Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dostum alınma lafım sana değil ama bu garanti laflarına ayar oluyorum ya selçuk muslera falan sakatlanırsa uzun süreli böyle mantıkmı var ayrıca barcanın bayerninde garanti adamlar neymarı götzeyi alıyor

Ön ortasahaya transfer şart..Bu elbet yapılır..Bu stres nedir çözemedim..Melo alınmış olsaydı dediğin gibi Selçuk'un olmaması durumunda Melo-Hamit ikilisi ön orta sahada oynar..Şu an ilk 11'in içine oynatabileceğin 1-2 oyuncu transfer edeceksin..Selçuk'la birlikte oynayacak adamı aldığımızda diğerlerini almasak da ligi önde bitireceğiz...

brumanın avukatı abola gazetesine konuşmuş fifa kurallarına göre 18 yaşından küçük bir futbolcu 3 yıldan fazla sözleşme imzalayamıyor. Bruma’nın 16 yaşındayken imzaladığı kontrat 2010/2011, 2011/2012 ve 2012/2013 sezonlarını kapsıyor ve böylelikle bu sezon sona ermiş oluyor. (eğr böyle bir şey varsa yıllık ücreti fazla tutup alabiliriz) kaynak Cimbom büyük oynuyor | Amk Spor Gazetesi

geçen sene ki puan farkına bakıpta aldanmamak lazım bence cl dışında lig performansımız kötüydü cogu maçı bazı oyuncular cekip cıkardı özellikle drogba olmasaydı halimiz haraptı acemice puan kayıpları yaptık ve sansımıza rakiplerimizde o haftalarda puan kaybetti ama bunun önümüzdeki senede olacagının garantisi yok

alternatifsiz bir kadromuz var

kanat akınlarımız sıfıra yakın

herşey drogba ve selcuk un yaratıcılıgına oyun kurmasına bakıyor ve sadece ortadan atak yapıyoruz bu ligdeki bütün takımlar bizi kitleyebilir oyunu yayamıyoruz

Elinde Drogba, Burak, Selçuk, Sneijder varken sezon başından itibaren ligde kilitleyecek rakip kolay kolay çıkmaz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Vallahi gerildim :) Böyle dandik bir transfer dönemi uzun zamandir görmedik :) Para var, basari var, huzur var dedik, fisladik resmen.

Beni sinirlendiren sey, yönetimin bir planlamasinin, hedefinin olmamasi. Öyle gözüküyor yani.

Nani´yle ilgileniyoruz, iki gün sonra vazgeciyoruz, sonra Farfan´i aliyoruz, pahali geliyor vazgeciyoruz, sonra ona atliyoruz, olmuyor digerine atliyoruz vs.

Öyle bir hava var acikcasi. Ne zamandan beri Riera gibi adamlar transfere engel oluyor bizde? Anlasirsin illaki yollamak istedikten sonra.

Riera hedeflerimiz icin engel olmamali yani. Gitmiyor adam, yapacak birsey yok, devsirme sol bekle idare edelim mantigiyla CL kupasi gelmez.

Transferleri de gectik, Riera, Culio, Elmander, Sercan, Yigit vs. gibi futbolcular hala bizde. Sezon biteli 2 ay oldu. Bari bunlari halletseydiniz.

Kendin yazip kendin sinirleniyon.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tüpcü 4 türk 3 avrupali 2 afrika kökenli 1 iskandinav 1 latin amerikali olmasi sarti ile yabanci sayisini serbest birakir

Bu sene aslında takım 'kusursuz' olmalıydı. Ama işte yabancı sınırı + bizim anlamsız geleneklerimiz bunu bozuyor.

Ilk sene yeni takım, ikinci sene kalite enjeksiyonu, üçüncü ve dördüncü sene istikrarlı kusursuz takım.

Elinde Drogba, Burak, Selçuk, Sneijder varken sezon başından itibaren ligde kilitleyecek rakip kolay kolay çıkmaz.

Geçen sene yapmayı başardılar kaç maçı ıkına sıkına aldık abi sadece cepheden atakla nereye kadar gidicez sürekli birileri mucizevi bir arapas bıraksın yada drogba sırtında 2 defans oyuncusuyla dönsün diye bekledik

1044308_503232313087120_58257956_n.jpg

Bir düsünüyorum da....

Kerim frei

Bruma

Wellington

Semih Kaya

Emre Colak

Wesley Sneijder

Didier Drogba

Burak Yilmaz

Aurelian Chedjou

Selcuk Inan

Emanuel Eboue

Fernando Muslera

Coook tatli bir karisim be, canim birden böyle pekmez cekmeye basladi, üzümü bol olan pekmezlerden.

bu serefsizler en iyi ihtimalle 6+2+2 devam derler,oda bizim ne isimize yarayacaksa 6+0+4 den bir farki yok

TRT Spor'da Türkiye-Portekiz Euro 2000 maci var. Arif ne güzel penalti kazandiriyordu eskilerden haa :D Ama o macta aldigi penaltiyi atamamisti :sad007:

Geçen sene yapmayı başardılar kaç maçı ıkına sıkına aldık abi sadece cepheden atakla nereye kadar gidicez sürekli birileri mucizevi bir arapas bıraksın yada drogba sırtında 2 defans oyuncusuyla dönsün diye bekledik

Kanat transferi düşünüyorlar zaten sıkıntı yapma bu kadar Sneijder'den çok yararlanamadık bakma sen bu sene daha farklı olur

Ulan tüpcü ulan tüpcü batırdın ulan 6+0+4 kararı nedir lan.Derhal Avrpa Adalet divanımıdır nedir başvurmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt