Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu u-20 maçlarında benim en çok dikkatımı çeken adamlardan biri de Fransa'nın sol beki Digne'ydi.Fiyatı ne kadardır acaba?

Edit:Adam Lille'nin banko 11 oyuncusuymuş,değeride 10 milyon € :sad007:

10 numaraları çok iyi, 9 numaraları da fena değil bence bakalım bruma'ya 30 bayılan olacak mı :)

olur ama bu yasda biraz zor bence. 1-2 sene daha takipde tutar para babalari. gelisimini az cok tamamlamis seviyesine ulasdigi yaslara gelir 1-2 sene sonra ki o zaman bu paralari vermeye hazir olurlar. yani isik muthis var cocukda ama o isik bazen yailta bilir insani.

bide bukadar yüksek paralar varken ortada biraz düsünür alan kisi.

columbianin 9 nummarasi evet. muthis fizigi vardi o cocukda. ama 10 nummaralari elit oyuncu olmaya aday resmen. sol bekleride cok iyi. gitsinler onu aslinlar vallahi bizimkiler.

Şu u-20 maçlarında benim en çok dikkatımı çeken adamlardan biri de Fransa'nın sol beki Digne'ydi.Fiyatı ne kadardır acaba?

Edit:Adam Lille'nin banko 11 oyuncusuymuş,değeride 10 milyon € :sad007:

fransa milli takim bir futbol sever olarak full heycan veriyor ya. pdomba mi nedir. ön liberolulari. bu yasda ön libero bu kalitede bulmak imkansiz bence. bide boylari fizikleri muthis gelismis. bir bizim emreye bakiyorum bide bunlara... :SS:

Nani-Melo-Solbek gelsin başkada oyuncuya ihtiyacımız yok.

Devre arasıda bit türk stoper birde türk veya forvet alırız.

Rahat 3 seneye damga vuracak takım kurarız.

fransa milli takim bir futbol sever olarak full heycan veriyor ya. pdomba mi nedir. ön liberolulari. bu yasda ön libero bu kalitede bulmak imkansiz bence. bide boylari fizikleri muthis gelismis. bir bizim emreye bakiyorum bide bunlara... :SS:

Aynen bizle oynadıkları maçta izledim dikkatlice,pogba ve kondogbia gibi üst düzey 2 orta saha,öküz gibi fizigi olan forvetleri Sanogo (Arsenal'e gitti),sağda Thauvin-solda Bahabeck,defansda digne,kurt zouma.u-20 kadrosuna bak :) . İsimleri yazarken bile içim geçti.

Emre konusuna gelince hem Emre,hem Semih fizik olarak gelişemediler.Nedenini sorgulamak lazım.:confused:

arkadaşlar 6 yabancı zımbırtısı varken yabancı kanat oyuncusunu nerede oynatmayı planlıyorsunuz daha meloya yer bulamıyoruz

Aykut iyi yere gitmiş 3 sene sonra bedavaya alırız.Orada bir tecrübelensin 27 yaşına gelisin.

En verimli çağında alırız rahat olun.

Transfer olmayacakmis söylentileri var.

Erman ve Chedjou transferleriyle idare edecegiz o zaman bu sene.

olur ama bu yasda biraz zor bence. 1-2 sene daha takipde tutar para babalari. gelisimini az cok tamamlamis seviyesine ulasdigi yaslara gelir 1-2 sene sonra ki o zaman bu paralari vermeye hazir olurlar. yani isik muthis var cocukda ama o isik bazen yailta bilir insani.

bide bukadar yüksek paralar varken ortada biraz düsünür alan kisi.

columbianin 9 nummarasi evet. muthis fizigi vardi o cocukda. ama 10 nummaralari elit oyuncu olmaya aday resmen. sol bekleride cok iyi. gitsinler onu aslinlar vallahi bizimkiler.

kendi fikrimi söylemek gerekirse ben bruma'da o ışığı göremedim bence en fazla nani seviyesine çıkabilir.

Aykut transferinde işin ilginç yanı Aykut'u götüren helikopter Ali Ağaoğlu'nunmuş.(Şimdi anlaşıldı TS-hükümet ortaklığı :rolleyes: )

Melo-Umut dışında transfersiz kapatsak kötü mü olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt