Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadas ben fenerin savunucusu degilim,zerre kadar ilgilendirmiyor aslinda beni

benim ilk mesajim bu konuda savcilara dua edelim yoksa bu sike pisligi devam ederdi diye oldu,

onu kastedmedim :) kadro durumu nu uğur için yazdım. ben yasadan sonra tekrar kolay kolay şike yapacaklarını düşünmüyordum

Şu çok net. Terim-Aysal iyi bi ikili. Birbirlerini tamamlıyorlar. Biri olmasaydı sıkıntı her türlü olabilirdi. İkisinden de hiç biri tek başına yaptıklarıyla başarılı olmadı.

Wilfried Zaha ve Gerard Deulofeu'yu , Man U. ve Barça kiralamak istiyorlarmış aslında neden olmasın ? :yenieek:

Sorarlar adama, Türk takimlari taktikten ne anlar diye :) Hiddink bi sistem oturtmaya calisti, belli bir kalip icerisinde oynamaya calisti, TD´ligi bile kalmadi, kovuldu gitti :) Lucescu Lucescu diyenler de, o dönem "Ya böyle korkak futbol mu olur, burasi Galatasaray, nerde cosku, nerde pres" diyordu. Demem o ki, bizim millete hicbirsey begendiremezsin. Kimsenin kiymetini de bilmezler. Taraftar Lucescu´nun tam arkasinda olsaydi, affedersiniz ama nah yollayabilirdi yönetim onu. Taraftar Terim´i istiyordu zaten. 1 hafta kutlama yapmislardi. Ne cabuk unutuldu?

Transfer bahanelerine siginip da, Türk futbol tarihinin her basarisinda imzasi olan tek adami da elestirmeyin lütfen yani. Daha ne yapsin bu adam?

o değilde rahat batıyor bize arkadaş aysal terim ilk sezonunda rezalet bir mali kadroda avrupada yokuz rezalet bir futbol takımı halindeyken bu kadar zor transfer yapmıyorduk :SS:

Taktiksel olarak nasıl müthiş değil onu anlamıyorum.2009'da Balta'larla Üzülmez'lerle İspanya'yla başa baş oynamak için sadece motivasyon yetmez.
ya birader o senin gorusun,bende diyorumki taktiksel anlamda lucescu daha iyi.ne var bunda ayni fikirde olmak zorundamiyiz.lucede elinde ne dandik kadro vardi s.liginde eski sistemde hemde ceyrek final oynatti ne var yani

Wellington Melo kadar katki saglayamaz bence. Daha yeni bir renkdas oyle birsey yazmisti defansif acidan bakarak ama katilmiyorum. Melo'nun en cok katki sagladi anlar orta sahada degil (cunku o acidan Wellington guclu bir oyuncu). Bizim Melo'suz zor anlar gecirdigimiz mevkide o degil zaten. Bizim Melo'dan en cok katki sagladimiz anlar kornerler ve serbest vuruslardir. Bir izleyin butun maclarimizi ve kac kez kornerden gol yedigimizi sayin. Adam hep mi uzaklastirir hava toplarini yahu...yapiyor iste. Wellington 1,72m boyuyla, yanilmiyorsam, bu katkiyi saglayamaz ve o bakimdan biz cok daha zararli cikabiliriz bu tercihden. Bana macera gerekmez o on libero pozisyonunda.

beyler yinemi demeyin bundan sonra her 6 ayda bir fiyatlar artacak yani yıl 2 kere zam gelecek nerden biliyorsun demeyin marketim var :yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Sorarlar adama, Türk takimlari taktikten ne anlar diye :) Hiddink bi sistem oturtmaya calisti, belli bir kalip icerisinde oynamaya calisti, TD´ligi bile kalmadi, kovuldu gitti :) Lucescu Lucescu diyenler de, o dönem "Ya böyle korkak futbol mu olur, burasi Galatasaray, nerde cosku, nerde pres" diyordu. Demem o ki, bizim millete hicbirsey begendiremezsin. Kimsenin kiymetini de bilmezler. Taraftar Lucescu´nun tam arkasinda olsaydi, affedersiniz ama nah yollayabilirdi yönetim onu. Taraftar Terim´i istiyordu zaten. 1 hafta kutlama yapmislardi. Ne cabuk unutuldu?

Transfer bahanelerine siginip da, Türk futbol tarihinin her basarisinda imzasi olan tek adami da elestirmeyin lütfen yani. Daha ne yapsin bu adam?

Şahsen ben Luçeskuyu istemiyordum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu iş ekip dayanışması işi haklısın ama Hocanın her istediği olmadı.Arda,Podolski derken Riera alındı.Shaqiri alınamadı Yiğit'e kaldık mesela.

Arda konusunda yapıcak bırsey yok gitmek ısteyen adamı zorla tutamazsın.Podolski shaqiri dogru o konuda haklısın.Ama riera da hocanın lıstesınde olan adamdı.Ama fatıh hocanın genelleme yapılsa yuzde 80 85 yakın ıstedıgı her adam alındı.

tamam işte kendiniz diosunuz. mounun bile kovulduğu bi ortam bu. yani hatasız adam yok. hatasız bi adam mı gelecek terim giderse?
ya heralde hatasiz adammi olur.konu ordan basladi zaten,basarisiz biri basarisiz oldugu yerden gonderilir burda anormallik olmamali biz bunu soyledik

e2118Untitled.jpg

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir çalışma gerçekleştirdi.

Foto Galeri GSC Portal'da

polis savci olmasa sikeciler sapiyon olurdu dua edelim savci polislere diyen adam cikmis yavru kanarya benzetmesi yapiyor:lol:

okuma özürlümüsün kardesim?ya insanca sor anlatirim sana niye öyle yazdigimi, senin bu kartlasmis ergen triplerine cekemem valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt