Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington'u cidden izleyip,eleştiren varsa bu güzel bişey.Ancak izlemediği halde sırf Melo olmadı diye sallayan varsa yazık.

Terim'in aldığı adamların ya da önerilen ve kabul edilen adamların scoutluk bir yanı yok ki zaten, hepsi belli bir kariyere gelmiş adamlar.

Canaydın döneminde ki Sarr transferleri aklıma geliyor ve umarım Brezilya pazarından uzak duruyoruzdur..

hem 22 yasina gelmis, cok iyi olsa shakhtar donetsk veya baska biri 15 verip alirdi. her sene brezilya'dan en az 4-5 oyuncu aliyorlar 40-50 milyona.

fatih hoca kulübün kasasindan fazla para cikmasin diye israr ediyor, bu yüzden üst düzey kaleci alamazsak bile mevcutlarla bir sekilde idare ederiz demisti..

valla ben hocayi severim yaptigi hatalara ragmen ama hocayi savunayim derken bazi arkadaslar abartiyor.Ben hocanin artilari oldugu kadar eksileri oldugunu belirtmek istedim.Zaten eboue icinde ayni taktigi uyguladi fatih hoca ,yanilmiyorsam 7 milyon bonservis 3,5 düsmüstü hocanin sayesinde.

Bence hocanin en büyük eksikligi iki senedir orta sahaya veya kanatlara onca transfer yaptiracagina,bir iki tane genc türk bek alip deniyebilirdi,ha tutacak diye bir garanti yok ama bir deneyebilirdi,yani caglar denen karton topcu ile ugrasmaktan iyidir bence:b5:

hem 22 yasina gelmis, cok iyi olsa shakhtar donetsk veya baska biri 15 verip alirdi. her sene brezilya'dan en az 4-5 oyuncu aliyorlar 40-50 milyona.

2012'de 6 aylık bir sakatlığı varmış o etkilemiştir kariyerini.

futbolcu satın almaya paramız yoksa obi mikel,kolarov kiralansın transferi kapatalım.bu wellington dizinden kötü sakatlık geçirmiş 6-7 ay yatmış ne yapmaya çalışıyor bizimkiler anlamıyorum.

Melo'dan sonra Wellington attan inip eşşeğe binmek olma olasılığı yüksek..Mikel gelsin en azından..En kritik bölgene genç adam alıp belki tutarsa satarız mantığı yanlış..

Wellington iyi adam. Ben Mikel'i tercih ederim sevdiğim bir oyuncudur ancak maliyet olarak baktığımızda Wellington doğru isim. genç oluşu bir avantaj ve attan inip eşeğe binmek demek çok abes olmuş. Melo'nun defansif olarak verdiği katkıdan daha fazlasını çok net olarak verir Wellington.

Ya bi geçin. Adama güvenipte tüm sezon Melo yerine orta sahayı o adama teslim edersek yandık ki ne yandık. Millet videoya göre 'ooo hızlıymış güçlüymüş' diyor Mehmet Batdal'da İbrahimovic o videolarda zaten. Neymar apaçisi 18 yaşında duyurdu adını oda aynı lig ve takımdan göz önündeler bizim delikanlımız ne adını duyurdu ne A milli takım forması giydi. Ben şunada eminim bu adamın haberleri çıkmadan hiç kimse bilmiyordu bile adını

wellington hosuma gitti ama

bence MİKEL GELCEK

bi çok sebepten ötürü

futbolcu satın almaya paramız yoksa obi mikel,kolarov kiralansın transferi kapatalım.bu wellington dizinden kötü sakatlık geçirmiş 6-7 ay yatmış ne yapmaya çalışıyor bizimkiler anlamıyorum.

sakatlıktan sonra çok iyi döndü. takımını da çok iyi taşıdı. müzmin sakat olan birisi değil sadece bir sakatlık geçirdi şuana kadar kariyerinde.

bence çok fazla ön yargılıyız.

Alalım almayalım demiyorum ben ama takımın en güçlü bölgesinde bu yabancı sınırlaması varken almak çok büyük bir risk ve lige ambargo koymayı ve CL'de başarı istiyorsak bu riske girme lüksümüz yok..Terim'i kim yönlendiriyor bilmiyorum ama scoutluk geçmişi hiç iyi değil zaten.Açıkçası ben güvenmiyorum...

wellington cokdan avrupa takimlara giderdi anladigim kadari ile. diz sakatligi gecirmis cocuk cok ciddi cekilde. 6 ay sahalardan uzak kalmis.

ben begendim acikcasi ama bu sakatlik biraz soru isareti yaratiyor bende de. hemde 2 kere dizinden sakatlik gecirmis. oyununa bakdigimiz zaman ki normal diye karsiliyorum. cok riskli oynuyor. yani sagligini riske atiyor oynarken resmen. cok tehlikeli müdaheler yapior gibime geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt