Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

göbekte oynuyor honda

--------selçuk------------

hamit-----------honda

---------wesley---------

kurulacak en iyi orta saha olurdu

ki honda senelik 2.5 m € alıyor milandan

bonservisi 1.5 m €

selçuk orda oynar mı peki ? .honda etkisiz olur o mevkide.forvet arkası ideal yeri

Melo yerine Wellington gelirse ligde favori Fenerbahçe.Çok net.Adamlar güçlenirken biz güçsüzleşmiş oluruz.Aynı 2010'da ki Keita'nın gidip Pino'nun gelmesine benzer bu transfer.

gitsin,yerine işini daha iyi yapan kafasına esince oynayıp cart curt kırmızı kart görmeyen adam gelsin daha rahat şampiyon oluruz.NET

yarın tüpçübey kameraların karşısına geçip ne tür gazlar yayacak acaba etrafa

baskanin belirledigi sure 15 temmuzmus haberiniz olsun uc transfer yapilacakmis zaman daraliyor sabir

demekki drogba-muslera-sneijder-selcuk bu sikecilerde olsaydi bizim bazi taraftarlar maclara hic cikmayalim 3.lük iyi derece olur derdi

spanoulis gelsin onunda formasını almayan fenevli olsun :trollface:

gitsin,yerine işini daha iyi yapan kafasına esince oynayıp cart curt kırmızı kart görmeyen adam gelsin daha rahat şampiyon oluruz.NET

Hahahhaha niye kadlec'mi gözünü korkuttu dostum? Adamlarin takimi intertoto takimi olmuş bir cacik olmaz

Biraz Wellington'u anlatır mısın renktaş.

Melo gelmezse klübü ligden çekelim.Başka çaremiz kalmadı.

neden holmenlemi sinif atladilar.fener b.kumu yesin

Kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada goygoy olsun diye ironi yapıyorsunuz.İlla Melo mu gelsin diyoruz ? Melo yerine Wellington gelirse diyoruz.Melo gelmezse demiyorum bak Melo'nun yerine diyoruz.Melo'nun yerini doldurabilecek adam Wellington değil,anlatmak istediğimiz bu.Mikel olur,Capoue olur,Gökhan İnler olur,Alex Song olur,Gonalons olur,Medel olur hatta Veloso bile olur ama Wellington olmaz.2 sene üst üste şampiyon olan,dünyanın 10 klübü içerisine gireceğiz diyen klüb attan inip eşeğe binmez,güçleneceğine güçsüzleşmez,parayı basıp alır kaliteli oyuncuyu.Bahsi geçen mevki en önemli mevkilerden birisi çünkü,tırışkadan bir mevki değil,orada kumar oynanmaz.

2 sezonda sadece 1 kırmızı kart gören onda da Oğuzhan denen bebeye tükürüp tükürmediği muamma olan adama cart curt kırmızı kart gören adam yakıştırması yapman ne kadar futbol izlediğini ortaya koyuyor zaten Melo konusunda tartışma yapmaya bile değmezsin.

Kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada goygoy olsun diye ironi yapıyorsunuz.İlla Melo mu gelsin diyoruz ? Melo yerine Wellington gelirse diyoruz.Melo gelmezse demiyorum bak Melo'nun yerine diyoruz.Melo'nun yerini doldurabilecek adam Wellington değil,anlatmak istediğimiz bu.Mikel olur,Capoue olur,Gökhan İnler olur,Alex Song olur,Gonalons olur,Medel olur hatta Veloso bile olur ama Wellington olmaz.2 sene üst üste şampiyon olan,dünyanın 10 klübü içerisine gireceğiz diyen klüb attan inip eşeğe binmez,güçleneceğine güçsüzleşmez,parayı basıp alır kaliteli oyuncuyu.Bahsi geçen mevki en önemli mevkilerden birisi çünkü,tırışkadan bir mevki değil,orada kumar oynanmaz.
iyide ozaman sende avrupada hedefimiz ilk 10 kulup ise melo veya daha iyisi gelmeli yaz.melo yerine wellington gelirse sikeciler ligde favori olur demekle avrupada ilk 10 kulup arasinda olma hedefimizin ne alakasi var

Mikel de olmaz ama :D

ama yazina katiliyorum hele hele dün canli izledikden sonra. youtube de daha önce videosunu izlemsidim olur düsünmüsdüm ama canli izleyince daha net belli oluyor neyin nesi oldugu. wellington gelecek icin bir yatirim olur ancak ama melonun yerini doldurmasi mümkün degil. bence yani.

Reis gelecek :yenieek:

gkdhy0q3wypgh803p3iw.jpeg

de rossi konusuluyor alırsak melo filan tanımam valla ben bizi kimse tutamaz

Melo yerine Wellington gelirse ligde favori Fenerbahçe.Çok net.Adamlar güçlenirken biz güçsüzleşmiş oluruz.Aynı 2010'da ki Keita'nın gidip Pino'nun gelmesine benzer bu transfer.

Bekle derim renktas. Ne gücsüzlesmesi yahu? Adamlar Kadlec, Alper, Alves'i aldi diye güclendi mi diyorsun? Orta sahadaki (objektifim) en iyi adamlari Emre, o da artik ayak uyduramaz, sakatliklari atlatamiyor. Salih dersen, Türkiye icin deger ama avrupa icin yetenekli bir gencten fazlasi degil. Ersun Yanal'in hem Alper hemde Salih'i birden oynatacagini sanmiyorum. Defanslarinda bir tane iyi adam var o da Gökhan Gönül, ve o da ameliyat oldu mu olacak mi ne, uzun süre yok. Orta sahalari 10-11 tane ayni adamdan dolatilmis halde. Ofans gücü soru isareti bence, Webo-Sow ikilisi is yapar ama bakalim oraya takviye yapacaklar mi. Melo'nun yerine kim gelirse gelsin,ligi yine birinci bitiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt