Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Rossi gelmez.
alakasi yok,adama mustafa sarp muamelesi yapilirmi ayiptir.tamam meloyu bende cok kalmasini istiyorum bize en lazim adamlardan biri ama ikisini kiyaslarken bukadar dengesiz olmamak lazimWellingtioculari not aldimFutbolun anliyorum ama anlamadiklari kisilerdir net cekilde..
![]()
parayı verirsen gelir
ÖZEL: Abdullah Avcı'nın yerine Mustafa Denizli! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Avcı'yı gönderiyorlar sanırım.
Para için gitseydi Man. City yıllardır istiyor şimdiye alırdı. Real falanda istedi. Adam Roma da bırakçak futbolu.
Kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada goygoy olsun diye ironi yapıyorsunuz.İlla Melo mu gelsin diyoruz ? Melo yerine Wellington gelirse diyoruz.Melo gelmezse demiyorum bak Melo'nun yerine diyoruz.Melo'nun yerini doldurabilecek adam Wellington değil,anlatmak istediğimiz bu.Mikel olur,Capoue olur,Gökhan İnler olur,Alex Song olur,Gonalons olur,Medel olur hatta Veloso bile olur ama Wellington olmaz.2 sene üst üste şampiyon olan,dünyanın 10 klübü içerisine gireceğiz diyen klüb attan inip eşeğe binmez,güçleneceğine güçsüzleşmez,parayı basıp alır kaliteli oyuncuyu.Bahsi geçen mevki en önemli mevkilerden birisi çünkü,tırışkadan bir mevki değil,orada kumar oynanmaz.
iyide ozaman sende avrupada hedefimiz ilk 10 kulup ise melo veya daha iyisi gelmeli yaz.melo yerine wellington gelirse sikeciler ligde favori olur demekle avrupada ilk 10 kulup arasinda olma hedefimizin ne alakasi var
alakasi yok,adama mustafa sarp muamelesi yapilirmi ayiptir.tamam meloyu bende cok kalmasini istiyorum bize en lazim adamlardan biri ama ikisini kiyaslarken bukadar dengesiz olmamak lazim