Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wellingtona ibrahim dagasan muamelesi yapilan bir forum,kapatin forumu kilit vurun

Wellingtioculari not aldim :D Futbolun anliyorum ama anlamadiklari kisilerdir net cekilde..

schreiber.gif

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Trabzon'un durumu ortadan! Yapacağın 3 tane transfer! Bu kadar beceriksizlik olmaz! :)

ab olmasa bile melo alınmalı gerekirse sol bekte hakan oynar arada bir sağ bekte sabri oynar ama melo alınmalı daha iyisi olmadığı sürece örneğin de rossi :)

wellingtonu almışız ha,çok sevindim ,inter kapsa üzülürdüm.ab kuralı olursa melo da alınır üzülmeyin:cool:

Wellingtioculari not aldim :D Futbolun anliyorum ama anlamadiklari kisilerdir net cekilde..

schreiber.gif
alakasi yok,adama mustafa sarp muamelesi yapilirmi ayiptir.tamam meloyu bende cok kalmasini istiyorum bize en lazim adamlardan biri ama ikisini kiyaslarken bukadar dengesiz olmamak lazim

dün geceki maçın tamamını nasıl izleyebiliriz? corinthias sao paulo

[video=youtube;zbMWbr4a4-k]https://www.youtube.com/watch?v=zbMWbr4a4-k[/video]

Kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada goygoy olsun diye ironi yapıyorsunuz.İlla Melo mu gelsin diyoruz ? Melo yerine Wellington gelirse diyoruz.Melo gelmezse demiyorum bak Melo'nun yerine diyoruz.Melo'nun yerini doldurabilecek adam Wellington değil,anlatmak istediğimiz bu.Mikel olur,Capoue olur,Gökhan İnler olur,Alex Song olur,Gonalons olur,Medel olur hatta Veloso bile olur ama Wellington olmaz.2 sene üst üste şampiyon olan,dünyanın 10 klübü içerisine gireceğiz diyen klüb attan inip eşeğe binmez,güçleneceğine güçsüzleşmez,parayı basıp alır kaliteli oyuncuyu.Bahsi geçen mevki en önemli mevkilerden birisi çünkü,tırışkadan bir mevki değil,orada kumar oynanmaz.

bal gibi wellington da yerini tutar melonun,hem de fazlasıyla..ben kefilim.

Arda Turan Galatasaray formalarını incelerken

BOU9_NDCIAE7EM-.jpg:large

iyide ozaman sende avrupada hedefimiz ilk 10 kulup ise melo veya daha iyisi gelmeli yaz.melo yerine wellington gelirse sikeciler ligde favori olur demekle avrupada ilk 10 kulup arasinda olma hedefimizin ne alakasi var

Aşağı yukarı birbirini etkileyen durumlar çünkü.Avrupa'da 10 klüp arasına girme hedefindeyiz deyip bunları yaparsak ligde de favori olmaktan çıkarız.Fener'i bence o kadar küçümsemeyelim,Aykut gitti,Avrupa'da yoklar,lige odaklandılar ve ligde tulum çıkarabilecek pozisyondalar şuan.Ceza almalarına rağmen Cardozo'yla ilgileniyorlar.Benim isyanım buna.Bizim hiç bir sıkıntımız yok,kendi kendimizi aşağı çekmekle meşgulüz.Tam zıttı olması gerekirken küçülen biziz,büyümeye çalışan,takımı güçlendirmeye çalışan onlar.

946221_569086833150016_49517743_n.jpg

Forma fil'e yakışmamış. Berbat bi forma olmus :(

alakasi yok,adama mustafa sarp muamelesi yapilirmi ayiptir.tamam meloyu bende cok kalmasini istiyorum bize en lazim adamlardan biri ama ikisini kiyaslarken bukadar dengesiz olmamak lazim

Wellingtona sarp muamelesi yapan kim :SS:

bunu yapanda Futboldan anlamiyor söylerim acik $ekilde hemde.

Wellington ön libero icin fizigi cok yetersiz. bunu tartismam bile. 2-3 sene pismesi gerekir. alinacaksa melo+wellington alinmali. sadece wellington ile yola cikarsak hüsran yasariz maalesef. adam daha kendi takiminda bile devamli ilk 11 e giremiyor. dün bile yedekden oyuna girdi. sakatlik ve saire ile gelmeyin adamin sakatligi geceli 1 sene olmus. yetenekleri ama var kesinlikle ama dedigim gibi ön libero icin daha güclü olmaszi gerekiyor. brezilya liginde bile zorlanan adam bu konuda avrupada ne ... yigecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt