Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Su bos alanlari bizde bulamadin ki istikrarli sekilde iyi performans sergileyesin be Amrabat. Su videoya bakinca üzülüyorum.

0.42´deki pozisyon mesela. Daha ne yapsin :(

[video=youtube;o3QZtjWlTF4]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/video]

Altta ki yorum bomba.

"Bu adam nasıl yedek kalıyor ya"

merak etme unal baskan duygusal takilmiyor takim biraz kotuye gitsin o zaman goruruz guveni.

Bu zihniyetle zaten bizden bir mok olmaz. Sen takimi 2 yil sampiyon yap, sampiyonlar liginde basarili ol sonra birazcik kotuye git diye adami kov. Allah akil fikir versin ne. Allahtan kulubun basinda sen yoksun. Biraz sert olmus olabilirim ama sana bu yorumlarini gozden gecirmeni oneriyorum. Boyle bir kafa yapisi olamaz kusura bakma. Sende ki bu kafa yapisi $ikebahce de var iste. Goruyoruz onlarin halini yillardir.

Su bos alanlari bizde bulamadin ki istikrarli sekilde iyi performans sergileyesin be Amrabat. Su videoya bakinca üzülüyorum.

Ahaha bırakın şu adamı Allah aşkına sırf en azından kafasını kaldırıp orta açtığı bir pozisyon varmıymış yoksa ben mi kaçırmışım diye 2 dakika izledim ama beni yanıltmadı karpuzcu.

Wellington iyi adam. Ben Mikel'i tercih ederim sevdiğim bir oyuncudur ancak maliyet olarak baktığımızda Wellington doğru isim. genç oluşu bir avantaj ve attan inip eşeğe binmek demek çok abes olmuş. Melo'nun defansif olarak verdiği katkıdan daha fazlasını çok net olarak verir Wellington.

Wellington ı mikelin daha iyi oyun okuyan ve daha atak versiyonu olarak görüyorum ben. Aralarındaki tek benzerlik sadece top tekniğinde.

Ama önünde boş bir alan varken dahi bir ön lideronun bunu değerlendirmeyi düşünemeyip de halen 1 metre yanında top verecek adam arayarak vakit kaybetmesinin, atak oynamayı prensip edinmiş bir takıma bir faydası olacağı kanaatinde değilim kesinlikle. :SS:

Fiyat olarak da baktığımızda yarısı yenmeyecek bir elmaya ucuz diye 5 lira vermektense, tamamı yenecek bir elmaya 8 lira vermek daha mantıklı değil mi.

merak etme unal baskan duygusal takilmiyor takim biraz kotuye gitsin o zaman goruruz guveni.

Ünal Aysal,Fatih Terim'e dua etmeli bence.Eğer 2010-2011 sezonundan sonra yabancı bir hoca alsaydık (ki Ünal Aysal yabancı hoca düşünüyordu.Tulun'un Gerets'i mesela) biraz zor şampiyon olurduk.

Önemli konu yok nasılsa..:yenieek:

Ben tv8 deki ödüllüye kaçtım:D:cool:

Ünal Aysal,Fatih Terim'e dua etmeli bence.Eğer 2010-2011 sezonundan sonra yabancı bir hoca alsaydık (ki Ünal Aysal yabancı hoca düşünüyordu.Tulun'un Gerets'i mesela) biraz zor şampiyon olurduk.

valla kardesim hoca ve baskan "polisler ve savcilara "dua etsin,onlar olmasa sikeciler yine sampiyondu:yenieek:

Rijkaard ne alaka fatih hocaya kotu demiyorum ama elimizdeki kadro ile her teknik direktor bu basariyi elde eder ligde rakibimiz yok zaten. ;)

katilmiyorum. rijkardin elinde de fena bir kadro yokdu mesela. bu kadroda her hocaya teslim edemeszin. fatih hoca Galatasarayimiz icin en iyi hocadir acik ara hemde. bunun bir cok nedeni var. yani sadece taktik veya oyuncu yönlendirmesi de sadece demiyorum bunu ben.

Melo mesela en büyük örnek alalim. melo yu herkez oynatamaz yada bas edemez bence. zor oyuncu ki takimda bir sürü zor oyuncu var. her hocay al kolay gelsin dersen bu ligde de zorlanir.

Sen inaniyormusun hoca'nin Wellington'u tercih ettigini? Melo da bir sorun ciktiginda hep sucu Melo tarafina atar bizimkiler. Bir kere de hic dusundunuz mu acaba neden her sezon ayni hikayeleri duyuyoruz diye?

Asil suclu yonetim. Hoca'nin ilk tercihi Melo'dur bana gore. Hoca Wellington'u ilk sira'ya koyacak kadar tecrubesiz bir isim degil. Bosuna imparator demiyoruz. Ha hatalari oldu ve olacakta ama bu konu da adim gibi eminim Melo ilk tercihi'dir.

Sen Fatih hoca'yi opupte basina koy. Fatih hoca gittigi vakit Unal baskan o koltukta fazla oturamaz bu zihniyetle. Her transfer donemi ayni sorunlarla ugrasiyorsak artik hatalari baskan da arayacaksin, hoca da veya transfer edecegimiz oyuncular da degil.

Bu kadro ile herkes basarili olur demissin. O kadar basit degil bu isler iste. FM oyununa benzemez. Atiyorum Anadolu Efes muhtesem kadro'lar kuruyor her sezon, $ikebahce keza oyle. EL'de yillardir hayal kirikligi yasiyorlar. Ligde de oyle. O butcelerle her sezon sampiyon olmalari gerekir, her yil EL'de basarili olmalari gerekir ama olmuyorlar! Yani bu isler soyledigin kadar basit degil ;-).

Kusura bakma ama yonetim 10 numara profesyonel olarak calisiyorlar bunu acik ve net goruyoruz adam albayrak filan hepsini postaladi niye cunku mental kafa ayni degil i love you hocam demelerle isler yurumuyor. Dun Sedat dogani dinledim adam diyor biz iki senedir planladigimiz birseydi ab konusu lig biter bitmez basvurduk diyor yani yonetim idik didik herseyi arastiriyor oyle hatir sikesi yada zorla kural degistirmeye calismiyor.Fatih hocaya gelirsek ben asla kotu hoca demedim helal olsun bizi sampiyon yapiyor avrupada basarili bir sezon geride biraktik ama dahada iyi olabilirdi ve olmali fener bjk bu durumdayken bu firsattan iyi yararlanip nokta atislari yapmaliyiz ben bu vizyonu fatih terimde gormuyorum bir oyuncuya kafa taktimi illa istiyor(bkz : amrabat,yigit).Bence fatih hoca bu sezon takimi birkez daha sampiyon yapip ugurlanir yerine avrupadan en az onun kalitesinde bir hoca getirilir ve daha profesyonel calisilmaya gayret edilir.

valla kardesim hoca ve baskan "polisler ve savcilara "dua etsin,onlar olmasa sikeciler yine sampiyondu:yenieek:

Evet bir de o var.Şike olayı olmasa gündem şike değil bizim yönetimin ve Fatih Hoca'nın iç çekişmeleri olurdu.

bu videodaki amrabat değil de biberinghton silva marques de los santos falan olaydı hemen alalım süper adam falan denirdi kesin

Bence amrabat sadece çok pahalı bir transferdi, kötü değil... Kaç maç sneijderi çıkar hoca amrabatı al diye kıvranmadık ?

eldekilerin de kıymetini bilmek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt