Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AB Kurali bugün aciklanmicakmiydi yahu? Benmi yanlis anladim, birseymi kacirdim ? Neden aciklanmadi daha?

Oncelikle sunu soylim; AB kurali getirilmez. Tupcu bunu yapmaz. 6+2+2 geri gelir en iyi ihtimalle.

Bugun ki toplanti ertelendi, cuma gunu karar aciklanacak.

Bu arada her ne kadar Youtubedan oyuncu izleyip, transfer konusunda konusmayi sevmesemde, Wellingtona sicak bakmaya basladim. Fena ön libero degil gibi. Cok iyi top kesiyor ve cabuk karsi ataga kalkiyor. 22 yasinda olmasida Meloya göre cok daha iyi.

Kiralik+Satin alma Opsiyonuyla cok güzel olur.

Oncelikle sunu soylim; AB kurali getirilmez. Tupcu bunu yapmaz. 6+2+2 geri gelir en iyi ihtimalle.

Bugun ki toplanti ertelendi, cuma gunu karar aciklanacak.

Benim beginimde öyle diyor, ancak herkezin istegine karsida cikamaz heralde.

Fenerbahce bile mecbur isteyecek halde suan. Okadar yabancisi var. Digerleri zaten istiyormus alinan haberlere göre. Zaten Demirören iyice sikisti köseye, herkeze karsi gelecek lüksü kalmadi bence.

Nani'yi alın lann :mad:

Melo gelsin + Carlinhos haricinde avrupa görmüş orjinal solbek(Ekotto,Kolarov,Tremiliosu...)

Şu üçünü alın gerisi kolay zaten yap bir K.Frei+Okay paketi arkana yaslan rahat rahat şampiyonluğun keyfini çıkar.

Galatasaray, aradığı ön liberoyu Brezilya'da buldu. Melo'dan vazgeçen Galatasaray yönetimi, Wellington'la anlaşmaya vardı. Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen 22 yaşındaki oyuncuyla yıllık 1.8 milyon euro'dan anlaşma yapıldı. Brezilya ekibiyle oyuncunun kiralanması konusunda 2 milyon euro'ya anlaşma sağlandı. kaynak vatanilyon euro'ya anlaşma sağlandı. kaynak vatan

riera onune nani yapsan rakip nani ile ugtasacagindan top gelmez reiera ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt