Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olacakları söyleyim size, yarın öğlen sonu TFF açıklama 6+2+2 yi butün kulüplerin isteği üzerine 1 sene daha uzattık gibilerinden bir açıklama yapar.

Ondan sonra da bizim yönetim pazar gecesine kadar Melo'yu (büyük ihtimalle) yada Welligton'u açıklarlar.

Sol bek filan alınmaz, Riera ile devam edilir.

Kanat oyuncusu da belki alınabilir o da büyük ihtimalle Farfan olur. Çok büyük bir süpriz olarak da belki Nani, ama o da belkii.

Anlıyacağınız bu transfer dönemini Chedjou-Erman-Melo/Welligton-Farfan/Nani Umut ve Frei transferlerini de araya belki sıkıştırırlar.

Tamamen şahsi görüşüm.

sonra da şampiyonlar ligi'nden ilk turda elendiğimizde ünal başkan keşke bir sol bek alsaydım diye üzülür durur. viudez'in madara ettiği riera'yla idare etmenin cezasını çekeriz. riera'yı severim o ayrı mesele ama şampiyonlar ligi'nde sol bek oynayacak adam değil.

ne diyorsun ne anlatmaya çalışıyorsun cidden anlamıyorum. üstüne rezil rezil konuşuyorsun. bir daha cevap yazmayacağım sana kusura bakma.

Rezil konuşan sensin dostum bana fenerli falan demeye getiren sendin üstüne futboldan anlamıyorsun dedin ben sana Melo transferi konusunda tek taraflı suçlama yapma diyorum bunu nasıl anlayamadın anlamadım gitti cidden. Bana cevap vermek durumunda değilsin zorlayan yok seni

sonra da şampiyonlar ligi'nden ilk turda elendiğimizde ünal başkan keşke bir sol bek alsaydım diye üzülür durur. viudez'in madara ettiği riera'yla idare etmenin cezasını çekeriz. riera'yı severim o ayrı mesele ama şampiyonlar ligi'nde sol bek oynayacak adam değil.

Bşkan genc adam alacagız dedi su an gelen hiçbir genc yok.

Biz nasıl avrupanın ilk 10 ekibi arasında olacagız?Daha 10 mılyon verip oyuncu alamıyoruz:)Biz de masallara inanıyoruz işte.Stad geliri full Gs store gelirleri tavan yapmış ligde ki 2 rakibin cl de yok.Ya daha ne olması lazım bizim cok iyi adamlar almamız için?

borçların bitmesi ve futbol dışı gelirlerin artması lazım :) bence gelirimize oranla harcamamız yüksek

Biz nasıl avrupanın ilk 10 ekibi arasında olacagız?Daha 10 mılyon verip oyuncu alamıyoruz:)Biz de masallara inanıyoruz işte.Stad geliri full Gs store gelirleri tavan yapmış ligde ki 2 rakibin cl de yok.Ya daha ne olması lazım bizim cok iyi adamlar almamız için?

Stat gelirleri full falan diyorsunuzda bence bizim oyunculara verdiğimiz yıllık ücretler yüksek gibi geliyor bana.

Onde você está, o homem começou a campo ainda faltava chegar rapidamente.:o

borçların bitmesi ve futbol dışı gelirlerin artması lazım :) bence gelirimize oranla harcamamız yüksek

Reklam yapmadan nasıl futbol dışı gelirlerimiz artacak?Bak Drogba ve sneıjderi almanın etkilerini gördün mü saha dışındaki?Reklamı böyle yapar bence bir takım.Ucuz oyuncu almanın cefasını cekmedık mı senelerdır?Hiç kusura bakmasın yönetim Cl de bir kere ilk 8e kalmakla marka degeri yükselmez.Bunun devamlı olması lazım .Amma bizim şu an ki gidişimiz buna hiç uygun değil.Al kardeşim Arda yı emre canı kerimi falan en azından türk oyuncularımızın kalitesi artsın

Bşkan genc adam alacagız dedi su an gelen hiçbir genc yok.

şuan bütün yöneticiler zati hiçbirşey yapmıyorlar. 1.5 ay oldu lig biteli bir adam alınmaz mı ya? devre arası anlaşılan chedjou ve yine sezon içi biten erman. bir tane görüşme yapmadınız mı arkadaş? 3 güne kamp başlıyor. sol bek yok. ön libero yok. yedek forvet yok. takıma kanat adamı almaya çalışıyoruz bir tane. kanatlı sisteme 4 tane kanat lazım hadi amrabat var diyelim geri kalan ikisi de yok. ne yapmaya çalışıyoruz bilmiyorum.

Riera'nın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Çok sevdiğim Eboue'nin Riera ya göre daha çok hatası oldu ve goller yedik ama onu çok fazla konuşmadık bıurda.

Riera solbek de çok iyi oynamamsına karşılık, çok da kötü bir performans sergilememiştir bana göre.

Çok iyi bir solbek alınırsa (Kolarov ve Coentrao), bende mutlu olurum ama 6+2+2 kuralı ve Riera'nın ağır sözleşmesi yüzünden bir yere gönderilipte yerine oyuncu alınacağını düşünmüyorum. He Arda yada İnler alınır ise iş değişir ama o da çok zor.

Reklam yapmadan nasıl futbol dışı gelirlerimiz artacak?Bak Drogba ve sneıjderi almanın etkilerini gördün mü saha dışındaki?Reklamı böyle yapar bence bir takım.Ucuz oyuncu almanın cefasını cekmedık mı senelerdır?Hiç kusura bakmasın yönetim Cl de bir kere ilk 8e kalmakla marka degeri yükselmez.Bunun devamlı olması lazım .Amma bizim şu an ki gidişimiz buna hiç uygun değil.Al kardeşim Arda yı emre canı kerimi falan en azından türk oyuncularımızın kalitesi artsın

uygun ortam oluşursa neden almasınlar. bence bir kaç yıl daha var pahalı transferler için

Ulan borc batagındaki bjk bile bizden iyi türk oyuncular alıyor.Adamların yedek kadrosunda ki türkler gökhan töre sezer öztürk mustafa pektemek veysel sarıyı da alacaklar muhtemelen.Kim borc batagında kım cl ye gidemiyor anlamıs değilim

Riera'nın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Çok sevdiğim Eboue'nin Riera ya göre daha çok hatası oldu ve goller yedik ama onu çok fazla konuşmadık bıurda.

Riera solbek de çok iyi oynamamsına karşılık, çok da kötü bir performans sergilememiştir bana göre.

Çok iyi bir solbek alınırsa (Kolarov ve Coentrao), bende mutlu olurum ama 6+2+2 kuralı ve Riera'nın ağır sözleşmesi yüzünden bir yere gönderilipte yerine oyuncu alınacağını düşünmüyorum. He Arda yada İnler alınır ise iş değişir ama o da çok zor.

riera karşısında ne zaman adam eksiltmeyi bilen bir adam bocalıyor ki normaldir adam sol bek değil. çok büyük fedakarlık göstererek üstün bir başarı gösterdi ama yaptığı gereksiz fauller. gördüğü kolay kartlar. ikinci hamlesi olmaması. beklediğimden kat kat iyi oynadı ama zati şuan 10 yabancı var bizde. culio ve elmander'i göndersek ön libero ve sol bek alırız. riera'nın 3 milyonluk maliyeti için şampiyonlar ligi tur atlama parasını kaybetmeyelim. prestijden bahsetmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt