Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zxfvBTg

Transfer Nöbeti

Hadi akşam görüşürüz. Üzmeyin kendinizi.

Not: Yabancı sınırı devam ediyor diye de kıçınızdan yerli uydurmayın :)

ne diyosun sen birader ne formasindan bahsediyosun.o kotu gunlere m.helvacimi goturdu kulubu. a.polat denen musibet kulubu batirdi darmadigin etti helvacida defterini dürdü bukadar basit. kulubu a.polattan kurtaran adam hain degil olsa olsa gercek Galatasaray li olur

Yahu sen neyi takip ettin böyle? İspanya liginde ki takımından bahsetmiyoruz GS'dan bahsediyoruz.

1- Adnan Polat kulübün içine ederken yönetimde 2. başkan kimdi? Neden İCRAAT YAPILIRKEN İŞ BAZINDA ENGEL OLMADI?

2- Takım tam batmışken sivrildi, zamanında neden konuşmamış da kötü günlerde konuşmuş?

3- Her kim olursa olsun ne yaparsa yapsın GS kulübü başkanını TV karşısında çıkıp 2. başkan sıfatıyla bırak muhalefeti tehdit etmek kötülemek kimsenin haddine değildir! Bu Galatasaraylılık adabına ve saygısına sığmaz.

4- Helvacı denen zat adam olsaydı tekrarlıyorum iş yapardı çıkıp ekranlarda soytarılık yapmazdı.

5- Bilgin olsun Polat'ı helvacı değil, Genel Kurul gönderdi İdari bakımdan ibra edilmediği için tüzük gereği seçime gitmek gerekti bunun helvacı ile uzaktan yakından alakası yok..

Keşke o kötü günlerde takımını takip etseydin de bugün olan olayları iyi yorumlaya bilseydin.

Gerçek bilgi kirliliği olduğu için kim ne demiş emin değilim. en son okuduğumda AB için vize çıkmamıştı bunu istemiyorlardı toplantı sonucu. 1-2 klüp belki onay verebilir ama genele bakmak lazım.

gaztelerden yazalan cizilenlre inamiyorum ben. radyoda veya tv de baskanlarin kendi agzindan cikanlarina dikkate ediyorum ki cogu baskan anadolu külplerinden de dahil AB olayina sicak bakiyor. ilhan cavcav da en basindan geliyor bu kisilerden.

548553.jpg

biri ön libero mu dedi?

:o

Belki ukalalık olacak ama, o kadar büyütmeye gerek yok aslında. Benim gözümde sadece; Ön libero = Atak anlayışta oyun okuma ve bu amaçla olumlu top dağıtma yeteneğinde ( tercihen defans özelliği ) olan oyuncu

EDİT . Libero ise bu oyuncunun defansif anlayışı ağır basanı.

Bu durumda bir ihtimal Arda çok fazla diretirse bir yıl belki kiralayabiliriz ama A.Madrid'in mal bir anına denk gelmesi lazım.

Aslinda iyi fikir. Kulubumun bana ihtiyaci var deyip ne yapip edip bir sezon orada oynamam lazim diye direnirse kiralama olayi gerceklesebilir. Hakan Sukur olsa muhtemelen olurdu bu olay, ki farkli yollardan olmustu da. Fakar Arda bunu yapacak kadar Galatasarayli mi? Orasi soru isareti.

Arda elimizi rahatlatir, ama aslinda sistemimizde yeterince iyi hucum oyuncusu var. Cok da gerekli gormuyorum.

Belki ukalalık olacak ama, o kadar büyütmeye gerek yok aslında. Benim gözümde sadece; Ön libero = Atak anlayışta oyun okuma ve bu amaçla olumlu top dağıtma yeteneğinde ( tercihen defans özelliği ) olan oyuncu

ne oyuncusu bu arkadas dizi oyuncusu falan mı

kardeşim bilgisayardan resim yuklerken ya gecersız dosya dıyo yada megabyt sorunu.İlla baska bır sıte aracılıgı ılemı yuklemek zorundayım

Ben de yükleyemiyorum bilgisayardan.Dediğin şey bende de çıkıyor.Bu yüzden başka siteden yapıyorum.Belki vardır başka yolu ama ben bilmiyorum.

O mevki takımın kalbidir. Gerisi kol bacak.

sahin/inler + kolarov, mumkunse turan

amrabat-elmander-culio gider

muslera

eboue ------ semih ------ chedjou-------kolarow

nuri/inler ------------- inan

sneijder

drogba ------ burak ------ turan

nounkeu - riera tribunde oturur. baska da cikar yol yog

Aslinda iyi fikir. Kulubumun bana ihtiyaci var deyip ne yapip edip bir sezon orada oynamam lazim diye direnirse kiralama olayi gerceklesebilir. Hakan Sukur olsa muhtemelen olurdu bu olay, ki farkli yollardan olmustu da. Fakar Arda bunu yapacak kadar Galatasarayli mi? Orasi soru isareti.

Arda elimizi rahatlatir, ama aslinda sistemimizde yeterince iyi hucum oyuncusu var. Cok da gerekli gormuyorum.

Çok zor ihtimal ama olursa bence iyi olur.

ortasaha böyle olsa;

-------melo--------

--selçuk----arda---

------sneijder------

Bu şekilde olursa baklava ortasaha taktiğinden daha fazla verim alırız.

Benim için en kilit adam Melo o alındıktan sonra başka kimseye bu kararlardan sonra ihtiyaç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt