Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 4 sa

G.Saray Kerim Frei'dan kesin olarak vazgeçti.. Net bilgi..

transfer politikamızı anlayamıyorum hakkaten

Dün GSTV de real maçını birdaha izledim ama Melo için...ve diyorum ki bu adam bize kesinlikle şartoğlu şart. Bence inanılmaz bir ortasaha oyuncusu iki taraf içinde

Demirören icazet almadan AB kuralını kendi başına uygulamaya koyamaz

Sedat Doğanın dediği gibi böyle bir hak varsa da boşuna uğraşmasın burası hak hukuk ülkesi değil

eyvallah alper sagolasın..bide ben 41 gıyıyorum herıf bana 43 vermıs ama ben o an numarasına bakmadıgım ıcın ayagıma oturdu bende tmm dedım bu degıstırmem ıcın egreklı bı sebep olurmu

denemekte fayda var kesin birsey diyemem ama dukkan sahibi kendisi olmadigi icin Adidas in musterisiyi dikkate almasi lazim

kesınlıkle gordugum bıldıgım en rezıl gazetecı yada onun gıbı bısey bu seten bıde tahır kul mu kum mudur nedır ısmarlama haber yapan herıf var

Başkan Kaka'yı getirse ne düşünürsünüz :)

Yorumları alalım.

Abi bize Kolombiya da oynayan Juan Quintero gibi adamlar lazım daha 20 yaşında ve müthiş bir futbolcu olacak.Porto alır bence.

Valla bilemiyorum,geçen senede bu tarz haberler sık dönmüştü,ama menajeri bir şeyler çeviriyor olabilir belki.

gecen sene kardesımede kulup bulun dıyen bır adam melo bu tarz şeylerı melodan ve menejerlık sırketınden beklerım gayet dogal kı tıpık brezılya mantıgı ama futbolculuguna tek kelıme laf yok:ayatollah:

mısırda darbe olmuş ya la :SS:...şimdi bizim yönetim mısırdaki belirsizlik bitene kadar transferi dondurmasın :D

gecen sene kardesımede kulup bulun dıyen bır adam melo bu tarz şeylerı melodan ve menejerlık sırketınden beklerım gayet dogal kı tıpık brezılya mantıgı ama futbolculuguna tek kelıme laf yok:ayatollah:

Melo böyle şeylerle uğraşmayıp kafasını tamamen futbola verse zaten buyuk ihtimal bizde olmazdı.Futboluna laf edilmez ama işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt