işi var tabi muslera, eboue, chedjou, tremoulinas, melo, nani, sneijder, drogba 8 ediyor.. Daha riera, dany, amrabat, elmander var..

Zor valla Fatih Hocanın işi

Bircok transferi bizim icin cok önemliydi bence. Selcuk, Burak gibi isimler bizdeyse, bunda Fatih Terim faktörü cok önemli.

Eboue, Melo tercihlerinin ne kadar yerinde oldugunu 2 senedir görüyoruz zaten. Bunlar iskeletimiz zaten. Vazgecemediklerimiz.

Drogba, Sneijder gibi oyunculari istemeseydi veto ederdi zaten, digerlerini ettigi gibi (Ronaldinho vs). Haksizlik etmemek lazim.

Shaqiri´yi israrla istiyordu, ama Bülent Tulun Baskanin aklina girdi, " Vay efenim normalde 4 Milyonluk futbolcu" moduna girdiler birden.

Nedense Terim´in bizzat istedigi futbolcularda sorun cikiyor herzaman. Fiyat artmis oluyor, su oluyor, bu oluyor.

muslerayi da imparator istememisti,baskan almisti fatih hocaya ragmen.Fatih hoca ne oldugu belli olmayan brezilyali bir kaleciyi istemisti.

maksatim polemik yaratmak degil ,bir hatirlatmak istedim:yenieek:

sneijder önde press yapan bir oyuncu bakma bu sene kondisyonu olmadığı için pek topa basamadı

fatih hoca bu sene burak'ın maç başı 11 km koşacağını söylemişti

Evet bende böyle düşünüyorum.. Ama Burak olayını bence kanada yerleştireceği için söyledi, 7-8 verip alcağımız kanat oyuncusunu yedek oturtamayacağıza ve Sneijder Burak Drogbayı kesemeyeceğimize göre burak kanat oynayacak

Wellington Martins Seleção.wmv - YouTube

Bu videonu yarısına kadar seyrettikten sonra, edindiğim izlenimi melo kıyaslaması ile yapacak olursam şayet, bu zamana kadar melonun futboluna toz kondurmamak için özen göstermeye çalışan birisi olarak çıkardığım sonuç;

şimdilik Well>3xMelo (Aslında büyük ihtimalle Well>4xMelo umudu da var)

bunlardan ikisi; kesinliklemelodan daha teknik, daha hızlı ve daha iyi oyun okuma özelliği bariz olarak belli. Ön libero olmasına rağmen kanatlarda bile bir bek kadar defans kesiciliği iyi. Topu alır almaz kafayı dahi kaldırmadan hedefi ilkönce rakip yarı sahası oluyor. Rakip sahaya girince önü dolu olduğunda hangi tarafta boşluk bulursa o kanada resmen akıyor topla. Top tutması ve toplu driplingi 3-4 kişiyi geçmesine rağmen halen kontrolünü kaybetmeyecek kadar iyi.

Bir tek eksikliği topla oynamayı biraz fazla sevmesi ataklarda takım saldırı hızının kendi hızıyla sınırlı kalmasına yol açabilir. FT. bu konuda uyarı yaparak uzun paslarında oyunun bir taktiği olduğunu anlatabilirse daha iyi olur. Birazda şutlarda eksiği var gibi geldi. Kaleye fazla yaklaşma isteği var.

Üçüncüsü de yaşının genç olması. Kendimizi sevdirebilirsek, uzun süre ön libero sıkıntısı çekmeden devam ederiz.

Dördüncü ihtimal ise; Karakteri .. Maçlarda kart yüzünden kaybetme ihtimalimiz çok düşük gibi görünüyor. Video nun başında teknik heyetle olan diyaloğu ve gollreden sonraki psikolojisi takım ruhuna değer verdiği izlenimi oluşturuyor. İnşallah İyi bir kişiliği vardır demek fazla bence, Zaten kendini belli ediyor. Bu konuda sürpriz beklemiyorum açıkçası...

agir sacmalamissin tunacim bilion incallah oradaki rakipler brezilya takimlari mexico u20 + cin min. >4xmelo nedemektir ula :ka23: busquets 2x melodur at most.

ki videoda gerzek brezilya tobcularina karsi yaptigi dribblinglerden fazlasi yok ne hava topu gordum ne oyun yonu degistirme ne dar alan presinde reaksyonu ne baska bisey 2 3 bilek hakimiyeti yaptigi da 4 5 pres top calma var. ki u baglamda melo'nun 10 dk'lik videosunu yapip 100 milyon euroluk adam gibi gosterebilirim.

bu wellington denen adam 2 kez kneecap sakatligi gecirmis 15 mac mi ne yabmis. 4xmelo imi$ tovbe estd.

Umarım melo gelmez.Geçen sene gelmesin satın almayalım demiştim ne kadar haklı çıktığım görüldü.Sanki melo olmadan ligte ilk 3e giremiyeceğiz gibi hava var bazılarında meloyla büyüdüler herhalde.

sorun hala bizde, melo'da degilki. bizi melo'ya iten tek sey iki senedir bizde oynuyor olmasi ve bonservisinin her orta saha oyuncusundan az olmasi. takimdaki eksikler hala belirgin oldugu icin 2 oyuncuya tüm transfer bütcesini ayiramiyoruz. hem melo iyi oldugu zamanlar is yapti. 4 senelik kontrat istiyorsa 2+1 yap kabul eder. her sorunda meseleyi biz büyütüyoruz. zaten melo iki sene daha oynar sonrada pili biter (bizim seviyemizde olmaz) BENCE.. zaten iki sene sonunda hala iyi oynuyorsa opsiyon kullanilir.

fernandinho 28 yaşındda 30 40 milyona city e gitti ofansif gerçi ama olsun örnek olsun

20 yaşında shaktar aldı 5-10 arası bişeye ..

örnekleri cok var

Adam hızlı diye iyi futbolcu diyen var, ön liberoda hızın önemli yok zaten..

Melo'nun yeri geldiğinden stoperi beslediğini unutmayalım...

Önyargılı değilim ama Melo'dan sonra Wellington çok büyük soru işareti..Ya da ikisini de kiralasınlar hangisi iyiyse seneye onu alalım.

muslerayi da imparator istememisti,baskan almisti fatih hocaya ragmen.Fatih hoca ne oldugu belli olmayan brezilyali bir kaleciyi istemisti.

fatih hoca kulübün kasasindan fazla para cikmasin diye israr ediyor, bu yüzden üst düzey kaleci alamazsak bile mevcutlarla bir sekilde idare ederiz demisti..

Melo taraftar sevgisini koz olarak kullaniyor. Bu isi fazla abartmayalim ve yöneticileri zor durumda birakmayalim.

Benim Melo konusunda korkularim var zaten. 3-4 yillik anlasma yaparsak, ciddi patlayabiliriz de. Sonra gönderemezsin de adami. Bitirir bizi.

Yabanci orta sahadan bol ne var piyasada. Bas parayi al Song´u. Ama bu sefer de cimriligimiz tutuyor. Ne olacak bilmiyoruz valla

Bende olmasın demiyorum zaten ama bizim bu tarz para harcadığımız transfer dönemi var mı zannetmiyorum..

Bide AB işi var tabi muslera, eboue, chedjou, tremoulinas, melo, nani, sneijder, drogba 8 ediyor.. Daha riera, dany, amrabat, elmander var..

Zor valla Fatih Hocanın işi

bu 8 oyuncu yeterli zaten. dany'den iyisi chedjou alindi, riera yerine sol bek alindi, amrabat'tan iyisi nani alindi, elmander bu sene bile birsey oynamadi adam bitik.. su 8 yabanci olursa digerlerinin gözünün yasina bakilmaz cünki 8 oyuncuda klas oyuncu

Melo gelmeyecekse onun yerini dolduracak adam Wellington değil maalesef.Biraz dünya piyasasına baksak keşke.Ne varsa bu Brezilya'da,sıkışıp kaldılar.Sol bek işinde de aynı.Carlinhos'ta Carlinhos.Başka adam yok sanki piyasada.

bi zamanlar karuska felan vardı,yutupta izledim maradona gibiydi geldi gördük ne oldugunu

Caruska kim ya,bikac ümit milli olmus Arjantinde,yeni maradonna dediler,yeni maradonnayi 2 milyon dollara birakirlarmi,balon cikacagi gelmeden önce belliydi,özet videolardan en azindan futbolcunun kumasini anlarsin

Wellington sakatlik olayina takilmayin,bizim semih ondan daha ciddi sakatliklar gecirdi.sonucta genc adam bunye toparliyor

shaktar 11 m € ya

fernando diye önlibero aldı

GREMİODAN

68 maçta 2 golu vardı yaşıda 21

boyu 1.74

wellington istiyoruz

Sao Paulodan

yaşı 22

64 maçta 1 golu var

biraz vizyon reisler :D

Istemedi diye birsey sözkonusu degil. O zamanlar fiyat konusunda ucurum vardi aramizda. Cana olayi da gündemde yoktu.

Fatih Terim de aynen sunlari söyledi. "Bu sene Avrupa´da yokuz. Bu sene ucuz bir kaleciyle idare edelim, seneye bakariz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt