Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 2 sa G.Saray Kerim Frei'dan kesin olarak vazgeçti.. Net bilgi..
Neyi bekliyoruz kimle ugrasiyoz bıktım ya
bu dünkü fransa milli takimdaki 6 nummara degilmiydi bu pogba ?
Ne alaka Alper'i alıp ne yapacaktık , Melo'nun bölgesinde mi kullanacaktık ?
Bence Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın eksikliği hissediliyor.
Bir kere elde ki fazlalıkları temizlememiz lazım.Daha Furkan dahil kimse yollanmadı yollanamadı.
Fatih terim gidince bu takim daha profesyonel yonetilecektir ve daha basarili olacaktir bundan eminim guveniyorum unal basgana.
İstememe diye bir şey yok eğer iyiyse alınsın zaten ancak bu yabancı sınırında en güçlü bölgemize böyle bir risk alınmalı mı sence??
Ayrıca Terim'in Brezilya'dan aldırdığı Pinto tarzı adamlar akla gelince de güvenemiyorum ben açıkçası..
Fatih terim gidince bu takim daha profesyonel yonetilecektir ve daha basarili olacaktir bundan eminim guveniyorum unal basgana.
ne açıdan hissediliyor?

yok seninle kapattık konuyudedim ya yabancı devam ederse bence bunu almazlar diye. istediğimiz karar gelirse alınır bence. mevcut durumda alınsın demiyorum bende.
terim konusunda damiao yu istese pintodan dolayı gene mi güvenilmeyecek? bu örnek olmamış bence
ne açıdan hissediliyor?
he.. rijkard gibi pro lazim bize tabiki :SS:
Damio'nun scoutluk bir durumu yok bence de bu kıyaslama olmamış![]()