Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.907
- 1.923
- 2.248
Cevap: Transfer Nöbeti
alayı salata bunların yeminle.. :mymeka:
alayı salata bunların yeminle.. :mymeka:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünal başkan da fatih terim'e güveniyor![]()

orası öyle de demek istediğim birisi zamanında çürük meyce çokca seçti diye hep seçecek değil yaki zaten terimin özel isteği olduğu nerde geçti?
bence hoca direk meloyu istiyor hatta
Su bos alanlari bizde bulamadin ki istikrarli sekilde iyi performans sergileyesin be Amrabat. Su videoya bakinca üzülüyorum.
0.42´deki pozisyon mesela. Daha ne yapsin
[video=youtube;o3QZtjWlTF4]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/video]
merak etme unal baskan duygusal takilmiyor takim biraz kotuye gitsin o zaman goruruz guveni.
Su bos alanlari bizde bulamadin ki istikrarli sekilde iyi performans sergileyesin be Amrabat. Su videoya bakinca üzülüyorum.
Elde ki fazlalıkların gitmemesi ve transferde hareketlilik olmaması.
Bu dönem çok sesiz geçiyor.En ufak duyumu üfleyen gerzekler de bile tık yok.
Wellington iyi adam. Ben Mikel'i tercih ederim sevdiğim bir oyuncudur ancak maliyet olarak baktığımızda Wellington doğru isim. genç oluşu bir avantaj ve attan inip eşeğe binmek demek çok abes olmuş. Melo'nun defansif olarak verdiği katkıdan daha fazlasını çok net olarak verir Wellington.
merak etme unal baskan duygusal takilmiyor takim biraz kotuye gitsin o zaman goruruz guveni.
Altta ki yorum bomba.
"Bu adam nasıl yedek kalıyor ya"
Ünal Aysal,Fatih Terim'e dua etmeli bence.Eğer 2010-2011 sezonundan sonra yabancı bir hoca alsaydık (ki Ünal Aysal yabancı hoca düşünüyordu.Tulun'un Gerets'i mesela) biraz zor şampiyon olurduk.
Rijkaard ne alaka fatih hocaya kotu demiyorum ama elimizdeki kadro ile her teknik direktor bu basariyi elde eder ligde rakibimiz yok zaten.![]()
Sen inaniyormusun hoca'nin Wellington'u tercih ettigini? Melo da bir sorun ciktiginda hep sucu Melo tarafina atar bizimkiler. Bir kere de hic dusundunuz mu acaba neden her sezon ayni hikayeleri duyuyoruz diye?
Asil suclu yonetim. Hoca'nin ilk tercihi Melo'dur bana gore. Hoca Wellington'u ilk sira'ya koyacak kadar tecrubesiz bir isim degil. Bosuna imparator demiyoruz. Ha hatalari oldu ve olacakta ama bu konu da adim gibi eminim Melo ilk tercihi'dir.
Sen Fatih hoca'yi opupte basina koy. Fatih hoca gittigi vakit Unal baskan o koltukta fazla oturamaz bu zihniyetle. Her transfer donemi ayni sorunlarla ugrasiyorsak artik hatalari baskan da arayacaksin, hoca da veya transfer edecegimiz oyuncular da degil.
Bu kadro ile herkes basarili olur demissin. O kadar basit degil bu isler iste. FM oyununa benzemez. Atiyorum Anadolu Efes muhtesem kadro'lar kuruyor her sezon, $ikebahce keza oyle. EL'de yillardir hayal kirikligi yasiyorlar. Ligde de oyle. O butcelerle her sezon sampiyon olmalari gerekir, her yil EL'de basarili olmalari gerekir ama olmuyorlar! Yani bu isler soyledigin kadar basit degil ;-).
valla kardesim hoca ve baskan "polisler ve savcilara "dua etsin,onlar olmasa sikeciler yine sampiyondu:yenieek: