görkem turan
Yeni Üye
- 11 Temmuz 2010
- 74
- 0
- 1.116
Berk Yıldızdan sol bek olur mu?
ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyide niye stres yaptın dostum
De Rossi hakkında şöyle bir haber gördüm :
30 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Diego Tavano, sarıkırmızılı ekipten de teklif aldıklarını açıkladı. De Rossi'nin, Roma'dan kesinlikle ayrılmayı düşündüğünü belirten menajer Tavano, ''Futbolcum kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri'' dedi.
De Rossi hakkında şöyle bir haber gördüm :
30 yaşındakiyıldızoyuncununmenajeri Diego Tavano, sarıkırmızılı ekipten de teklif aldıklarını açıkladı. De Rossi'nin, Roma'dan kesinlikle ayrılmayı düşündüğünü belirten menajer Tavano, ''Futbolcum kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri'' dedi.
ne stressi? ama ne ya biraz gercekci olun, isterseniz rossinin yanina bide cavaniyi alalim, nasil olur?
ne stressi? ama ne ya biraz gercekci olun, isterseniz rossinin yanina bide cavaniyi alalim, nasil olur?
Güzel olur 4 3 3 oynarız.
derossi yaşlı
De Rossi gelse başka transfer yapmasak fitim valla her türlü kabulüm ama gelmez ki, gelir misin lan yoksa ?
De Rossi gelse başka transfer yapmasak fitim valla her türlü kabulüm ama gelmez ki, gelir misin lan yoksa ?
Ahali gelen giden neoluyor hareketli gordum .. biri bi ozetlesin :ayatollah: