Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bazı arkadaşlar fazla duygusal yaklaşıyor Messi'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olmaması için hiçbir neden yok. Bireysel olarakta Zidan'dan çok daha etkilidir. Ayrıca araplar futbolu mahvetti diyenler eskiden Real Madrid transfer rekorları kırarak dünyanın en iyi oyuncularını transfer ederdi herkeste mükemmel rüya takım derdi. Çoğunluğu altyapı oyuncularından oluşan Barcelona son 4-5 yılı domine etmiş itici takım Messi gitsin dandik takımı şampiyon yapsın falan adam neden bıraksın başarılı olduğu takımı.. Not düşeyim avrupada hiçbir takımı tutmam sadece izlerim.

Messi en iyi oyuncu olabilir ,

peki en büyük futbolcular sıralamasında kaçıncı olur , hatta bu sıralamaya girer mi ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Meksika 86 ve amerika 94 simdiye kadarki en iyi turnuvalar

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Usa 94 izledigim en güzel WM'di, her maci izlemistim. Romario,Baggio,Hagi,Valderrama,Bebeto,Maradona,Stoichkov, Roger Milla,Larsson, Batistuta,Campos,Bergkamp.. acayip klas adamlar vardi cok zevkliydi. Keske futbolun o eski tadi geri gelsede bizde ayni zevkle yine maclara bakabilsek.

Taraftari olmadigin bazi maclara bakamiyorsun bile su dandirik pas futbolu yüzünden.

Almanya ve Brezilyada isik var ama, yavas yavas geliyor gibi o eski futbol tadi.

Usa 94 izledigim en güzel WM'di, her maci izlemistim. Romario,Baggio,Hagi,Valderrama,Bebeto,Maradona,Stoichkov, Roger Milla,Larsson, Batistuta,Campos,Bergkamp.. acayip klas adamlar vardi cok zevkliydi. Keske futbolun o eski tadi geri gelsede bizde ayni zevkle yine maclara bakabilsek.

Taraftari olmadigin bazi maclara bakamiyorsun bile su dandirik pas futbolu yüzünden.

Almanya ve Brezilyada isik var ama, yavas yavas geliyor gibi o eski futbol tadi.

Vay be zaman ne çabuk geçmiş , final maçı haricinde hemen hemen tüm maçlar çok iyiydi ,

italya ilk maçta ceza sahası dışından yediği bir golle sanırım iskoçlara yenilmişti sonra Baggio nerdeyse sırtında finale taşıdı ,

kupa için favori olarak gösterilen bir takım vardı kolombiya Asprilla , valderrama falan vardı ama büyük hayal kırıklığı yaşamışlardı ,

özellikle romanya maçında Hagi'nin attığı gol unutulur mu , o zaman aynen şunu düşünmüştüm " keşke Hagi bize gelse ama hayal " nerden bileyim 2 sene sonra efsanenin başlayacağını , o romen takımıda müthiş iyi takımdı yanlız ,

bulgaristan çok iyi takımdı zaten yarı final oynadılar , zamanın isveç takımı çok iyiydi martin dahlin ve tomas brolin çok iyi oyunculardı şu an oynasalar fiyatlarını düşünemiyorum ,

birde nijerya mental olarak takım değillerdi fakat bireysel yetenekleri müthişti finidi george , amokachi , yekini , sunday oliseh , amunike , okocha ,

hollanda kadrosu çok iyiydi witchkeler winterler overmarslar falan vardı ...

yahu şu overmars gibi bir adamı seyrettik şimdi dünyada kanat adamı diye seyrettiklerimize bak ,

birde hatırlarsınız oleg salenko kameruna 6 gol attı sanırım aynı sene yada 1 sene sonra istanbulspora gelmişti ,

roger ljung unutmayalım bizi temsil etti sayılır ,

kısaca o 94 yazını hiç unutamam ,

gerek dünya kupası nedeniyle gereksede safting , kuzmanovski ve adnans :mad: nedeniyle

Messi istediği kadar etkili olsun isterse 500 gol atsın.. Zidane ve Ronaldinho kadar futbol zevki veremeyecek..

Avatar-Nick-Düşünce yapısı uyumu.

Riera Melo tarafından insanlık dışı bir şekilde tartaklandığı için mi iyi oynamaya başladı yani tam anlamadım?

Aynen öyle, bazen farkli yöntemler gerekebilir bir oyunucuyu yola sokmak adina. Dayaktan önceki Reyra ile Dayaktan sonraki Reyra´yi kiyaslarsak eger daglar kadar fark görebiliriz. Her Insan ayni degildir, Insan vardir sefkat ile yetistirilir, Insan vardir dayak ile terbiye edilir. He Reyra konusunda dayak fazla kacmis olabilir, ona sözüm yok, rakip oyunculara da davranisi degisti cocugun.

Bakiniz Emre Belezoglu... Bir iki sene fazla Fatih Terim´in elinde kalsaydi eger ve bir iki sene fazla dayagini yeseydi, belki bugün Adam olabilirdi kendisinden.

Umutu burakla değiştirip oyundan alırken FT. e kameralara karşı trip atıyordu. :SS:

Semih Senelerce yedek bekleyip ne zaman oyuna soksan gıkını çıkarmadan işini yaptı.:cool:

Bu profesyonellik anlayışının bir de karşılığı olacak elbette . Bunu da en iyi anlayan F. TERİM dir...:yenieek:

Ben Umut Bulut´u da uygun bulmuyorum, harcsatmasin kendini gitsin Trabzon yada Bursaspor gibi gelecek sene üstsiralari hedefliyecek bir takimda top kostursun. Bizde Elmander gibi kapi gibi Adam varken ne gerek var Umuta ? Keske düsse bu Yabanci siniri da gönül rahatligi ile Elmander´i takimizda tutabilsek.

Son derece beyefendi, son derece profesyonel ve ayni zamanda kibar bir oyuncu. Takimda bir cok oyuncu Fatih Terim´den cekinir korkudan, ancak Elmander´in cekincesi sevgidendir. Birak Fatih Hoca´yi oaraya 12 yasindaki bir cocugu bile koysan karsisina Antrenör olarak, bizim Elmander "Good morning sir" deyip güler yüzle önünü ilikleyebilcek sekilde bir profesyonel.

Kalitesi, mücadeleci yapisi zaten tartisilmaz.

Didier Drogba

Burak Yilmaz

Johan Elmander

müthis 3 tane forvet...

Bazı arkadaşlar fazla duygusal yaklaşıyor Messi'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olmaması için hiçbir neden yok. Bireysel olarakta Zidan'dan çok daha etkilidir. Ayrıca araplar futbolu mahvetti diyenler eskiden Real Madrid transfer rekorları kırarak dünyanın en iyi oyuncularını transfer ederdi herkeste mükemmel rüya takım derdi. Çoğunluğu altyapı oyuncularından oluşan Barcelona son 4-5 yılı domine etmiş itici takım Messi gitsin dandik takımı şampiyon yapsın falan adam neden bıraksın başarılı olduğu takımı.. Not düşeyim avrupada hiçbir takımı tutmam sadece izlerim.

Messi =zidane in sol bacagi

Messi en iyi oyuncu olabilir, ama bir Hakan Sükür ASLA olamaz.

Arda olayı baya ciddi galiba başkan hçbir transfer yapmazsa da ama Arda'yı alabilir gibi geliyor bana.

6 transfere 8.5 milyon Euro

Transfer sezonu öncesinde 15 milyon Euro bütçe ayırdıklarını belirten Fikret Orman, transferde ekonomik davranıyor. Şu ana kadar Gökhan Töre, Günay Güvenç, Pedro Franco, Tolga Zengin, Sezer Öztürk ve Ömer Şişmanoğlu’nu alan Kartal, toplamda 8 milyon 550 bin Euro harcadı.

Helal olsun...:yenieek:

resize.php

Bir Messi ve Barca sempatizani olarak söylüyorum:

Zidane>>>>>>>>>>>>>>>>>Messi

hatta Zidane>son 15 yilin diger tüm Futbolculari

Cok Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt