Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Semih Sentürkü kulübeye oturtucagima Mahmut Tunceri oturturum daha iyi. Adam bari halay cektirir nese katar isin icine. Semih sülük gibi, bi geldimi yapisiyor kulübeye.

Doğruya doğru değerlendirmek şart ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Volkan

Gökhan Egemen Alves Kadlec

Cristian Topal Emre

Kuyt Webo Sow​

Muslera > Volkan

Eboue = Gökhan

Semih ≥ Egemen (Genç ve Egemen'e oranla biraz tecrübesiz olmasından dolayı büyük eşittir koydum yoksa kesinlikle daha iyi)

Chedjou > Bruno Alves

Riera = Kadlec (Kadlec defansif olarak iyi tabi formundaysa ki şuan değil , Riera'da ofansif olarak iyi yani hemen hemen aynı yola çıkıyorlar)

Hamit ≥ Cristian (Normalde Hamit çok daha iyi ancak formsuzdu geçen sezon ona rağmen iyi işler yaptı bu yüzden büyük eşit işareti koydum)

Melo > Topal

Selçuk > Emre

Sneijder > Kuyt

Drogba > Sow

Burak > Webo

şimdi doğruya doğru

bize 7 yabancı yazmışsın

adamlara 6

sorun şu ki yekta veya hakan balta yı koysan bir çuval incir berbat oluyor.

zayıf halka tüm zinciri koparıyor.

Doğruya doğru değerlendirmek şart ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Volkan

Gökhan Egemen Alves Kadlec

Cristian Topal Emre

Kuyt Webo Sow​

Muslera > Volkan

Eboue = Gökhan

Semih ≥ Egemen (Genç ve Egemen'e oranla biraz tecrübesiz olmasından dolayı büyük eşittir koydum yoksa kesinlikle daha iyi)

Chedjou > Bruno Alves

Riera = Kadlec (Kadlec defansif olarak iyi tabi formundaysa ki şuan değil , Riera'da ofansif olarak iyi yani hemen hemen aynı yola çıkıyorlar)

Hamit ≥ Cristian (Normalde Hamit çok daha iyi ancak formsuzdu geçen sezon ona rağmen iyi işler yaptı bu yüzden büyük eşit işareti koydum)

Melo > Topal

Selçuk > Emre

Sneijder > Kuyt

Drogba > Sow

Burak > Webo

Kıyaslamalarda abartma olmadan yapıldığı için mantıklı.:yenieek:

Ama eşitin az biraz üzerindeki bazı fazlalıkları '' >>>>>>>>>>> '' şeklinde sunmak adaletli olmamıştı:sad007:

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/148265-transfer-nobeti-366.html#post6665926

Buradaki itirazım aslında bu adaletsizliğe idi.:yenieek:

şimdi doğruya doğru

bize 7 yabancı yazmışsın

adamlara 6

sorun şu ki yekta veya hakan balta yı koysan bir çuval incir berbat oluyor.

zayıf halka tüm zinciri koparıyor.

7 + X + X veya AB statülü bir sistem geldiği takdirde dağıtırız biz bunları hem onlara 7. yabancı olarak kimi yazabiliriz mesela , en fazla Egemen - Yobo değişikliği olur değil mi ? Kaldı ki Yobo ile falan bunlar çoktan ipleri koparmıştır göndermeye çalışıyordur.

https://twitter.com/haciosmanoglui

Hacıosmanoğlu'nun gerçek twitter hesabıymış.:D

Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor 1 dk

Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun resmi twitter hesabı @haciosmanoglui ‘dir.

Aslında anlatmak istediğim, Melo Juve de bidon du resmen ama bize geldi kral oldu.

Yani öyle bir ligimiz varki, oyuncuların gelene kadarki performansını unutturuyor.

Melo bence de bu takımın en iyilerinden ama, abartmamak lazım. Şartlar uygun olursa önceliğimiz olmalı tabiki de.

juveda bidondu !!! kariyer boyunca bidon demek haksizlik olur meloya karsi. adamin gecmisinde brazilya milli takim olsun fiorentinadaki harika futbolu olsun gibi gecmisi var. bizde ordaki pefomanslarina yakin oyununu göstermisdir melo. abartmamak gerekiyor ama asla ve asla kücük de göstermemk gerekir melo yu. juve da tutunamadi . nedenlerini ben bilmiyorum tam olarak. hoca diyorlar bilmem ne diyorlar. melo kolay oyuncu degil bence bide karakter olarak. herkez bas edemez onunla. tam fatih hocalik adam dersek yeridir belkide :D

son çıkan haberlere göre ilk on bir

muslera

eboue semih chedjou kolarov

hamit de rossi selçuk

sneijder

burak drogba

:cool:

hayali bile güzel :b5:

Muslera'dan çağrı: "Bize gel"

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulübün transfer listesinde olan Gargano'yu İstanbul'a davet etti.

İtalyanlar Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın Gargano'ya, "İstanbul'a gel. Çok iyi bir futbolcusun ve uluslararası bir vizyona sahipsin" dediği öğrenildi. ( :asd: )

53227hp2.jpg

https://www2.sporx.com/futbol/trans...m&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Milli Takımımız, FIFA'nın açıkladığı temmuz ayı ülkeler sıralamasında 57.sırada yer almış. Allah belanı versin Tüpçü.

6+2 den oldu bu. Türk Oyuncularin önü kesiliyor...gel bamab gel yabanci...

cagre 2+2'dir. Öylece türk oyuncularin önü acilir, ve nice yetenekler gelisir.

Brezilya liginden kimseyi istemiyorum abi bu nedir ya!

Cavani ile her türlü anlasdik. AB olayi olursa, Burakin yerine alinacak. "Imzaya ya kaldi".

Ab olayi önemli, olmazsa..transfer büyük ihtimal ile olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt