Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ycn.jpg

internetden yapacaksan from url sececen.ordaki kusu kaldirican.linki url yazan yerin altindaki kutuya kopyalayacan

umarim anlata bilmisimdir

Oldu valla eyvallah uğraştığın için :ayatollah:

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu tapatalk forum harika yahu gordugum en iyi program

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1372962509149.webp
    uploadfromtaptalk1372962509149.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 94

Wellington’da sıcak gelişme

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Wellington konusunda Brezilya'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Sao Paulo Asbaşkanı Carlos Augusto de Barros Silva "Onu elimizde tutmamız çok zor" dedi.

Brezilya’dan Wellington için önemli açıklama… Sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı yıldız orta saha oyuncusu konusunda kulübü Sao Paulo’dan mesaj var… Brezilya ekibinin Asbaşkanı Carlos Augusto de Barros Silva yaptığı açıklamada Wellington’u artık ellerinde tutmalarının zor olduğunu belirtti. Barros Silva, “Brezilya dışından çok büyük kulüplerden teklifler alıyoruz. Ve böyle durumlarda onu elimizde tutmanın artık çok zor olduğunu biliyoruz. Wellington çok büyük bir geleceği olan bir futbolcu. Ona gereken özgürlüğü tanımamız gerekiyor” diye konuştu.

AMK

Melo ingilterede ki kampa yetişmez ise hakaten almaya gerek yok boşu boşuna uğraşmasınlar şu kadroyu melosuz düşünemiyorum ama olmayacak bu yıl galiba...

öldüm burda benle tartışmıyon diye alp.sıcak yaz akşamında fenalık getirdin nasıl ciddiye almazsın sen beni :asd:

Kusura bakma ya bir daha dikkat ederim :( Melo hakkındaydı yazdığım şey genel olarak,konuyu değiştirmeye çalışmana ve dalga geçme çabana hiç şaşırmadım

Ulan hala bir gelişme yok.Gerçi kamp başladımadı daha ama,bir sezon da erkenden bitse şu transfer zımbırtısı ne güzel olur.

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs nin yönetimi

sinan bolat zamanında s.liege i tek başına şampiyon yaptı play-offlarda

kontrat uzatmadığı için kadrodışı bırakılıp serbest kaldı

yaşı 24 en az 10 senesi var önünde

uyuma eyyyyyyyyyyyy gs nin yönetimi

Sinan mi tek basina sampiyon yapti? Demek ki o donem ki kadro'dan habersizsin. Sinan balonun onde gideni. Anadolu ayarinda bir kaleci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt