Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo´ya da, Carlinhos´a da bizim kizmaya hic hakkimiz yok. Adamlar hazir bekliyor zaten. Baskan kendisi söylemedi mi?

"Dügmeye bastigimiz anda olur bu transferler" demisti. Bizimkiler agirdan aliyor.

Yani orta saha ve sol bek pozisyonunun yabanci kararina bagli oldugunu düsünmüyorum. Gecen sene de öyleydi kadromuz zaten.

6 yabanci kalsa bile, bu transferleri yaparsin, yapmak zorundasin. Ligde ara ara rotasyon yaparak cözersin tek kontenjanlik sorunu da.

Yani bu sene bizim yönetimi gercekten anlamiyorum. Ne planliyorlar, ne yapmak istiyorlar gercekten anlamiyorum. Ama cok gec kaldik yine

ben burda yönetim hakinda yorum yapmacagim aslinda diyordum... farük sürenin reportajini okuyun sadece yeterlidir. kötü seyleri yazilmasini sevmiyoruz genelikle forumda. tartsima cikiyor zaten. patlak verdigi zaman ama herkez salamsini biliyor ya yine neyse...

Benim Kolarov u ön liberoya yakıştırmamdan rahatsız olan arkadaşlar olmuştu. Bu video yu görünce bir konu dikkatimi çekti..

Bir solbek oyuncusu olan kolarov bu kadar iyi olduğu şut ve frikik konusunda halen kendini yeterli bulmayıp, işini daha fazla geliştirmek için bu halen çalışmaları yaparken;

Adı önlibero nun ön sıralarına yazılan Mikel hiç bu çalışmaları hiç yapmak ihtiyacı hissetti mi acaba:confused::confused::confused:

mikel :sad007:

ya bu ismi duyunca midem bulaniyor resmen. bukadar overrated oyuncu yokdur yer yüzünde herhalde. bide sansima bizimle ismi düsdü ya... :SS:

Büyük ihtimal ile Emirates Cupasinda, destekliyecim takimizi... Londa yolu gözükü..Arsenal maci olur herhalde

evet.

bu arada mevcut filme alt yazı ekleniyor mu gençler? boşu boşuna indirmiş olmayalım.

altyazısı var hızlı ve öfkelinini ama cam surume senkronlu 1080 p ile uymaz muhtemelen subtitle workshop la kendin senkronlarsın yada beklersin senkronlamış halini indirirsin okey ?

başkan "dmc alıp bekliycez transferin son günlerine kadar" gibi bişey mi söledi ??

ben burda yönetim hakinda yorum yapmacagim aslinda diyordum... farük sürenin reportajini okuyun sadece yeterlidir. kötü seyleri yazilmasini sevmiyoruz genelikle forumda. tartsima cikiyor zaten. patlak verdigi zaman ama herkez salamsini biliyor ya yine neyse...

Yani acimasizca elestirmeye gerek yok yönetimi de, gec kaldigimiz da bir gercek. Her sene ayni sey, degisen de birsey olmuyor.

Iyi transferler yapacaklarindan eminim ben. Baskan alir iyi oyunculari ama cok gec kaliyoruz. Artik hamle yapilsin istiyoruz.

Kamp basliyor, 1 gün geciksin Melo´yu almasinlar. Sonradan Melo gelirse fena saydiririm yönetime. Böyle amatörlük olmamali.

Ama Melo gelmez de, yerine yabanci alinirsa, herkese de eyvallah demez bu taraftar, onu da bilsinler. Alabiliyorlarsa alsinlar De Rossi´yi, Song´u o zaman.

bu ne kadar saçma bi haberdir yaa !!!

Arsenal forması giyen Bacary Sagna'nın menajeri, oyuncusunu isteyen kulüpler arasında Galataasaray, Fenerbahçe ile birlikte Monaco ve Paris Saint Germain'in olduğunu açıkladı. (TMW)

en son transfer düşüneceğimiz mevkkiidir heralde

19:00 radyo altyazısına göre duyum nedir...?

şampiyonlar liginde zor bir kura çekersek mevcut kadro ile gruptan çıkmamız zor ben baştan söyleyim de sonra oyunculara sallanmasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt