Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan polat donemimizde en kotu gunumuzde fatih terime teklif gittiginde iki kez rededdi neymis ailesi hocalik yapmasini istemiyormus sonra parali bir baskan geldi fatih terim fikir degistirdi:b5:

fatih hoca adnan sezgin'den dolayı gelmedi reyiz bunu hepimiz biliyoruz adnan polat'la kafaları uyuşmuyordu.hem özhan başkan dönemi rezildik finansal açıdan ama geldi ha çokmu başarılı oldu hayır ama o sezon şikeli bir şekilde bejeke şampiyonluğumuzu çaldı 2002-2003 ikinci sezonda olimpiyat faciası kadroları söylemiyorum bile rezil ötesi.

Ynt: Transfer Nöbeti

f.terim takimi m.sarp,baris,m.battallarla falan sampiyon yapmadi.Galatasaray tarihinin potansiyeli vizyonu en yuksek baskani var su anda,sende onun kiymetini bil biraz.bir t.direktore turkiye sinirlari icinde anca bukadar iyi kadro kurulup al bu takimi sampiyon yap denir.ayrica dunyanin heryerinde basarisiz olan insan isinden olur bukadar basit

Ayküt şampiyon yapa bilirdimi? Ben başkanı çok seviyorum ama şampiyonlukdakı en buyuk pay Imparatorun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tff kararı cumaya almış allah belanızı versin sırf transferler kampa yetişmesin verimsiz olsun diye ileri tarihe atıp duruyorlar nasıl olsa fenev transferi bitirdi

Wellington'ın hücumdaki katkısını sorgulayanlara şunu söyleyim bir kere savunmada hızı ve gücü bakımında avrupa'da elit olur, herkez hücumu sorguluyor da bu takım sisteminde ön libero zaten hücumda sıfır katkıyla oynayacak, aynı Melo'nun bu sene olduğu gibi çift bek çıkacak stoperlerin arasına girip orayı üçleyecek önlibero, Melo'nun ilk yılında elimizdeki en yetenekli adam Engin olunca doğal olarak hücum yapması beklendi ama bir daha Melo öyle sezon geçiremez bence süper transfer hamlesi olur.

----------------------------Muslera---------------------------

-------------------Semih--------------Chedjou----------------

Eboue----------------------Wellington----------------Kolorov--

--------------Farfan---------Selçuk------Senijder-------------

---------------------Burak------------Drogba------------------

Ula şimdide yönetim-terim ikiliği çıktı forumda :) hayırlı olsun

tipik bir antu kafasi.bizmi dedik adamlara sike yap diye.sikecilerin en iyi zamaninda futbolcularimiz paralarini alamadigi bir donemde bile biz bunlarin elinden sampiyonlugu aldik.tuttugun takimin potansiyelini bilmiyosan bosa laf etmeyeceksin

bas git

yazma seklini degistir gözüm ,adam gibi yazarsan bana adam gibi cevap veririm

burda bir mesaji okuyup cimbizlan cekiyorsun,anlama kabiliyetin yoksa cevap yazma bana

ben fenerin sike yapmasini mi istedim

Adnan polat donemimizde en kotu gunumuzde fatih terime teklif gittiginde iki kez rededdi neymis ailesi hocalik yapmasini istemiyormus sonra parali bir baskan geldi fatih terim fikir degistirdi:b5:

neden beraberliğinde başarısız olacağını düşündüğü bi yönetim varken gelsin ki? o kendi içinde kötü lur gelse bile takım kurtulmayacağı için. Ki haksızda sayılmaz bence

La her caniniz sikildiginda Fatih Terim´i tartisiyorsunuz ya :) Dünya saygi duyuyor, siz konusuyorsunuz.

Bazi seyler profesyonellikle filan olmuyor Türkiye´de. Öyle düsünüyorsaniz cok yaniliyorsunuz.

Rijkaard´in elinde kötü kadro mu vardi? Tutturmussunuz, Sarp, Baris falan filan.

Arda, Elano, Keita, Baros, Kewell, Jo, Santos gibi bir takim vardi elinde. Hersey profesyonellik degil Türkiye´de.

Sen o dandik Türk futbolculari kontrol edeceksin ilk önce, sonra takimi kaynastiracaksin. Bazen yumrugunu masaya vuracaksin, sözünü dinleteceksin.

Bazen Federasyon ile kavga edeceksin, sesini yükselteceksin, bazen hakemlere "Ben burdayim, akilli ol" diyeceksin. Burasi Türkiye.

Kimler geldi de gitti. Del Bosque´ler, Löw´ler, Hiddink´ler, Rijkaard´lar. Hey yavrum hey. Öyle Avrupa´daki gibi yürümüyor burda isler.

işler o kadar basit degil canım btw terimi savunur gibi olmayayımda

aysalı kötülemiyorum ki ben yahu fatih hocanın hakkını verin diyorum.
f.terimin hakkini veriyoruz tabiki,turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi t.direktoru adam.muthis bir motive uzmani.ama taktiksel olarak muthis diyemem.taktiksel anlamda lucescuyu terimden bir adim onde goruyorum

Ynt: Transfer Nöbeti

Adnan Polat la çalışan adam kafayı yetmişdir. İyikide kabul etmemis yoksa 2 sene yaptikları ve öncədən yaptiklarini unutan nankör taraftar profili Terim için Galatasaray kapısını sonuna kadar kapatırdı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardes antu kafasinda düsünmüyorum,biraz futboldan anliyanlar fenerin 3 temmuzdan sonra güc kaybetigini görür.

adamlar oturmus kadrosuna takviye yapip ilerleyeceklerdi,birde sike olaylarina devam edeceklerdi.Bunu aksini iddia eden polyanacilik yapiyor

O olayın lami cimi yok bence olasılık üzerine konuşuyoruz eyvallah ama adamlar şampiyon kadrosunu koruyup üstüne Emenike'yi almışlardı ki İnler'i bitiriyorlardı çok büyük iş olurdu onları geçmemiz ama ondan sonra gelenlerle birlikte as oyuncularını gönderdiler ve gelebilecek oyuncularında önü kesilmiş oldu ha yapmasalardı bizi bağlar mı ama doğruya doğru şimdi.

oturmuş şampiyon kadro yoktu ortada şike ile alınmış maçlar vardı sadece. şike yasasından sonra tekrar aynı olayların olması zordu.

şike olmadan da şampiyon olacak ne kadro ve teknik heyet vardı. emeneke inler mi şampiyon yapacaktı.

aksine ben şike operasyonundan sonra oluşan istekle daha fazla puan aldıklarını düşünüyorum.

f.terimin hakkini veriyoruz tabiki,turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi t.direktoru adam.muthis bir motive uzmani.ama taktiksel olarak muthis diyemem.taktiksel anlamda lucescuyu terimden bir adim onde goruyorum

bende benzer düşünüyorum da a.polat zamanında gelmedi diye de kızmıyorum adama. orda hak vermiyorum. sonuçta yönetim olmadan mı oyuncu alacak? başarısız olacağını düşündüğü yönetime gelmemesi normal bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt