Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;jUfPjDdd_ws]https://www.youtube.com/watch?v=jUfPjDdd_ws&feature=youtu.be[/video]

hurşut :asd:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ilaç ile filan olacak iş değil o.

bıraktım diyeceksin bırakacan.

ilaca,farklı şekillerde içmeye,farklı şeyler içip unutmaya çalışmak aciziyettir, kendine söz geçirememedir.

YÜRÜ HOCAMMMMMMMMMMMMM, seni saglik bakanlina alalimmmm :ayatollah::asd::asd::asd:

dogru...hersey kafa'da bitiyor.

Ne amaçla söylendiğini bilmem ama , ben iyi niyetli düşünüp Estağfurullah diyeyim peşin peşin. :confused:

Bilmekten daha çok, ders almakla alakalı bu konu sadece,

diyelim şimdilik.:yenieek:

Estağfurullah art niyetli söylemedim

Bilakis geçen yıl ilk başlarda yadırgıyodum yorumlarını ama şu an süper gidiyorsun kardeş/abi/amca v.s.

YÜRÜ HOCAMMMMMMMMMMMMM, seni saglik bakanlina alalimmmm :ayatollah::asd::asd::asd:

dogru...hersey kafa'da bitiyor.

2 kere bıraktım uzun bir süre içmedim ikisinde de saçma 2 sebebden yak bir sigara muhabbetine geri döndüm.

şimdilik sigara ile aramızda resmi bir ilişki var canımı sıkarsa yine bırakırım

aziz resmen Aysal korkusundan spor sitesi kurmuş. :SS:

Nargile, avuç içinden çekmekten çok daha beter bişey. Kalanını sen hesabet. :mad::mad:

Artık mesele tütünün nikotini boyutunu aşar bir hale geliyor..:yenieek:

dostum sen nargile içiyorsan sigaraya gerek yok yazmak istedin sanırım. çünkü nargileyle ot arasında fark yazmışsın ve aralarında cidden fark var.

CL'de cok zor bi grup ile mac yapilmasini mi istersiniz

yoksa "cok rahat bi Cl grupu" olup, bir tur devam gecmesini mi istersiniz?

bilyiroum, cogumuz rahat gurp olsun diyor, ama büyük takimli bi CL grupun tadi da farkli olur :)

2 kere bıraktım uzun bir süre içmedim ikisinde de saçma 2 sebebden yak bir sigara muhabbetine geri döndüm.

şimdilik sigara ile aramızda resmi bir ilişki var canımı sıkarsa yine bırakırım

BIRAK hocam. hem saglik acidan, hem parasal acidan.

Sigarayi birakmak isteyenler!

passiflora alora diye hap var. bununla kolaylikla birakirsiniz...yakin cevrede birisi birakdi bununla

Passiflora Şurup; huzursuzluk, endişe, adet görme ve menopoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikler, uykusuzluk gibi şikayetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır. diyor :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt