Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih terim gidince bu takim daha profesyonel yonetilecektir ve daha basarili olacaktir bundan eminim guveniyorum unal basgana.

Bence Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın eksikliği hissediliyor.

Bir kere elde ki fazlalıkları temizlememiz lazım.Daha Furkan dahil kimse yollanmadı yollanamadı.

Kerim'i de bejekeye kaptırırız.

AB yasası falan gelmez rüya görmeyin.

Bruma güzel verkac, güzel sut, direkten dönde. Ve simdi 2-1 geldi ardindan. :D

Michael Essien gelsin dertler bitsin arkadaşlar sağ bekte oynuyor reyiz olmadı onuda Riera gibi sol bek yaparız bi yolunu buluruz yani.

İstememe diye bir şey yok eğer iyiyse alınsın zaten ancak bu yabancı sınırında en güçlü bölgemize böyle bir risk alınmalı mı sence??

Ayrıca Terim'in Brezilya'dan aldırdığı Pinto tarzı adamlar akla gelince de güvenemiyorum ben açıkçası..

yok seninle kapattık konuyu :) dedim ya yabancı devam ederse bence bunu almazlar diye. istediğimiz karar gelirse alınır bence. mevcut durumda alınsın demiyorum bende.

terim konusunda damiao yu istese pintodan dolayı gene mi güvenilmeyecek? bu örnek olmamış bence

yok seninle kapattık konuyu :) dedim ya yabancı devam ederse bence bunu almazlar diye. istediğimiz karar gelirse alınır bence. mevcut durumda alınsın demiyorum bende.

terim konusunda damiao yu istese pintodan dolayı gene mi güvenilmeyecek? bu örnek olmamış bence

Damio'nun scoutluk bir durumu yok bence de bu kıyaslama olmamış:)

Su bos alanlari bizde bulamadin ki istikrarli sekilde iyi performans sergileyesin be Amrabat. Su videoya bakinca üzülüyorum.

0.42´deki pozisyon mesela. Daha ne yapsin :(

[video=youtube;o3QZtjWlTF4]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/video]

Fatih terim gidince bu takim daha profesyonel yonetilecektir ve daha basarili olacaktir bundan eminim guveniyorum unal basgana.

Sen inaniyormusun hoca'nin Wellington'u tercih ettigini? Melo da bir sorun ciktiginda hep sucu Melo tarafina atar bizimkiler. Bir kere de hic dusundunuz mu acaba neden her sezon ayni hikayeleri duyuyoruz diye?

Asil suclu yonetim. Hoca'nin ilk tercihi Melo'dur bana gore. Hoca Wellington'u ilk sira'ya koyacak kadar tecrubesiz bir isim degil. Bosuna imparator demiyoruz. Ha hatalari oldu ve olacakta ama bu konu da adim gibi eminim Melo ilk tercihi'dir.

Sen Fatih hoca'yi opupte basina koy. Fatih hoca gittigi vakit Unal baskan o koltukta fazla oturamaz bu zihniyetle. Her transfer donemi ayni sorunlarla ugrasiyorsak artik hatalari baskan da arayacaksin, hoca da veya transfer edecegimiz oyuncular da degil.

Bu kadro ile herkes basarili olur demissin. O kadar basit degil bu isler iste. FM oyununa benzemez. Atiyorum Anadolu Efes muhtesem kadro'lar kuruyor her sezon, $ikebahce keza oyle. EL'de yillardir hayal kirikligi yasiyorlar. Ligde de oyle. O butcelerle her sezon sampiyon olmalari gerekir, her yil EL'de basarili olmalari gerekir ama olmuyorlar! Yani bu isler soyledigin kadar basit degil ;-).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt