Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne gibi sorun olabilir?:asd:

bilmiyorum hüso ilk bendede 100lerde falan dolaniyodu 5-10 dk sonra tavan yapmisti,ya uyelik isteyen sitelerden link veremiyorum sana onlarda var bende

Sistem ve port koruma+kontrol programları kullanıyorsanız, bunların yetkilerini gözden geçirmekle başlayabilirsiniz.

Veya RAM+CPU nun aşırı yüksek değerlerinden de nadiren kaynaklanabiliyor.( Bu soruna tavsiye RESTART )

Sistem ve port koruma+kontrol programları kullanıyorsanız, bunların yetkilerini gözden geçirmekle başlayabilirsiniz.

Veya RAM+CPU nun aşırı yüksek değerlerinden de nadiren kaynaklanabiliyor.
türk usulü yapsin acip kapasin cihazi düzelir tamer:asd:

benden selam olsun bolu beyine

çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır

ok gıcırtısından kalkan sesinden

dağlar FELİPE MELO diye seslenmelidir

:(

Hala Transafer yok. Hala TFF denen mahlukat yandaşlar işini başarıyla yapıyo karaktersizlik olarak! Ulan gelde tav olma

Ya arkadaş bırakın şu çocukca muhabbetleri ya. Neymiş efendim Galatasaray'a ihanettir. La adam 2.9 milyon euro kazanıyor senede neyin tribindesin sen burada ?

melo konusunda bir değerlendirme yapmışım adamın aldığı parayı cevap olarak yazmışsın. ne anlatmak istemişsin kardeşim. cebinden sen mi veriyorsun parasını. yoksa sneijderi hamiti selçuku bu paralara oynamıyor da melo 300 bin dolara mı oynamalı.

hey allahım

Veya RAM+CPU nun aşırı yüksek değerlerinden de nadiren kaynaklanabiliyor.( Bu soruna tavsiye RESTART )

neredeyse ekrana vur düzelir diyeceksizn.:asd: ama yinede bi açıp kapatayım bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt