Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunun kadar adi namussuz şerefsiz bir adam var mı?Azizin köpeği Allah belanızı versin.Şerefsiz adi kansız köpek

Böyle olacagi belliydi tüp kafa Aziz in emrinden çikarmi hiç. Serefsiz soysuz herif

Hadi geçmiş olsun.Tüpçü'ye güven olmaz,bizimkileri yine kumpasa düşürdüler,bu ülkede Fener'in istemediği hiçbir şey olmaz diye haftalar öncesinden demiştik.Hadi görelim bakalım şimdi başkanın gücünü.Ya o karar değişecek yada o kararı verenler demişti.

Yedekte en kötü ihtimalle Dany ve Riera olur, ki bence çok önemli.
ben sahada yildiz futbolcu alip oynatamadiktan sonra yemisim oyle statüyü.sahada iyi futbol gormek istiyorum,iyi futbol iyi futbolcuyla oynanir.bizim hedefimiz avrupada basari kupa,bu sistemle nasil olacak

hADI CAVCAV VE DIGERLERI INDIRIN TFF YI SIMDI BAKIM

Küfür etmek istiyorum Demirören'e bu ne ya.Resmen feneri koruyor,bizimm transferleri yavaşlatmak istiyor.

Şerefsiz tüpçü.

Antudan burayı izleyen itlere slm olsun.Biz böyle de koyarız size

Ben basindan beri söyledim, cok saf bizim Baskan bu konularda sanki. Hic Tüpcü´nün sözüne güvenilip 1 ay zaman kaybeder mi insan ? Direk gidip Avrupa Insan Haklari mahkemesine basvuru yapacaktik. Bosu bosuna 1 Ay kaybettik...

Bunlar bizimkilerle alay ediyor, bizimkiler de cakmiyor.

Her görüsmede "olumlu gecti, cok yararliydi, anlastigimizi düsünüyoruz" gibi aciklama yapiyoruz, 2 gün sonra geciriyorlar kazigi bize.

böyle saçmalık mı olur 17 kulüp istemiyor fenerbahçe istiyor bir tek hala fenerbahçeye operasyon yaptılar diyorlar utanmazlar

oy toplayin ve secime gidin , sozlerinizi tutun!!

Şimdide 1 ay TFF'yi indirecez diye transfer yapmayız..

Allah belanı versin tüp kafa

Antudan burayı izleyen itlere slm olsun.Biz böyle de koyarız size

Türkler defans yapamazlar ama iyi saldirirlar. Fenerbahce´nin defansi Türkler ile dolu oldugu, defansiv ve Topal gibi bir 3. Stoper ile oynadiklari halde, bol bol gol yiyorlar. Bizde ise Gollerin cogu Türk oyunculardan geldigi icin, bizim icin sampiyonluk sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt