Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim kulüpten ve kulüpler birliginde acil ve cok sert aciklama bekliyorum....toplasinlar imzalarla genel kurulu göndersinler pe.....i.....

Bu karar bizi Avrupa arenasinda zor duruma düsürür. Türkiye´de aynen devam ederiz. Basimizda Fatih Terim var. Durduramazlar.

Fatih Terim isterse bizi Erman´larla, Kazim´larla da Türkiye´de sampiyon yapar. Ama CL kupasi filan 5 sene ertelenmistir.

Gecmis olsun tupcunun isi bu herkese boncuk dagitip fenere karilik yapmak ... Bunu onceden bilip yedek plan yapilmali gerekli kulis calismalari olusturulmaliydi 2015 diyor eger o zamana kadar gitmezse yonetim bu konuda sinifta kalmistir ... Ayrica fener bikac vasifsiz topcusunu turk yapma calismasina girmistir bile

isterse 0+0 olsun seve seve şampiyon olcaz lan :mad:

Seneye ilk 11de 5 yabancı olucak o zaman ne yapıcaz

önceliğimiz olan ön liberoyu artık almamıza gerek yok , 3 milyon alan rierayı mı yoksa yeni alacağımız sol beki mi tribüne göndereceğiz?

abi sorun bunların lafına inanıp oraya basvurmamaktı zaten

Yok zaten bunlara başvurmadan olsaydı bize gelmedilerki düşünelim diyeceklerdi. şimdi adama kabul etmiyoruz diyor. sırasıyla önce iç hukuk sonra aihm var diye biliyorum.

ancak daha önce zaten reddedidiği için iç hukuku aşıp direk aihm ye gidebiliriz. ama kuralları tam bilmiyorum. ama iyiki iyi bilen biri var bizde. :)

Bizde 2 yil milli takima oyuncu vermeyelim . Gorsunler .... Sakatliga karsi

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Ya Burağı satacaz ya da orda oynayacak. Başka çare falan yok

aslında hata bizde geçen sene çıkmış bu karar bugüne kadar 1-2 tane milli oyuncuyu kadroya katsaydık yeterdi zaten oturmuş ve şampiyon bir kadromuz var

ardayı nereye alıyoruz hayal görmeyelim , eldeki kadroya riera giderse carlinhos gitmezse 1 yerli forvet alıp yola devam

Artık son çare AB statüsü ne yapıp edip onu uygulatmamız lazım.Bu federasyon'a söyleyecek çok laf var ancak forum kurallerı el vermiyor maalesef !

o tff yonetim toplantisina girip hepsinin ustune benzini döküp gözümü kirpmadan kibriti cakardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt