Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kime göre ? Bana görede tam olarak tv lerde yada göz önünde olan biri için ideal bir tarz......onlar dikkat çekici ve farklı olmak zorunda

Farkli olacak diye papagan gibi dolasmaya gerek yok

o takim elbise ve ayakkabi da lesh ayrica bedava versen giyinmem

Fernandesin tarzina benziyo arda'nin ki

burak'in tarzini begeniyorum mesela

selcuk da giyinmeyi bilmiyor :)

ya öylede küfürü basmiyor. cok nadir agir cekilde küfür ettigini gördüm acikcasi ama tarzi biraz ters dogrudur kesinlikle. herkezin cigneyecegi bir insan degil . haklisin yani. ama adam anti Galatasarayli degil. ben bundan dolayi araya girdim bu konuya zaten. adama her sey söylye biliriz ama anti Galatasarayli diyemeyiz asla cünkü dogru degil bu. yaptigi haberler veya yorumlar ama hak veriyorum öyle gözükmekde. herkezde tanimiyor ki onu yani.
ya haci bir kulup baskani elestirilebilir hatalarda yapar ama hicmi dogru birsey yapmaz,ona gore simdiye kadar aysal hicbir dogru sey yapmadi bu nasil bir kafadir.bazen dogru birsey yapmis gibi haber yapiyolar hemen altinada ekliyolar "tamam ama bakalim bunun arkasindan nasil bir pislik cikacak" :lol:

özelde evet, ingilizce hariç 3. dil önemli

almanca banko, ana dil gibi :asd:

Türkce, almanca, inglisce, ve biraz fransica (daha iyi olabilir)

not: senin yaninda bi staj yeri yok mu REIS? Heidelberg, 4 dil bilen birisini kesin isterler ...mac biletleri senden olur :asd::D:ayatollah:

not: senin yaninda bi staj yeri yok mu REIS? Heidelberg, 4 dil bilen birisini kesin isterler ...mac biletleri senden olur :asd::D:ayatollah:

arif sende ne cevherler varmış öyle..:asd:

Burak acaba, yeni sezonda ne oynicak?

1. 4312'de forvet

2. Kanat

3. Drogba ile degisimli tek forvet sisteminde forvet

1. O sistemde Sneijder gibi bir futbol ilahından yaralanamıyoruz ayrıca tek forvet oynadığımız maçlarda daha iyiyiz.

2. Burak'tan kanatta verim almamız 0,Aydın oynasın daha iyi.

3. Daha makul.

maç bileti dediğin Gençler maçına mı gideceğiz :D İstanbul'dan bul birini :D

Yalnız Türkçe'yi biraz toparlasan iyi olur buraya dönmeyi düşünüyorsan inglisce, fransisca falan yazarsan güler millet :D

Re: Transfer Nöbeti

İskandinav ülkelerden kimse yokmu forumda?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt