Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan adam topu oyuna düzgün sokamıyor aldıgını veriyor yada dikine gidiyor bu oyuncuya pas oyuncusu diyorsan sen futboldan zerre anlamıyorsun

konusma tarzina dikkat et biraz kardesim. lan man ne oluyoruz ?! 30 yillik arkadasmiyiz biz ?! adami hic izlemedigin belli etimisin sadece resmen dedik.

:mad::mad::mad:

20693065.jpg

yazdigin asdamlarin kiyaslamasini tek tek cikartiyorum sana

chedjeou >>>>>>>>> alves

riera >>>kadlec

dorgba >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cardozo

e.baytar >>>>a.potuk

melo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>holmen

sneijder >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cristian

s.inan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>belesoglu

burak >>>>>>>>>>>>>>>>webo

semih >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>egemen

eboue >>>>>>g.gönül

amrabat >>>>>>>krasic

muslera >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>tüylü bamya

Ee Melo'yu yazmışsın :) Ben Melo yerine Wellington'un alınmak istenmesini eleştiriyorum sabahtan beri :)

Bana görede

Chedjou,Drogba,Sneijder,Selçuk,Burak,Muslera doğru ancak

Kadlec > Riera,

Kuyt > Amrabat

Alper > Engin,

Semih >/= Egemen,

Eboue = G.Gönül

bunları göz ardı etme,tamam Fener rakibimiz ama gerçekçi bakmakta yarar var.

konusma tarzina dikkat et biraz kardesim. lan man ne oluyoruz ?! 30 yillik arkadasmiyiz biz ?! adami hic izlemedigin belli etimisin sadece resmen dedik.

küçümser gibi konuşmayacan ozaman artist artist. ben takip ediyorum brezilya ligini de sanki hergün gece 3 te kalkıp maçmı izliyordun kışın

Ee Melo'yu yazmışsın :) Ben Melo yerine Wellington'un alınmak istenmesini eleştiriyorum sabahtan beri :)

Bana görede

Chedjou,Drogba,Sneijder,Selçuk,Burak,Muslera doğru ancak

Kadlec > Riera,

Kuyt > Amrabat

Alper > Engin,

Semih = Egemen,

Eboue = G.Gönül

bunları göz ardı etme,tamam Fener rakibimiz ama gerçekçi bakmakta yarar var.
birincisi ben melonun kalmasindan yanayim sadece melo gidince yandik bittik ezikler sampiyon olur triplerine karsi cikan biriyim.ikincisi kiyaslama yaptigin futbolcularin notunu forumdakiler verir

küçümser gibi konuşmayacan ozaman artist artist. ben takip ediyorum brezilya ligini de sanki hergün gece 3 te kalkıp maçmı izliyordun kışın

takip etmekle olmuyor bu isler sadece. birazda futbolu bilmek gerekir :D neyse artist artist gelir benim yorumlarim sana. fazla uzatmayalim bu konuyu. kafana göre takilmaya devam et bir sey demedim ben sana kardesim.

takip etmekle olmuyor bu isler sadece. birazda futbolu bilmek gerekir :D neyse artist artist gelir benim yorumlarim sana. fazla uzatmayalim bu konuyu. kafana göre takilmaya devam et bir sey demedim ben sana kardesim.

futbol bilmeyle yorumlamak aynı şey olmuyor çok biliyorsan seni gs scout ekibine alsalardı benle tartışma hadi eyvallah

birincisi ben melonun kalmasindan yanayim sadece melo gidince yandik bittik ezikler sampiyon olur triplerine karsi cikan biriyim.ikincisi kiyaslama yaptigin futbolcularin notunu forumdakiler verir

Madem forumdakiler verir,sen niye kıyaslama yapıyorsun,sen kıyaslayınca doğru,ben kıyaslayınca mı yanlış ?

Transfer Nöbeti

Hakan Albayrak Nani bitdi demişdi ta önceden bu transfer olmazda daha duyum falan vermesin. Şimdide kıvırdı hedefte nani var diyo

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

futbol bilmeyle yorumlamak aynı şey olmuyor çok biliyorsan seni gs scout ekibine alsalardı benle tartışma hadi eyvallah

yok ben almanyada alt yapilik kocaligim ile memnunum kardesim simdilik. yinede saol önerin icin. :)

sanada eyvallah. kirdiysam seni kusuruma bakma. türkiyede 75 milyon hoca oldugunu unutuyuorum maalesef zaman zaman :sad007:

Reis gelecek :yenieek:

gkdhy0q3wypgh803p3iw.jpeg

Melo vs Well sorusuna ben halen ~Well>3-4xMelo olarak baksamda; defans originli bir Kolarov un, atak öncelikli oyun anlayışı, yabana atılmayacak top tekniği, tecrübesi ve mevkisinden fazla uzaklaşmasını gerektirmeyen, üstelik de oldukça zor şartlar altında dahi sert ve isabetli şut yüzdesi avantajını önlibero da daha geniş hareket alanlarında artırabilmesi ihtimalini değerlendirerek;

Bu sene bize en faydalı seçimlerin Di Maria+Kolarov --> Stop fikrimi muhafaza edyorum.:yenieek:

Katılmayanlar olursa da saygı duyarım.:cool:

yok ben almanyada alt yapilik kocaligim ile memnunum kardesim simdilik. yinede saol önerin icin. :)

sanada eyvallah. kirdiysam seni kusuruma bakma. türkiyede 75 milyon hoca oldugunu unutuyuorum maalesef zaman zaman :sad007:

hocaysan senin işin buraya birşeyler yazmak değil git oyuncuları takip et. bana cevap yazdıkca tartışma uzar en iyisi yazma sen birader

takimda en dusuk 3m euro para kazaniyor sneijder 5,5 drogba 1,5 yil 10m euro,hamit bile 3,5m veriyoruz hangi 2 kurustan bahsediyosun. biz city real psg deiliz adamlarin bonservisine 15-20 nasil vereceksin

Gec bunlari, sorun yildizlara verilen Yillik ücretlerde degil. Sen veririsen Hakan Balta, Sabri Sarioglu, Gökhan Zan, Furkan Özcal gibi adamlara 1 Milion Dollar net para , oazaman kalirsin böyle pazarliklara bonservislerde.

Simdi Engin ile uzattiklari icin Kerim´den dahi vazgecmisler diyorlar, hay Allahim ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt