Gökhan Temizel
Kırmızı Üye
- 8 Haziran 2012
- 2.020
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
sonra da şampiyonlar ligi'nden ilk turda elendiğimizde ünal başkan keşke bir sol bek alsaydım diye üzülür durur. viudez'in madara ettiği riera'yla idare etmenin cezasını çekeriz. riera'yı severim o ayrı mesele ama şampiyonlar ligi'nde sol bek oynayacak adam değil.
Olacakları söyleyim size, yarın öğlen sonu TFF açıklama 6+2+2 yi butün kulüplerin isteği üzerine 1 sene daha uzattık gibilerinden bir açıklama yapar.
Ondan sonra da bizim yönetim pazar gecesine kadar Melo'yu (büyük ihtimalle) yada Welligton'u açıklarlar.
Sol bek filan alınmaz, Riera ile devam edilir.
Kanat oyuncusu da belki alınabilir o da büyük ihtimalle Farfan olur. Çok büyük bir süpriz olarak da belki Nani, ama o da belkii.
Anlıyacağınız bu transfer dönemini Chedjou-Erman-Melo/Welligton-Farfan/Nani Umut ve Frei transferlerini de araya belki sıkıştırırlar.
Tamamen şahsi görüşüm.
sonra da şampiyonlar ligi'nden ilk turda elendiğimizde ünal başkan keşke bir sol bek alsaydım diye üzülür durur. viudez'in madara ettiği riera'yla idare etmenin cezasını çekeriz. riera'yı severim o ayrı mesele ama şampiyonlar ligi'nde sol bek oynayacak adam değil.