Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

ya birader o senin gorusun,bende diyorumki taktiksel anlamda lucescu daha iyi.ne var bunda ayni fikirde olmak zorundamiyiz.lucede elinde ne dandik kadro vardi s.liginde eski sistemde hemde ceyrek final oynatti ne var yani

Birinci senede çok iyi kadro vardı. Hatta 2000 kadro sudan bile iyi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington Melo kadar katki saglayamaz bence. Daha yeni bir renkdas oyle birsey yazmisti defansif acidan bakarak ama katilmiyorum. Melo'nun en cok katki sagladi anlar orta sahada degil (cunku o acidan Wellington guclu bir oyuncu). Bizim Melo'suz zor anlar gecirdigimiz mevkide o degil zaten. Bizim Melo'dan en cok katki sagladimiz anlar kornerler ve serbest vuruslardir. Bir izleyin butun maclarimizi ve kac kez kornerden gol yedigimizi sayin. Adam hep mi uzaklastirir hava toplarini yahu...yapiyor iste. Wellington 1,72m boyuyla, yanilmiyorsam, bu katkiyi saglayamaz ve o bakimdan biz cok daha zararli cikabiliriz bu tercihden. Bana macera gerekmez o on libero pozisyonunda.

kesinlikle öyle son derece önemli bir mevkide riske gerek yok elde melo varken melonun en büyük özelliklerinden biri bu zaten rakibi rahat bırakmıyor ne hava topunda ne yerde derbilerdeki psikolojik üstünlüğün çoğu bizdeydi melo sayesinde

Wellington Melo kadar katki saglayamaz bence. Daha yeni bir renkdas oyle birsey yazmisti defansif acidan bakarak ama katilmiyorum. Melo'nun en cok katki sagladi anlar orta sahada degil (cunku o acidan Wellington guclu bir oyuncu). Bizim Melo'suz zor anlar gecirdigimiz mevkide o degil zaten. Bizim Melo'dan en cok katki sagladimiz anlar kornerler ve serbest vuruslardir. Bir izleyin butun maclarimizi ve kac kez kornerden gol yedigimizi sayin. Adam hep mi uzaklastirir hava toplarini yahu...yapiyor iste. Wellington 1,72m boyuyla, yanilmiyorsam, bu katkiyi saglayamaz ve o bakimdan biz cok daha zararli cikabiliriz bu tercihden. Bana macera gerekmez o on libero pozisyonunda.

Bir video izleyerek şu kanılara girmeyin...Adamı 4-5 maç (en az) canlı izlemeden burda adam hakkında atıp tutmak nedir?

ya birader o senin gorusun,bende diyorumki taktiksel anlamda lucescu daha iyi.ne var bunda ayni fikirde olmak zorundamiyiz.lucede elinde ne dandik kadro vardi s.liginde eski sistemde hemde ceyrek final oynatti ne var yani

Aynı fikirde olmak zorunda değiliz haklısın.

La olm ne sigarası bırakın saçmalamayın yazık bünyenize.

ya heralde hatasiz adammi olur.konu ordan basladi zaten,basarisiz biri basarisiz oldugu yerden gonderilir burda anormallik olmamali biz bunu soyledik

zıtlık var işte burda. başarısız diye her adam gönderilecekse yerine gelen adamın da hatasız olacağı belliyken buna ne denir? herkes hatasız değil işte. ne diye riske girelim?

Re: Transfer Nöbeti

Ben icmiyorum amm bizim burda paket içen gittikce azalıyor nerdeyse yok herkes tube ile kendi sarip içiyor.

clip_image005.jpg

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bazi arkadaslarda melo sevgisi taban yapiyor, kim ön libero adayi olursa begenilmiyor, yarin yaya toure deseler ona bile bu kim la diyecek cok adam var burda.

Bizim bu transfer politikamıza hayranım arkadaş . Özellikle 2 senedir işlerin tıkırında gittiği 2 bölge var kale ve Melo-Selçuk pozisyonumuz. Resmen kafa tası olduğu Melo-Selçuk bölümünü bozup fantazi yaratmaya çalışıyoruz. İnşallah orda direncimizi bozan bi adam almayız. Yoksa selçuğun verimi düşerse olanları düşenemiyorum ....

sigara alkol tüketilmesin diye zam yapmak doğrudan kişisel hayata müdaheledir. çok yanlıştır. yazıklar olsundur :( ayrıca zamanıza koyarım :(

Bir video izleyerek şu kanılara girmeyin...Adamı 4-5 maç (en az) canlı izlemeden burda adam hakkında atıp tutmak nedir?

Neyi atip tutuyorum? Bir yanlisimi gosterde, oyle konus lutfen. Boyle begeni topmalak icin tanimadigin, ne bildigini bilmedigin kisilere laf atmak hicte yakismiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt