Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu bu sigara neden bu kadar pahalı olur anlamam hiç hammaddesi işciliği nedir sanki diğer ülkelerdeki fiyatlarla karşılaştırmak lazım bi bilen var mı

cigarayi alkolun fiyatini yuksek yapan icerigindeki vergiler renktas. Millet fazla icmesin diye uyguluyorlar. (yersen)

Yahu bu sigara neden bu kadar pahalı olur anlamam hiç hammaddesi işciliği nedir sanki diğer ülkelerdeki fiyatlarla karşılaştırmak lazım bi bilen var mı

Sigaranın maliyeti 2 3 lirada vergilerle beraber 8 9 a kadar cıkıyor :asd:

sigara içen insan 2. sınıf insandır

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Gürcistanda yaklaşık 2-3 Lari'ye , hem bir paket Marlboro hem bir paket Parliament alabiliyormuşsun , Ardahanlı bir dostum söylemişti.

Bu arada 1 Lari = 1.20 TL

Re: Transfer Nöbeti

2009 da Sırbistandan bir kartuş 10 tane var içinde Camel marka sigara aldım 7.20 € verdim yani 72 cent paket

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Kım gelirse gelsin melodan iyidir hic degilse 11 kişi oynucaz

944603_555288921176666_433387430_n.jpg

Sigaranın maliyeti 2 3 lirada vergilerle beraber 8 9 a kadar cıkıyor :asd:

Aynen öyle diyorum ya Gürcistan'da adam 2-3 Lari'ye , hem bir paket Marlboro hem bir paket Parliament alabiliyormuş , burada Marlboro 9 , Parliament 9.5 TL oda şimdilik. Dediğim gibi 1 Lari = 1.20 TL falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt