Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu sen neyi takip ettin böyle? İspanya liginde ki takımından bahsetmiyoruz GS'dan bahsediyoruz.

1- Adnan Polat kulübün içine ederken yönetimde 2. başkan kimdi? Neden İCRAAT YAPILIRKEN İŞ BAZINDA ENGEL OLMADI?

2- Takım tam batmışken sivrildi, zamanında neden konuşmamış da kötü günlerde konuşmuş?

3- Her kim olursa olsun ne yaparsa yapsın GS kulübü başkanını TV karşısında çıkıp 2. başkan sıfatıyla bırak muhalefeti tehdit etmek kötülemek kimsenin haddine değildir! Bu Galatasaraylılık adabına ve saygısına sığmaz.

4- Helvacı denen zat adam olsaydı tekrarlıyorum iş yapardı çıkıp ekranlarda soytarılık yapmazdı.

5- Bilgin olsun Polat'ı helvacı değil, Genel Kurul gönderdi İdari bakımdan ibra edilmediği için tüzük gereği seçime gitmek gerekti bunun helvacı ile uzaktan yakından alakası yok..

Keşke o kötü günlerde takımını takip etseydin de bugün olan olayları iyi yorumlaya bilseydin.
sen ne sacmaliyosun la,nerden biliyosun o gunlerde takimi takip etmedigimi bilip bilmeden bos bos yazip durma.genel kurula gitme kararina m.helvaci zorlamistir.istifalar pes pese gelince nerdeyse yonetimde yonetici kalmamisti ve genel kurula gittiler.a.polati indiren adamdir m.helvaci. evet ikinci baskandi ve sen eger takip etseydin bircok yanlis isten sonra aciklama yapti boyle yapmamaiz lazimdi yanlis yoldayiz gittigimiz yol yol degil diye,kimse dinlemedigi icin polatin kellesi gitti

Ya valla gülüp geciyorum bunlara ya :) Bizi durdurduklarini düsünenler, bizi simdi gecebilecegini düsünenler fena cuvallayacak :)

Emin olun ki, bu sistemde sampiyonluk cok daha kolaylasti bizim icin. Bazi yabancilari da, bunun gecici bir durum oldugunu anlatarak ikna edebiliriz.

Amrabat ve Dany biraz idare etsinler. Digerleri de yollansin acilen. Orta saha ve sol bek hala alinmali, hemde hemen. Umut da alinmali. Yeterli

aynen onur..

şu takıma 3 oyuncu bile yeter..

tff gider yerine gelende kuralı değiştirir.

bence şu konuda yanlıyoruz..

1-melo-g.inler arasındaki fark dağlar kadar değil bence. melo için + larını sayarsak- g.inler içinde sayabiliriz. %10-15 +- performans farkı olur. selçuk ve snejder den beklentilerimizi ancak bu şartlarda g.inler çözer.

2-sol bek alınmalı. yemişim riera yı ayrıca. tüm uefa gelirlerleri-reklamlar su gibi bize akacak en önemli gelir senesi bu sene.

3-umut alınırsa hem forvet hem kanatta iş görür bence. belki oraya necati gibi bir olsa daha da rahatlardık.

danny-amrabat kalırsa zarar etcek halimiz yok. çok büyük paralar almıyorlar sonuçta 3 kulvar-cezası falan var.

en önemli nokta şu. bu tff gider...kural değişir.

biz transfer dönemine kadar avrupada devam edersek o zaman 1-2 isim alırız.. bu sene snejder-drogba olduğu gibi.

arda turan olursa tadından yenmez bu ayrı..

bundan sonra içerdeki eziklere-şikecilere değil. avrupadaki hedeflerimize kitlenmeliyiz. avrupada istikrar olduktan sonra türkiye zaten kimse tutumaz.

unutmayalım.. bu 2 sene çok önemli.

riva vs yerleri satmadan küçülmeden büyüyerek borçaları azaltarak ilerlersek hani diyorduk ya messi-ronoldo filan 3-4 sene içinde o kadar olmasada maddi anlamda alamayacağımız oyuncu kalmaz..

başkanın istediği oldu. yabancıyı kuraldan dolayı alamıyoruz der avrupadaki türk futbolcularda gelmek istemiyorlar diye alamıyoruz der transfer biter.

Selcuk, Burak, Semih, Hamit, Chedjou, Sneijder, Drogba gibi isimler cok iyi calismali bu kamp sürecinde.

Bu isimlere bu sene cok daha fazla ihtiyacimiz var. Hepsine sonuna kadar güveniyorum. Hamit´e de cok güveniyorum, Kazim´a da.

Oturmus, kaliteli bir takimda Kazim cok is yapar diye düsünüyorum. Baktik Hamit olmuyor, Kazim rahatlikla oynar. Sorun yok.

Simdi Umut´u hemen halledip, 2 nokta transferle isimize bakmaliyiz. Bence Arda transfer edilmedigi takdirde kanatli sistemi rafa kaldirmaliyiz. Aynen devam

Nuri,Selçuk,Sneijder ortasahası belki en teknik ortasaha olur ama mücadele bakımdan koca bir sıfır olurlar.

Ortasaha üstünlüğünü her maç direk rakibe vermiş gibi oluruz.

abE5hA3anY.jpg

fatih terim ozan ipek'ten full performans alır,almalı çünkü başka çare yok

başkanın istediği oldu. yabancıyı kuraldan dolayı alamıyoruz der avrupadaki türk futbolcularda gelmek istemiyorlar diye alamıyoruz der transfer biter.
ü.aysal okadar kücük düsüncede olan biri olsaydi simdiki takimda bukadar yildiz futbolcunun ne isi olurdu.adamin hedefi s.ligi sampiyonlugu.bunlari a.polat icin deseydin tamam ama ü.aysal icin boyle dusunmek buyuk haksizlik

ü.aysal okadar kücük düsüncede olan biri olsaydi simdiki takimda bukadar yildiz futbolcunun ne isi olurdu.adamin hedefi s.ligi sampiyonlugu.bunlari a.polat icin deseydin tamam ama ü.aysal icin boyle dusunmek buyuk haksizlik

17 kulüp birleşmişken federasyona o kararı aldıramıyorsan inandırıcı değilsindir benim gözümde

Erman-Chedjou'nun dışında Engin ve Kazım da yeni transferlerimiz.Bence hepsi de faydalı olacak.İnler-Arda'yı alsak devre arasına kadar Riera ve Balta'yla götürürüz.Sol bek almayız.Umut,Arda,İnler yeter ama pahalı olacak ne yazık ki.

Nuri,Selçuk,Sneijder ortasahası belki en teknik ortasaha olur ama mücadele bakımdan koca bir sıfır olurlar.

Ortasaha üstünlüğünü her maç direk rakibe vermiş gibi oluruz.

mücadele derken Sneijderin oynadıgı maçları izlememişsin sanırım adam takımda en cok koşan press yapan adam

mücadele derken Sneijderin oynadıgı maçları izlememişsin sanırım adam takımda en cok koşan press yapan adam

çok koşup pres yapmasının bir anlamı yok. melonun sağladığı defansif özelliği sneijder selçuk nuri hamit yekta engin sağlayamaz.

bunu söylemek istemiş bence.

Solbeke başka adamda olur ama şuana kadar gördüğüm en mantıklı kadro.

Kurulması kolay ve riski neredeyse sıfıra yakın.

ozan ipekli bir sol taraf... maşşalllah derim yani. kimi koyacaksın? h.baltayı yaz daha iyi bari. en azından hata da yapsa bir katkı yapar...

sen ne sacmaliyosun la,nerden biliyosun o gunlerde takimi takip etmedigimi bilip bilmeden bos bos yazip durma.genel kurula gitme kararina m.helvaci zorlamistir.istifalar pes pese gelince nerdeyse yonetimde yonetici kalmamisti ve genel kurula gittiler.a.polati indiren adamdir m.helvaci. evet ikinci baskandi ve sen eger takip etseydin bircok yanlis isten sonra aciklama yapti boyle yapmamaiz lazimdi yanlis yoldayiz gittigimiz yol yol degil diye,kimse dinlemedigi icin polatin kellesi gitti

Ya birader kaç yaşındasın? Resmen saçmalamaya başladın, gk Helvacı isteyemez!! GK yönetimi ibra eder bu bir tüzüktür zamanı vardır, o zaman içinde olan bir olaydır! Böylemi takip ettin, kötü günden herkez konuşur bende diyorum ki keşke önceden konuşsaydı yönetime konuşsaydı tvlere değil. Yazık.

kardeşim bilgisayardan resim yuklerken ya gecersız dosya dıyo yada megabyt sorunu.İlla baska bır sıte aracılıgı ılemı yuklemek zorundayım

png uzantılı 40-50 kb'lik resim yükleyebilirsiniz.

Ama sonuçta foruma eklenen her nesnenin serverde yer işgal ettiğini unutmayalım.

ama unuttuğun bir şey var... riera... o bölgede riera göndermeden sol bek almak mantıksız. kolorov diyorsun ama o adamın aldığı ücret ile g.inler alacağı ücret arasında fark oalcakdır... 2 taraftanda kolorov olmaz...

ayrıca bu saatten sonra orta sahaya alıncak tek adam g.inler ise almalısın.

ben 3 den fazla alacağını zannetmiyorum.

en önemlisi burda para değil bence. g.inlerden başka alternatifin yoksa (kalite) selçuk-snejder hatta hamit bile büyük düşüş gösterir.

g.inleri alırım h.balta ile oynamaya razıyım ligde..

iyi bir snejder-drogba-burak-selçuk izlemek istiyorsak avrupa takım isktikrar oyunu diyorsak kuşların ceza aldığı bu dönemde hem türkiye hem bizim için çok önemli bir sene.

3,5 kendisi istedi. Pazarlıklar devam ederken ;

bunu zaten Türkiyeden başka takımlarda veriyor ....

diyerek fener kozunu masaya koyunca biz masadan kalktık .

Gelişme açıklamalardan çıkardığım sonuç bu.

AYSAL inler için talip oloduğumuz oyuncuların oynamaktan farklı önceliklerinin olması bizi farklı arayışlara itiyor demesinin başka sonucu olamaz.

İkinci paragrafta...

Aysal şifreleri verdi! | CİMBOMTÜRK

Üstadım her koşan mücadele etmiş oluyorsa işimiz var.

Ben orada mücadeleden kastım rakibi ısıran adam yok hepsinin oyun anlayışı yumuşak.

Sen ortasahanda bir tane sert adam bulundurmazsan üstünlüğü direk rakibe verirsin.

en iyisi foruma 3-4 saat ara vermek yoksa ceza yiyecez.hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt