Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bizimkiler transfer çalışması yapmıyorlar ya da çok yavaş yapıyorlar. sezon biteli bir buçuk ay oldu. devre arası anlaştığımız chedjou ile bonservissiz erman geldi. sol bek ve ön libero mevkileri boş. kimse yabancı olayını bekliyorlar demesin. yerli alınacak sol bek mi var. git al adam gibi bir sol bek. yabancı kararı olumsuz çıksa gökhan inler'i mi alcağız. ben hiç sanmıyorum. o zaman ön liberoyu da al. en azından kadro tam olur. sadece takviye yaparsız. genç oyunculara da yönelmedik. okay gibi kerim gibi taylan gibi oyuncuları da almadık. ne yapıyorlar çok merak ediyorum.

gele bilir demeye getirdin ama. ben o gele bilir olayina bile sans vermiyorum

Gelebilirde demedim adam orda elimizdekileri kaçırdık diye post girdi bende onun resmini koydum ben kimin gelebilir ya gelemeyecek olduğunu bilirim merak etme.

:asd::asd: He bir sen izliyorsun zaten bir sen beğeniyorsun Melo'yu burada kimse istemiyor birde futboldan anlamıyor olduk vay be. Amacım ben Melo'nun yerine düşünülen oyuncuların menajeriyim spekülasyon yaratıyorum. Mevzu senin Melo açısından bakarak Galatasaray ismini saçma sapan cümlelere karıştırman. Melo gelmezse istenmiyorsa diye Galatasaraya ihanet ediliyor demen. Biraz sen Melo'yu eleştir ondan sonra konuşuru bir ara seninle futbol ok. He bu arada sen git çoluk çocuğu suçla fenerli olmakla falan.

ne diyorsun ne anlatmaya çalışıyorsun cidden anlamıyorum. üstüne rezil rezil konuşuyorsun. bir daha cevap yazmayacağım sana kusura bakma.

neuer veya buffon isim mi değişti?

tek başınaymış.. sinanı barça takip edmiyor olamaz yada porto kesin alırlar(!)

iyi de bana ne kızıyon kardeşim ben play-offları seyrettim gözümün gördüğünü söylüyorum

barça bütün iyi kalecileri almak zorunda mı yani ne anlamsız bir cümle

1 - AB statüsü için dava açsak ve kazansak tff kabul etmek zorunda mı ?

2 - Eğer zorundaysa bundan sonraki bütün tff'ler de bu karara uymak zorunda kalır mı ?

Biz nasıl avrupanın ilk 10 ekibi arasında olacagız?Daha 10 mılyon verip oyuncu alamıyoruz:)Biz de masallara inanıyoruz işte.Stad geliri full Gs store gelirleri tavan yapmış ligde ki 2 rakibin cl de yok.Ya daha ne olması lazım bizim cok iyi adamlar almamız için?

Melo'nun istediği 3+1 sözleşmeyi yapmak, kusura bakmayın ama enayiliktir.

Gelebilirde demedim adam orda elimizdekileri kaçırdık diye post girdi bende onun resmini koydum ben kimin gelebilir ya gelemeyecek olduğunu bilirim merak etme.

:SS:

aksam aksam beynimi sulandirdin yemin ediyorum ya. neyse sorun degil. öylesine attiysan goygoy olsun diye ben anlamamisim o zaman :)

1 - AB statüsü için dava açsak ve kazansak tff kabul etmek zorunda mı ?

2 - Eğer zorundaysa bundan sonraki bütün tff'ler de bu karara uymak zorunda kalır mı ?

Açtıgımız davayı kazanırsak bunu tff falan bozamaz artık o karar kesin ve nihaidir.Yani zorunda./diğer tfflerde uymak zorunda kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt