Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.802
- 2.599
- 1.618
Cevap: Transfer Nöbeti
Arda - Nani - Melo alınsın yeter...
Arda - Nani - Melo alınsın yeter...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan adam topu oyuna düzgün sokamıyor aldıgını veriyor yada dikine gidiyor bu oyuncuya pas oyuncusu diyorsan sen futboldan zerre anlamıyorsun
yazdigin asdamlarin kiyaslamasini tek tek cikartiyorum sana
chedjeou >>>>>>>>> alves
riera >>>kadlec
dorgba >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cardozo
e.baytar >>>>a.potuk
melo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>holmen
sneijder >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cristian
s.inan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>belesoglu
burak >>>>>>>>>>>>>>>>webo
semih >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>egemen
eboue >>>>>>g.gönül
amrabat >>>>>>>krasic
muslera >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>tüylü bamya
konusma tarzina dikkat et biraz kardesim. lan man ne oluyoruz ?! 30 yillik arkadasmiyiz biz ?! adami hic izlemedigin belli etimisin sadece resmen dedik.
birincisi ben melonun kalmasindan yanayim sadece melo gidince yandik bittik ezikler sampiyon olur triplerine karsi cikan biriyim.ikincisi kiyaslama yaptigin futbolcularin notunu forumdakiler verirEe Melo'yu yazmışsınBen Melo yerine Wellington'un alınmak istenmesini eleştiriyorum sabahtan beri
![]()
Bana görede
Chedjou,Drogba,Sneijder,Selçuk,Burak,Muslera doğru ancak
Kadlec > Riera,
Kuyt > Amrabat
Alper > Engin,
Semih = Egemen,
Eboue = G.Gönül
bunları göz ardı etme,tamam Fener rakibimiz ama gerçekçi bakmakta yarar var.
küçümser gibi konuşmayacan ozaman artist artist. ben takip ediyorum brezilya ligini de sanki hergün gece 3 te kalkıp maçmı izliyordun kışın
takip etmekle olmuyor bu isler sadece. birazda futbolu bilmek gerekirneyse artist artist gelir benim yorumlarim sana. fazla uzatmayalim bu konuyu. kafana göre takilmaya devam et bir sey demedim ben sana kardesim.
birincisi ben melonun kalmasindan yanayim sadece melo gidince yandik bittik ezikler sampiyon olur triplerine karsi cikan biriyim.ikincisi kiyaslama yaptigin futbolcularin notunu forumdakiler verir
o yazdigimdan bu sonucu cikarmak mukemmel bir duygu olsa gerekMadem forumdakiler verir,sen niye kıyaslama yapıyorsun,sen kıyaslayınca doğru,ben kıyaslayınca mı yanlış ?
futbol bilmeyle yorumlamak aynı şey olmuyor çok biliyorsan seni gs scout ekibine alsalardı benle tartışma hadi eyvallah
Reis gelecek :yenieek:
![]()
yok ben almanyada alt yapilik kocaligim ile memnunum kardesim simdilik. yinede saol önerin icin.
sanada eyvallah. kirdiysam seni kusuruma bakma. türkiyede 75 milyon hoca oldugunu unutuyuorum maalesef zaman zaman :sad007:
Hakan Albayrak Nani bitdi demişdi ta önceden bu transfer olmazda daha duyum falan vermesin. Şimdide kıvırdı hedefte nani var diyo
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
takimda en dusuk 3m euro para kazaniyor sneijder 5,5 drogba 1,5 yil 10m euro,hamit bile 3,5m veriyoruz hangi 2 kurustan bahsediyosun. biz city real psg deiliz adamlarin bonservisine 15-20 nasil vereceksin
Hakan Albayrak Nani bitdi demişdi ta önceden bu transfer olmazda daha duyum falan vermesin. Şimdide kıvırdı hedefte nani var diyo
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk