Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

De Rossi hakkında şöyle bir haber gördüm :

30
yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Diego Tavano, sarıkırmızılı ekipten de teklif aldıklarını açıkladı. De Rossi'nin, Roma'dan kesinlikle ayrılmayı düşündüğünü belirten menajer Tavano, ''Futbolcum kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri'' dedi.

daniele_de_rossi_roma_shakhtar_richiardi.jpg

Ynt: Transfer Nöbeti

30
yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Diego Tavano, sarıkırmızılı ekipten de teklif aldıklarını açıkladı. De Rossi'nin, Roma'dan kesinlikle ayrılmayı düşündüğünü belirten menajer Tavano, ''Futbolcum kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri'' dedi.

Ünal Başgan :hayaldi gerçek oldu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

derossi yaşlı

30
yaşındakiyıldızoyuncununmenajeri Diego Tavano, sarıkırmızılı ekipten de teklif aldıklarını açıkladı. De Rossi'nin, Roma'dan kesinlikle ayrılmayı düşündüğünü belirten menajer Tavano, ''Futbolcum kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri'' dedi.

zaten ona istinaden konusuyoz erkan dostum laf olsun beri gelsin işte gelmez de rossi hayalleniyoz

De Rossi gelse başka transfer yapmasak fitim valla her türlü kabulüm ama gelmez ki, gelir misin lan yoksa ?

Ahali gelen giden neoluyor hareketli gordum .. biri bi ozetlesin :ayatollah:

de rossi yakışıklı futbolcular kervanımızada katılır

manken gibi takım oluruz

Benden duymuş olmayın ama Spanoulis bizde

Farfan'dan daha iyisi gelecek, bu bilgi kesin bilgi

Hayırlı nöbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt