Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Cevap: Transfer Nöbeti
teo çıktı dedi.
Daha çıkmamıştır.
teo çıktı dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha çıkmamıştır.
Insallah Semih Sentürkü aliriz
Aslında burdakilerin çoğuda Melo'yu 3.sıraya koyarlardı, Juve performansı hiç de iyi değildi.
Melo olayına biraz duygusal bakıyoruz, yönetim hak ettiği paraya evet demesi durumunda alacaktır zaten. O yüzden bu konuda yönetime güvenim tam.
dün düstü torrentenirde, ben niye bulamadım?
Insallah Semih Sentürkü aliriz
tövbe tövbe
dün düstü torrente

bu benim hic gözüme carpmadi nedense ama diger saydigin konular maalesef olmusdur .
teo çıktı dedi.
yav valla dun indirdim 1,25gb ve 4.45gb iki secenek link istersen atarim sana ozeldenyav hani nerde? teo sen de gösterip vermiyon hacı..![]()
ben en başından beri söylüyorum, geçmiş mesajlarda mevcut.![]()
arkadaşın dediği gibi, fenerin ceza alacağını herkes diyordu![]()
dedigin gibi takip etmedim vallahi. baloncumu saloncumuda yorumunda bulunmuyorum ama fenerin ceza alacagini er yada gec uefa tarafindan bende yaziyordum bu sene ocak aylarinda burda forumda. ne yani bendemi simdi duyumcu oluyorum![]()
fner konusu 1+1 eder 2 meselesi resmen. belki duyumlari dogrudur genelikle bilmiyorum ama fener konusunu örnek göseterek, en azindan benim gözümde, vay bilmis bu konuyu söyletitirmiyor.
Edit: baska örnek varsa onu söyle kardesim demek istiyorum. ne bilmis simdiye kadar ciddi anlamda?
Sanane kardes,ben istiyorum gelmesini,alinir alinmaz o ayri konu
İçinde bulunduğumuz şartlarda; alternatifleri ile maddi ve manevi avantajlarımız için kıyaslandığında KESİNLİKLE !...
yav valla dun indirdim 1,25gb ve 4.45gb iki secenek link istersen atarim sana ozelden![]()

evet ama melo 1 ci senesi özelikle eski melo gibi oynadi. yani tutu bizde resmen adam. juve zaten fiorentinadan bizdeki melo oldugu icin okadar para ödemisdi zamaninda. simdiki bizdeki melo yu ben ne mikele degisirim nede wellingtona. senin sorun zaten biraz fantezi soruydu cevapladim bende![]()
la hakan yatacak yerin yok![]()