Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Genç futbolcuya karşı değiliz zaten..

Ancak bu yabancı konusunda şu an alınacak bir risk ciddi derecede sıkıntı yaratabilir..

Wellington alınırsa yedeğe alınmayacak direk 11'de oynamak için alınacak..

6 yabancı kesinlikle kaliteli olmaslı..Genç türk gelsin her zaman arkasındayım zaten ona bir şey diyemem ancak üstelik bizim Brezilya pazarından bu tarz genç adam alıp tutturduğumuz olmamışken (yine Terim zamanı) Wellington'a sıcak bakamıyorum..

Alsinlar Alex Song´u, Obi Mikel´i veya o ayarda bir futbolcuyu, bende Wellington Wellington diye tutturmam zaten. Ama en ufak gelisme yok ki.

Sadece vazgectik, rafa kaldirdik gibi aciklamalar duyuyoruz. Masallah müthis calismislar aylardir. Hava atiyorlardi o kadar.

Albert Riera kimin transferi bilmiyoruz, son gün yapılmış zorunlu bir transferdi bunun üzerinden ne klübü ne de teknik direktörü eleştirmek doğru değil. Cris transferi de aynı şekilde çaresiz kaldığında şansını deniyorsun o kadar.

Yiğit Gökoğlan ve Furkan gelecek vaat eden oyunculardı denendi tutmadı verdiğin para 2.5M euro, toplamda maaşına 500.000 Euro vermedik sanırım...

Amrabat konusunu tartışmıyorum artık sıkıldım. Amrabat'a 8.6M euro bonservis ödendi. 5 yıl için de 6M euro para verilecek toplamda 5 yıllık maliyeti 13,6M euro + maç başı 17.500 Euro.

Yani senin Fatih Terim transfer yapmasın dediğin adamın sana kazığı toplamda yaklaşık 15M euro mu ? Bak maaşları da ekledim buraya ki kafan karışmasın diye.

E adamı dinleyip Shaqiri'yi alsaydı yönetim şuan minimum 5M euro artmış olmayacak mıydı değeri? Adamı dinlemediğin için gitti mi 5 kağıt?

E bu adam istedi diye gidip Dany'yi aldın 3.3'e şuan en az 5'e satarsın yuvarlak hesap 1.5M euro daha ekledik mi hanesine?

Amrabat'ı seneye satsan minimum 3'e satarsın 3 yıl da sözleşmeden zarar düş 3,9M euro da orda etti mi 6,9M euro. (Maliyete eklemiştim maaşı o yüzden düşüyorum Adnan Polat hesabı değil yani, ayrıca bence en az 5'e gider de sesin çıkmasın diye 3 yazdım)

Ceyhun Gülselam'ı da bedavaya almışsın onu da 2M euroya sattın mı + ya geçti bile Fatih Terim....

Eleştirmek, kötüyü görmek çok kolay. Dünyada yaptığı her transferde, seçtiği her oyuncuda başarılı olan ne teknik direktör var ne de takım. Lucescu da Dentinho'yu 7.5M euro'ya aldı e Lucescu'ya transfer yaptırmasınlar o zaman nasıl fikir?

Fatih Terim oyuncu transferinden anlamıyor .Biz geçmişi de biliyoruz

acaba bizim tafi'nin önerisi mi bu? kim öneriyor bu isimleri cok merak ediyorum.

avrupa'da 22 yasinda oyuncular ergen sayilmiyorlar, komple oyuncu oluyorlar. porto-shakhtar gibi takimlar almadiysa bu yasina kadar ya kalitesizdir yada sakatligi yüzündendir.

cok über yetenek olsa bize birakmadan alirdi biri. biz hala 22 yasi genc zannediyoruz :o

sakatlanmış işte adam bırakın bu klişe lafları. 22 bizim standatda göre genç evet. senin hangi yaşa geçn denir diye örnek gösterdiğin scoutlar hulku kaç yaşında kaça almış bi bakın

bruma quintero kayode ki kayoda tel awiw de oynuyor hadi bizim ihtiyacımız yok bjk neden bu adamı almaz anlamıyorum

cüneyt köz >>> kayseri

saolsun scoutumuz şarkı paylaşmaktan başka bir işe yaramıyor

iyi ki zamanında melo iyi olsa vermezler deyip yöneticiler almaktan vageçmedi meloyu. burdakilere kalsa kimseyi vermezler zaten. verecek olsalar iyi değiller demek ki çünkü

ronaldinho 24 yasinda patlamayi yapti...buda 22 genc degil diyenlere gelsin :D

insanlar farkli. makine mi bunlar yahu hepsi ayni yasda patlama yapacak yada gelisimini tamamlamis olacak ?!

Pirlo gibi maestro var mesela. adam yaslandikca daha da iyi oluyor sanki. sarap gibi mubarek :D

ben bu adamı izlemedim sadece başkalarının istememe nedenlerine takıldım o kadar yani

sırf melo yerine alındı diye klişe laflarla adamı gömmekte nedir?

13 Temmuz da Dortmund ile Bursaspor'un hazirlik maci varmis.

o denenmeyi hakeden türk oyuncusumu var sanki, alt kategori millilerde görüyoruz hepsi dökülüyor. yapilan cogu transferler iyidi bana göre, bu sayede 8-9 oyunculuk iskelet kadromuz var artik.

3-4 transfer disinda bence bonservisle alinan adamlari ucuza aldik ve iyi katki verdiler.

tabiki

riera fiyasko transferdi 3 milyon gitti

sercan'a verilen 3 milyon yazik günah

yigit'e verilen 2.5 milyon yazik günah

amrabat'a cok fazla bonservis verildi, en fazla ederi 4 milyon bence

yani bunlardan 10 milyon bosa gitti. :o

üste boldladigim kisim haric hepsine katiliyorum.

kardesim ben anlatamiyorum herhalde,semihin tutacaginin garantisi varmidi?Semihte denenmeyi hakedecek klasta bir topcu degildi:b5:sükürler olsun tuttu. Senin veya hocanin hakan sabri caglardan ne gibi beklentiniz var?yabanci kontejanin 5/6 defansa harciyoruz ama halen kanat ,orta saha ve forvet icin türk oyuncular ariyoruz/Aliyoruz.Simdi defansa mi türk lazim yoksa forvet/orta saha/kanatlara mi lazim,tercih senin

ben bu adamı izlemedim sadece başkalarının istememe nedenlerine takıldım o kadar yani

sırf melo yerine alındı diye klişe laflarla adamı gömmekte nedir?

İstememe diye bir şey yok eğer iyiyse alınsın zaten ancak bu yabancı sınırında en güçlü bölgemize böyle bir risk alınmalı mı sence??

Ayrıca Terim'in Brezilya'dan aldırdığı Pinto tarzı adamlar akla gelince de güvenemiyorum ben açıkçası..

Fatih Terim oyuncu transferinden anlamıyor .Biz geçmişi de biliyoruz

ben şu an kendini bu konuda geliştirdiğini söylemiyorum da geçmişte hataları var diye hep öyle mi olacak demek oluyo bu? yani bu ömür boyu sürecek bi şey değil ki bende çok iyi olduğunu düşünmüyorum şu an için de hep geçmişi örnek göstermek saçma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt