Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hem yabancı sınırındaki kaos hemde şu olanları gördükten sonra parası neyse verilip alper alınsaymış diyorum şimdi.

Paulinho 20 ye gidince biz neden parlamadan bulamayız 20 olunca elbette alamayız denir, genç alınınca da bu kim, önceden kim tanıyodu ki denir:SS:

keşke melo ve farfan yerin wellington ve brumayı alabilsek...artık böle gençleri görmek istiyorum takımımda yaşı 30 veya yaklaşık adamları değil...real nası casemiroyu alıyorsa tottenham paulinhoyu alıyorsa porto quinteroyu alıyorsa bizde alalım artık ben KİŞİSEL GÖRÜŞÜM bu..

hem 22 yasina gelmis, cok iyi olsa shakhtar donetsk veya baska biri 15 verip alirdi. her sene brezilya'dan en az 4-5 oyuncu aliyorlar 40-50 milyona.

22 yasina gelmis derken? :) Bizim 22 yasindaki futbolcularimiz daha A2´de sürünüyor.

Bence cok iyi tanimadigimiz futbolcular hakkinda böyle kesin yorumlar yapmamak lazim.

Hayatinda bir kitap okumamis insanlarin her konu hakkinda elestiri yapmasina benziyor.

Scout scout diye ölüyorduk, ama is transfere gelince de adam yerine koymuyoruz kimseyi. Nasil olacak ki bu is?

Wellington iyi adam. Ben Mikel'i tercih ederim sevdiğim bir oyuncudur ancak maliyet olarak baktığımızda Wellington doğru isim. genç oluşu bir avantaj ve attan inip eşeğe binmek demek çok abes olmuş. Melo'nun defansif olarak verdiği katkıdan daha fazlasını çok net olarak verir Wellington.

Bu kanıya nerden vardınız??Videolardan ya da U-20 maçlarından mı??Ben fazla izlemedim açıkçası..

sakatlıktan sonra çok iyi döndü. takımını da çok iyi taşıdı. müzmin sakat olan birisi değil sadece bir sakatlık geçirdi şuana kadar kariyerinde.

bence çok fazla ön yargılıyız.

o diz sakatlıklarıyla avrupa temposunu kaldıramaz elimizde patlar.hem bize o bölge için daha fizikli bir adam lazım defansif ortasaha için çok cılız ve zayıf bir adam.

valla ben hocayi severim yaptigi hatalara ragmen ama hocayi savunayim derken bazi arkadaslar abartiyor.Ben hocanin artilari oldugu kadar eksileri oldugunu belirtmek istedim.Zaten eboue icinde ayni taktigi uyguladi fatih hoca ,yanilmiyorsam 7 milyon bonservis 3,5 düsmüstü hocanin sayesinde.

Bence hocanin en büyük eksikligi iki senedir orta sahaya veya kanatlara onca transfer yaptiracagina,bir iki tane genc türk bek alip deniyebilirdi,ha tutacak diye bir garanti yok ama bir deneyebilirdi,yani caglar denen karton topcu ile ugrasmaktan iyidir bence:b5:

o denenmeyi hakeden türk oyuncusumu var sanki, alt kategori millilerde görüyoruz hepsi dökülüyor. yapilan cogu transferler iyidi bana göre, bu sayede 8-9 oyunculuk iskelet kadromuz var artik.

3-4 transfer disinda bence bonservisle alinan adamlari ucuza aldik ve iyi katki verdiler.

tabiki her transfer tutacak diye bir kural yok.

riera fiyasko transferdi 3 milyon gitti

sercan'a verilen 3 milyon yazik günah

yigit'e verilen 2.5 milyon yazik günah

amrabat'a cok fazla bonservis verildi, en fazla ederi 4 milyon bence

yani bunlardan 10 milyon bosa gitti. :o

hem 22 yasina gelmis, cok iyi olsa shakhtar donetsk veya baska biri 15 verip alirdi. her sene brezilya'dan en az 4-5 oyuncu aliyorlar 40-50 milyona.

hadi carlinhosu anladım bu yaşa kadar çıkmamış dışarıyı da şimdi o yaş sınırı 22 ye mi indi? daha azı olsa gene denir mi merak ettim

kaleci+defans+ön libero bölgelerine ,yabanci kontenjanin 5/6 harciyorsan ,yabanci kisitlamasi yüzünden aglamaya hakkin yok.

ALLAHtan semih piyangosu tuttu yoksa durumumuz küllü harapti

Muhakkak değildir ancak bu riske bu yabancı sınırı varken girilmesine karşıyım sadece.

Sınır kalksın hem Melo hem Wellington gelsin ona bir şey demem zaten..

Bence sınır konusunda olumlu gelişme olursa alınır bu adam. Yoksa sanmıyorum. Sınır aynı kalırsa bece de bize net isimler gerekir.

Cuma günü yabancı sınır açıklanıyormuş fakat TFF yabancı sınırını esnetirse fenerbahçenin Tahkim kuruluna başvurması bekleniyor diyorlar...

Adamlar oyalama taktiğini çok iyi oynuyorlar kendileri bir ton yabancı transfer etti kesin yabancı kontenjanının kalkacağını ya da esnetileceğini biliyorlar. Tahkim kuruluna giderlerse bizim transferler 1-2 hafta daha gecikir diye tahmin ediyorum

Alalım almayalım demiyorum ben ama takımın en güçlü bölgesinde bu yabancı sınırlaması varken almak çok büyük bir risk ve lige ambargo koymayı ve CL'de başarı istiyorsak bu riske girme lüksümüz yok..Terim'i kim yönlendiriyor bilmiyorum ama scoutluk geçmişi hiç iyi değil zaten.Açıkçası ben güvenmiyorum...

acaba bizim tafi'nin önerisi mi bu? kim öneriyor bu isimleri cok merak ediyorum.

hadi carlinhosu anladım bu yaşa kadar çıkmamış dışarıyı da şimdi o yaş sınırı 22 ye mi indi? daha azı olsa gene denir mi merak ettim

avrupa'da 22 yasinda oyuncular ergen sayilmiyorlar, komple oyuncu oluyorlar. porto-shakhtar gibi takimlar almadiysa bu yasina kadar ya kalitesizdir yada sakatligi yüzündendir.

cok über yetenek olsa bize birakmadan alirdi biri. biz hala 22 yasi genc zannediyoruz :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt