Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Doğruya doğru değerlendirmek şart ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Volkan

Gökhan Egemen Alves Kadlec

Cristian Topal Emre

Kuyt Webo Sow​

Muslera > Volkan

Eboue = Gökhan

Semih ≥ Egemen (Genç ve Egemen'e oranla biraz tecrübesiz olmasından dolayı büyük eşittir koydum yoksa kesinlikle daha iyi)

Chedjou > Bruno Alves

Riera = Kadlec (Kadlec defansif olarak iyi tabi formundaysa ki şuan değil , Riera'da ofansif olarak iyi yani hemen hemen aynı yola çıkıyorlar)

Hamit ≥ Cristian (Normalde Hamit çok daha iyi ancak formsuzdu geçen sezon ona rağmen iyi işler yaptı bu yüzden büyük eşit işareti koydum)

Melo > Topal

Selçuk > Emre

Sneijder > Kuyt

Drogba > Sow

Burak > Webo

Aslında burdakilerin çoğuda Melo'yu 3.sıraya koyarlardı, Juve performansı hiç de iyi değildi.

Melo olayına biraz duygusal bakıyoruz, yönetim hak ettiği paraya evet demesi durumunda alacaktır zaten. O yüzden bu konuda yönetime güvenim tam.

evet ama melo 1 ci senesi özelikle eski melo gibi oynadi. yani tutu bizde resmen adam. juve zaten fiorentinadan bizdeki melo oldugu icin okadar para ödemisdi zamaninda. simdiki bizdeki melo yu ben ne mikele degisirim nede wellingtona. senin sorun zaten biraz fantezi soruydu cevapladim bende :)

ben en başından beri söylüyorum, geçmiş mesajlarda mevcut.:asd:

Babacığım sen zaten reissin senin bilmemen ayıp olurdu :yenieek:

arkadaşın dediği gibi, fenerin ceza alacağını herkes diyordu :)

dedigin gibi takip etmedim vallahi. baloncumu saloncumuda yorumunda bulunmuyorum ama fenerin ceza alacagini er yada gec uefa tarafindan bende yaziyordum bu sene ocak aylarinda burda forumda. ne yani bendemi simdi duyumcu oluyorum :D

fner konusu 1+1 eder 2 meselesi resmen. belki duyumlari dogrudur genelikle bilmiyorum ama fener konusunu örnek göseterek, en azindan benim gözümde, vay bilmis bu konuyu söyletitirmiyor.

Edit: baska örnek varsa onu söyle kardesim demek istiyorum. ne bilmis simdiye kadar ciddi anlamda?

Hocam dediğim gibi biraz da kişisel düşünce meselesi şuan hatırlamıyorum ancak şu piyasada güvendiğim 1-2 adamdan biridir kendisi , zaten transfer olayı apayrı bir şey ben ilgilendiğimiz adamlara bakarım , son dakikaya kadar , resmi açıklamaya kadar her şey olabilir. :yenieek:

İçinde bulunduğumuz şartlarda; alternatifleri ile maddi ve manevi avantajlarımız için kıyaslandığında KESİNLİKLE !...

Dede senin galiba Fenerbahce´li oyunculara bir hayranligin var. Ne yapalim heriflerin cöpünü, daha kendi cöpümüzü kapinin önüne koyuyamiyoruz. Hepsinde Milyon dolarlik sözlesme, milyon dolarlik tazminat. Birde Semih mi gelsin ? Bizim genc semihimiz var aslan gibi, 30 yasindaki bir sözde gence ihtiyacimiz yok.

ya Meloyu aldık diyelim 2 sezon sonra 32 yasında olacak bu seferde gitmesi için yalvarırız Melo hiç gelmesin 30 yaşındaki adama o kadar paralar vermek saçma koskoca Galatasaray bu Türkiyenin en büyük takımı bi Melonun yerine adam alamayacakmıyız

Wellington gellir inş

evet ama melo 1 ci senesi özelikle eski melo gibi oynadi. yani tutu bizde resmen adam. juve zaten fiorentinadan bizdeki melo oldugu icin okadar para ödemisdi zamaninda. simdiki bizdeki melo yu ben ne mikele degisirim nede wellingtona. senin sorun zaten biraz fantezi soruydu cevapladim bende :)

Aslında anlatmak istediğim, Melo Juve de bidon du resmen ama bize geldi kral oldu.

Yani öyle bir ligimiz varki, oyuncuların gelene kadarki performansını unutturuyor.

Melo bence de bu takımın en iyilerinden ama, abartmamak lazım. Şartlar uygun olursa önceliğimiz olmalı tabiki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt